Ma primijetio sam ja odmah da si ispratio generacije tenisera... Steta sto su pomjerili ovaj W za 12. jul... ko ce cekat do tad!
A i signature ti je bas "amin" u tenisu.
ne bih da se prepucavamo, to kako koga shvatas tvoja stvar.. ja sam se nasalio malo u vezi te opklade jer sam znao da ce nadal rasturiti robina.
sto se tenisa tice, evo na kulturan nacin da ti kazem da tenis pratim jos od vremena, borisa bekera, ivanisevica, samprasa, marselo riosa, ricarda krajceka, andre agasija itd.. ne kazem da sam neki poznavaoc ili da znam vise od tebe ili nekog drugog samo eto da znas da nisam bas novajlijapoz
Ma primijetio sam ja odmah da si ispratio generacije tenisera... Steta sto su pomjerili ovaj W za 12. jul... ko ce cekat do tad!
A i signature ti je bas "amin" u tenisu.
meni je glupo da se W pomjera
Zasto je glupo,bolje ovako,odgledamo SP i onda W,zar ne?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
povedila, Eragon i tiranin
Nije glupo pomjerati W ako ce to uticati na vecu gledanost. A I kisa ce tada da predje sa Pekama (valjda ce Troteri malo tome da doprinesu), na Vimbldon, pa ce mecevi da traju po nekoliko dana, sto ce u krajnjem da znaci mnogo vise novca i iscekivanja. Ma sve je objasnjeno ovdje. Muka me da pisem sve ponovo.
https://forum.cdm.me/show...ostcount=27357
I finally jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mozda jer sam ja navikao na taj termin.....no vjerovatno englezi znaju da ce daleko dogurat daleko na sp pa mozd i zbog toga ovo odlaganje....
i ponovo je glavno pitanje da li marej moze postati prvi britanas posle 70 god koji je osvojio W....
in prenosi W je li tako??
Vidish ti to...neko moze pratit fufbal 5 decenija,kao npr. nash obozavani komentator Djurkovic i shta cemo sad,on je expert za fudbal ?
Shto se tiche igranja dvojke na Shvedjanina,da te malo uputim,rijetko kad igram na male kvote,znaju to ovdje,sem kad je u pitanju h1 (hendikep gemova),a zashto sam odigrao dvojku koja je bila onako,dosta izgledna po zadnjim mechevima vidjenim od strane Shvedjanina,jesi nekad chuo za kladjenje uzivo na tenisu i mogucnosti pokrivanja ? Jesi valjda...e shtos je shto se ta dvojka nije ni mogla pokrit danas,znachi sjutra novi turniri,nova nafaka![]()
Po ovome,NE!
http://www.wimbledon.org/en_GB/about...ule/index.html
Ali to je IN,nekako ce vec prenositi![]()
@ povedila mislim da Signore plasira dezinformacije,vecina tenisera je odluchila da uzivo ode u JAR da bi na miru ispratili i uzivo se kladili na fudbal vjerovatno,pricha o kishi u Londonu,Peckhamu itd...neistine!
Rodick je rezervisao apartman pored Maradone,chovjek obozava fudbal i ako mu nije najjasnija igra,a mogu mislit koju ce frku oko rezervacija napravit RF,no strpimo se,mozda je i bolje da pochne posle svjetskog,poz!
I da pomenem pricu KOMARCA(Huan Karlos Ferera) koji je jedan od najuticajnijih,ako ne i najuticajniji igran na turu koji je postavio i bukvalno ultimatum organizatorima W ili posle SP-a ili vam necu doci na turnir
Last edited by Jakuza; 06-06-10 at 21:24.
Prica da je turnir pomjeren na inicjativu tenisera je i previse glupa. Dokaz tome je cinjenica da Rodik ipak nije rezervisao taj apartman, nego je na kraju odustao od puta za JAR, ne bi li se spremio sto bolje za njegovu omiljenu podlogu. To ce uraditi i najveci broj tenisera, jer ne ukazuje se cesto sansa da spremaju tako veliki turnir gotovo pola mjeseca. Cuo sam da ce Marej trenirati svaki dan na glavnom terenu do pocetka turnira. A RF je i previse nadmen, tako da ce on ici u JAR, svoju domovinu.
:lolblue: ako pazljivije budes procitao moj post vidjet ces da sam fino napisao da ne smatram sebe nekim poznavaocem tenisa, samo sto ne smatram sebe za novajliju ako vec gledam tenis 10 godina
ti si od onih koji igraju one velike kvote pa da ako pukne nedje.. znam takve poput tebe... good luck son
:lolblue: boli te uvo, bitno je da jakuza i druzina znaju sta ti volis da igras pa makar gubio svaki dan :roll:
Ja sam promijenio misljenje o tiraninu,pogotovo od kad je pozdravio potez organizatora da pomjere W posle SP![]()
I ja igram na velike kvote. Nekad mi je i 2.5 mrzno odigrat. kvota od 6-10 je idealna. A jednom sam uspio da napravim s 5e, 2500. I to nije bio budjavi tiket, nego sam poce sa singlovima od 0.50e. Koja sam ja budala... Bolje da sam igrao Federera protiv Soderlinga na 1.15 kvoti, Stosur protiv Skjavone na 1.2, Rodika protiv Gabasvilija...........
E jbg kad smo slijepi pored ociju
Ali mislim da govorim u ime svih kad kazem da se izvinjavamo i revidiramo stavove,pogrijesili smo,u pitanju je veliki znalac!
Kakvo crno odlaganje Wimbledona. Moze Engleska bit prvak svijeta u fudbalu ali Wimbledon se igra od 21 Juna – 4 Jula. To je tradicija do koje je Englezima stalo i to nista (sem rat) ne moze promjeniti. Cak je i Kraljica Elizabeta najavila dolazak na turnir 24. Juna, prvi put od 1977 godine. Znaci, malo fudbal, malo tenis.
sto radi cini jakuza... kakva ce tek biti frka sa francuzima za svetsko. ti si brat moj![]()
nista no da zovnemo organizatore pa da ih pitamo
ima li im broj telefona neko od vas
lJUDI, ZAR JE MOGUCE DA OVAJ LINK STO SAM OSTAVIO I KOJI AMA BAS SVE OBJASNJAVA O ODLAGANJU, NISTA NE PRIKAZUJE??!! DA VAM NADJEM ONDA DRUGI AKO NE.
https://forum.cdm.me/show...ostcount=27357
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks