On i jeste poznavalac tenisa,posto stalno prati tenis
A ti vjerovatno pogledas 2 GS godisnje i to je to ali i ti si poznavalac
Nastavi da trazis forumskog drugara,samo budi uporan...
ko je ovdje jedini prognozirao 3:0 za nadala?
cak sam nudio onoj sisi alno1 koji je izigravao nekog poznavaoca tenisa da se kladimo da robin nece uzet set nadalu no se nije odazva![]()
On i jeste poznavalac tenisa,posto stalno prati tenis
A ti vjerovatno pogledas 2 GS godisnje i to je to ali i ti si poznavalac
Nastavi da trazis forumskog drugara,samo budi uporan...
Last edited by Jakuza; 06-06-10 at 17:03.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A tek ja koliko sam turnira odgledao u ovoj sezoni. Pa bas sinoc sam gledao mec izmedju Rejnoldsa i Donalda Janga... Recimo da je u tom mecu po svim "poznavaocima" Donald bio u veelikoj prednosti, pa mu ovaj davao macares.
ne znam sta su neki ocekivali?! da je sode kojim slucajem 2x zaredom tukao nadala na rolan garosu to bi bilo jedan od najvecih poduhvata u sportu uopste. nije svaki dan giljermo kanjas
rafa osim sto je 's nulom' osvojio turnir i vratio se na poz.br.1 je cini me se usput poobarao jos neke rekorde..
nista, neka pazi ta koljena pa da ga i ubuduce gledamo u naj izdanju
Cestitke Nadalu,i chisto da pozdravim one forumashe koji su ga proglashavali gotovim prije pola godine...
Deserve's got nothing to do with it.
Rafaelu majstore kakav povratak well done, cak mi bude i milo sto Fed nije igrao finale ne bih mogao gledati reprizu 2008, sad bogami Fedex mora da osvoji W(pa i uso) inace brzo bi mogli da vidimo rusenje rekorda 16 GS, mada cekam Rafu na hardu ali danas je bio perfektan uopste mec briljantan BRAVO !
Mislim da Nadal nema sanse da obori Fedov rekord i da nece uzeti 16 GS titula(a ubijedjen sam da ce Fed uzeti jos 3-4 do kraja karijere, procitah danas da je potpisao ugovor sa turnirom u Haleu do 2015. po tome on namjerava da igra jos 5 godina),ali vidjecemo,danas je stvarno igrao kao nekad.
Hard je potpuno drugacija podloga i koljena tu mnogo trpe,a i kad je najbolji bio nije mogao do finala USO(najbrzi hard)a sto se grass-a tice zivo me interesuje kako ce tu izgledati njegova igra,nadam se da nece otkazati Queens i da ce doci do polufinala i meca sa Marejom
Evo i sjutrasnjih OOP-ova
http://www.lta.org.uk/3G/Tournaments...0of%20Play.pdf
http://www.gerryweber-open.de/en/res...lan-des-tages/
Last edited by Jakuza; 06-06-10 at 18:31.
Inace bet 365 prenosi i Queens i Halle![]()
Hvala ti druze moj
Sampion se vratio! Uzivala sma gledati velikog igraca i velikog sportistu. Sto reci kada ti kraljica onako na kraju cestita.
Poslije svega loseg u prosloj godini, vratio se. Nadal je i fizicki i psihicki nepobjediv.
Danas je stizao nemoguce, pa za njega skoro da ne postoje lopte koje ne moze stici.
Ne znam kako ze biti na Wimbledon ali ja mu drzim fige: Vamos Rafa!
za koliko pocinje vimbledon? tamo nedje poslije svetskog valjda![]()
dje si procitao da je pomjeren???
na njihovom sajtu i dalje stoji da pocinje 21.juna?
Otkud ta ideja da Vimbldon turnir moze biti pomjeren zbog bilo kakvog dogadjaja. Pa to takmicenje je starije od svjetskog prvenstva. Tradicija je nesto s cim se Englezi ne igraju. A cak sam procitao nedje da nece dozvoljavati gledanje fudbala na bimovima svog kompleksa. Ja prvi put sad cujem tu informaciju o pomjeranju i gotovo sam siguran da nije tacna. Pa taj period je tradicionalno uzet jer tad pada najmanje kise u Vimbldonu. Tad najvise pada u Pekamu.
Mada evo i ja sad vidim da je pomjeren. Prvi dan nakon svjetskog. Svaka cast "pumba". Uvjek pun informacija.
dje nadjoste to da poocinje 12 jula
Evo ovaj link sve objasnjava vezano za pocetak Vimbldona 12. jula!
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...ostcount=27357
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 06-06-10 at 20:14.
Odlicna odluka organizatora da pomjere W![]()
Last edited by Jakuza; 06-06-10 at 20:33.
imao sam neki predosjecaj da ce bit pomjeren, obicno me rijetko vara. svaka cast na info.
moze to bit staro jos od doba holocena, ali futbal je za engleze ipak majka svih majki. pogotovo kad je svetski sampionat u pitanju, a oni se ove godine nadaju tronu kao nikad ranije
btw. sjajan potez!
Pozdravljam odluku organizatora,BRAVO!
ovdje pise da nece da pomjeraju?
http://edition.cnn.com/2010/SPORT/te...ens/index.html
Aj postavite to gore opet,jer ja nista ne vidim...
To sto si ti postovao je stara vijest od 27. aprila,pomjeren je W,bilo i na radio(slusam budvanski festival pa u pauzi javise)![]()
Jos jednom za sve prave ljubitelje tenisa, a posebno za Eragona i tiranina (mada mislim da nas tiranin pomalo lozicka), link gdje je sve napisano o pomjerinim terminima W nakon svijetskog i jos po neki zanimljivi info.
https://forum.cdm.me/show...ostcount=27357
Je li poceo Budvanski... Aoooo. Ni to ne zndoh. Ja sam mislio da ce i njega pomjerit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks