dzoni,
ja opet ponavljam, meni ne smeta navijanje, naprotiv. mislim, i da mi smeta, ko me jebe, one guy's opinion, ali nije u tome stvar. ja sam prosto izneo misljenje o jednoj stvari. nervira me TAJ segment navijanja, kada se navijaci prave da su nesto vise od ljudi koji pomazu klub. a to me prije svega nervira, i odatle je sve poteklo, zbog navijaca kluba za koji ja navijam - zvezde. zato sto mi ne treba da cujem nista osim podrske klubu. ne zanima me politika, vrijedjanje ovih ili onih. pri cemo mi ne smetaju ni parole tipa 'leka majmune' isl. mislim, ne svidja mi se to, ali takve stvari su dio navijanja i u sustini bezazlene, smeta mi kad se ide na neka licna vrijedjanja. dakle, vrijedjanje protivnickih igraca, dok ne predje neke granice [kao sto se desilo par puta na derbijima u fudbalu, da se panticu psuje majka imenom i prezimenom, i tome slicno - to mi je ruzno] je dio igre, ali vrijedjanje nekih ljudi sa strane, ili zauzimanje nekakvog drustvenog stava o policajcima, ili bilo cemu drugom - to mi je chisto poziranje. opet kazem, one guy's opinion.
a ujedno se izvinjavam, jer sam ja zapoceo ovaj offtop

Reply With Quote

Znam da vas nije mnogo briga sto ja mislim ali smarate.
ide li vam radni staz i zdravstveno? 
Bookmarks