View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 230 of 941 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... LastLast
Results 5,726 to 5,750 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    sta tebi smeta sto to meni smeta? ako ti imas pravo da kenjas ovdje sa raznim glupostima, a vaterpolo te ochigledno ne zanima, zasto ja nemam pravo da kazem sta mislim o jednoj glupoj frazi? koja je btw, jednako legitimna koliko npr. i 'svi navijaci su stoka' ili neka slicna idiotarija. jebalo vas to busanje u navijacka pleca vise, uzasno ste dosadni. ne mozete da istrpite kritike, a stalno pljujete sve sto vam ne odgovara.
    NE SMETA MENI STO TEBI TO SMETA SA NEKE LICHNE STRANE PREMA TEBI KAO TEBI, VEC MI SMETAA generalno, kada ljudi koji navodno vole sport, a ne vole navijace, vec mozda vise policiju ocigledno...pricaju kako neki anzivi ono nisu ok, ili su ovo ili ono..A.C.A.B. ima VECI zivotni vijek postojanja od tebe i mene...tako da bar postuj neke parole koje su oznacile neki period nase planete nam zemlje u sportskom ambijentu...navijackom prije svega...to ti je isto kao kult chegevare da pljujes ili da ti je smijesan, e meni su smijesni takvi ljudi, kojima je sve smijesno...a navodno vole sport i neki su navijaci, kao sto rekoh POZORISNA PUBLIKA...
    prijatno, i izvini ako sma te dje uvrijedio, nije mi to namjera, ali poludim kada cujem glupst...
    :)

big giant head Guest

dzoni,
    ja opet ponavljam, meni ne smeta navijanje, naprotiv. mislim, i da mi smeta, ko me jebe, one guy's opinion, ali nije u tome stvar. ja sam prosto izneo misljenje o jednoj stvari. nervira me TAJ segment navijanja, kada se navijaci prave da su nesto vise od ljudi koji pomazu klub. a to me prije svega nervira, i odatle je sve poteklo, zbog navijaca kluba za koji ja navijam - zvezde. zato sto mi ne treba da cujem nista osim podrske klubu. ne zanima me politika, vrijedjanje ovih ili onih. pri cemo mi ne smetaju ni parole tipa 'leka majmune' isl. mislim, ne svidja mi se to, ali takve stvari su dio navijanja i u sustini bezazlene, smeta mi kad se ide na neka licna vrijedjanja. dakle, vrijedjanje protivnickih igraca, dok ne predje neke granice [kao sto se desilo par puta na derbijima u fudbalu, da se panticu psuje majka imenom i prezimenom, i tome slicno - to mi je ruzno] je dio igre, ali vrijedjanje nekih ljudi sa strane, ili zauzimanje nekakvog drustvenog stava o policajcima, ili bilo cemu drugom - to mi je chisto poziranje. opet kazem, one guy's opinion.
    a ujedno se izvinjavam, jer sam ja zapoceo ovaj offtop

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    hahaha, znaci vi prozivate igrace jadrana kako su seljaci, majmuni, skandirate neka gori herceg novi, janovicu pi*ko prodana, itd itd, a onda kad vam neko od igraca pokaze prst ili nesto, onda pizdite. po cemu ste vi onda drugaciji od istih?

znaci radic nije seljak kad provocira igrace sa svojim prstom preko usta, brguljan koji mlati rukom pored glave, itd itd?

presmijesno, zivota mi.

Mislim da se sve ovo jako dobro zna. Evo mi navedi kad smo Sasu Radovica prozivali i vodim te na veceru.
    Slicno je uradio i @ svojevremeno. Provocirat protivnicke navijace a da te nikad nisu vrijedjali...
    To su seljaci najodvratniji. I poslje za takve treba da navijam kad igra reprezentacija

Nikola se prodao i to je normalno, ne samo u navijackom svijetu(da ga vrijedjaju)...bez obzira sto ga znamo kao dobrog lika.

Ponavljam, ne mogu o navijacima da pricaju simpatizeri. Gledajte tekme kod kuce i uzivajte.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne bih rekao da su ovih dana kotorani frustrirani. Prije ce bit' da su novljani! I sad ne mogu da prezale sto su ostali bez Napolija. A samim tim i sponzora za dogodine.
    U Kotor su zadovoljni sezonom...i navijaci i simpatizeri i Uprava. Naravno, svi bi htjeli sve, ali za to treba neke druge kockice da se sloze.
    Kako ne mogu da prezalim proslogodisnje, tako necu moci ni ovogodisnje prvenstvo! Ovo govorim u svoje ime.
    A ta ''frustracija''...je li ti ona pjesma Bestija nakon meca (po ko zna koji put nakon poraza!) licila na frustraciju?
    Nakon meca u Igalo, ostani jos malo, da vidis kako smo isfrustrirani.

Mi taj klub mnogo volimo, za njega bismo ucinjeli ono sto je drugima tesko razumjet. Cesto se i pretjera, naravno.
    pa s obzirom da ti govoris u svoje ime, tako i ja govorim u svoje. ja ne zalim za napuljem jer ga nismo zasluzili, ni u grupi, a bogami ni onim izdanjem u 1/4 finalu. isto tako sam zadovoljan sezonom, jer smo osvojili najjacu ligu na svijetu, jer cemo najvjerovatnije osvojiti i domace prvenstvno 2. put za redom. 4 puta za redom smo pobjedili primorac, poslije 3 god (ako se ne varam, a mozda i duze) smo pobjedili u kotoru i to kakvim preokretom, u dubrovniku smo preokrenuli rezultat protiv juga na njihovom bazenu, tako da sam ja, sto se mene tice, zadovoljan sezonom.
    ja nisam frustriran, a bio bi da smo mi vodili 5 razlike i izgubili, kao sto sam bio frustriran kad smo u kupu prosuli prednost od 4:1. to ne znaci da ja necu navijati za jadran, ali cu naravno biti iznerviran igrom.
    a vi pricate kao da samo vi volite svoj klub, a drugi niko. zato sto ste vi navijacka grupa, zato sto pjevate i vijorite zastavama, itd itd, vi vise volite primorac, nego ja jadran, jel?
    svaka vam cast za navijanje, jedina ste navijacka grupa u svijetu vaterpola, to smo vec puno puta ponovili, ali kao sto i vi nekad pretjerate s prozivkama, morate biti spremni i da vam igraci odgovore, pa i mi pozorisna publika (kako su nas neki ovdje nazvali).
    <--- leuk

big giant head Guest

adrenalin. zajebana utakmica, ponela ga atmosfera, pa je malo nekoretno gestikulirao. sta ima veze, pljuvace ga malo, ali prezivjece. i dace opet radicu gol sa deset metara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da se sve ovo jako dobro zna. Evo mi navedi kad smo Sasu Radovica prozivali i vodim te na veceru.
    Slicno je uradio i @ svojevremeno. Provocirat protivnicke navijace a da te nikad nisu vrijedjali...
    To su seljaci najodvratniji. I poslje za takve treba da navijam kad igra reprezentacija

Nikola se prodao i to je normalno, ne samo u navijackom svijetu(da ga vrijedjaju)...bez obzira sto ga znamo kao dobrog lika.

Ponavljam, ne mogu o navijacima da pricaju simpatizeri. Gledajte tekme kod kuce i uzivajte.
    pa cekaj, vi trebate direktno nekog da vrijedjate da bi vam se odgovorilo? znaci meni ne treba da smeta kad vi skandirate neka gori HN, novljanske pi*ke, itd, zato sto niste mene imenom i prezimenom prozvali?

ok, ti si navijac, izvinjavam se, nisam te prepoznao. ja sam samo simpatizer, koji svaki mjesec od plate odvaja dio za sponzorstvo jadranu. ^^
    Last edited by Fidimose; 04-06-10 at 13:54.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    adrenalin. zajebana utakmica, ponela ga atmosfera, pa je malo nekoretno gestikulirao. sta ima veze, pljuvace ga malo, ali prezivjece. i dace opet radicu gol sa deset metara
    pa sta je uradio, oce li neko rec' vise??
    <--- leuk

big giant head Guest

koliko sam vidjeo, okrenuo se prema navijacima i pokazao nesto. mislim da nije bilo nista strasno, ali bilo je njima upuceno. naravno, to je ta situacija koju sam ja vidjeo na tvu, da li je bilo josh nesto, ne znam

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@ Fidimose,
    o kakvoj vasoj ljubavi prema jadranu mi pricas kad vas protiv cattara nema 100 sa sve njihovom i vasom upravom, vasim klincima sto treniraju i familijom igraca!?
    Da igrate finale protiv budve ne bi vas 300 u ponedjeljak bilo...
    Juce vas u Ko nije 30 bilo, sa svom Upravom i njihovim zenama. A imate komfor i obezbjedjenje kakvo niko nema...(bukvalno vam je cijela strana, sa 400 stolica i sektor bez njih na raspolaganju). Da ne pricam o tome koliko bi vas u Ko doslo da je obratna situacija. To smo vidjeli u revansu 1/4 finala! Cak neki koji stalno dolaze ni zene nisu poveli.

Novljani i ljubav prema jadranu :lolblue:

Samo se nadam da ce svi kotorani koji dodju u ponedjeljak uspjet uc' na bazen. Da vidite frustraciju.

Edit: sreca vasa da vam u novi ne postoji V.K. Leotar, vidjeli biste za koga ''novljani'' navijaju.
    Last edited by cattaro; 04-06-10 at 14:02.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

pa dobro, bice da ljubav prema klubu ipak nekako unutrasnja stvar. ja volim jadran, i josh vise zvezdu, ali mi nikad ne bi palo na pamet da idem na gostovanja sa navijacima, a vise ni na sever. prosto, ja klub koji volim, volim radi sebe, a ne da bi nekome mogao da pricam kako ga volim.
    edit: da ne bi opet bilo flejmovanja, ne kazem, niti mislim, da bilo ko od vas bilo sta radi da bi mogao da dodje ovdje i hvali se kako voli klub. niti ja mogu znati da li je to tako, niti mi je bitno. samo hocu reci da za mene, nije znacajno da li gledam utakmicu kuci ili na stadionu/bazenu, jer je gledam, i navijam za klub, radi sebe
    Last edited by big giant head; 04-06-10 at 14:04.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa nije ni 200 kotorana na Rijeku, ili 250 u Napoli islo sa navijacima, vec o drugom aranzmanu. Bitno je biti uz svoj klub, a to je vama strano.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Dragi moji Kotorani, nemojte mi se naljutiti na slijedeci komentar ali moram:

Kad god ne igra sa Jadranom ja navijam za Primorac, ne osjecam prema tom klubu i navijacima nikakvu mrznju ili bilo sto negativno, vec suprotno, najvece simpatije.
    Ali citajuci vase komentare, toliko gushe, toliko su negativni, toliko jednostrani...
    Ispade da je primorac UVIJEK pokraden, ali uvijek, po cio dan samo odje kukate i plachete.
    Bas me najediste, eto tako Znam da vas nije mnogo briga sto ja mislim ali smarate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako jadran vodi 2-0 u serije ja se jos nadam,i ne samo ja nego i svi kotorani koji vole Primorac !!!
    Mada opste je poznato da kad gube na svoj bazen vise od 3 gola uvjek ima nekih problema sa "Elektroinstalacijama" kao sto je to bilo 2007 godine u finalu kad smo vas dobili u dva meca i osvojili
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post

Kad god ne igra sa Jadranom ja navijam za Primorac, ne osjecam prema tom klubu i navijacima nikakvu mrznju ili bilo sto negativno, vec suprotno, najvece simpatije.
    Ali citajuci vase komentare, toliko gushe, toliko su negativni, toliko jednostrani...
    Ispade da je primorac UVIJEK pokraden, ali uvijek, po cio dan samo odje kukate i plachete.
    Bas me najediste, eto tako Znam da vas nije mnogo briga sto ja mislim ali smarate.
    Odlicno si to rekla.:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nije ni 200 kotorana na Rijeku, ili 250 u Napoli islo sa navijacima, vec o drugom aranzmanu. Bitno je biti uz svoj klub, a to je vama strano.
    znaci ja treba da otkazem sve svoje obaveze, da odem s posla, da bi bio na utakmici uz jadran? sto ti, kad si na brod, ne kupis kartu iz singapura, pa dodjes da navijas za primorac, pa se vratis na brod? daj molim te, ovo sto ti pricas ne bi ni djeca od 5 godina rekla.

ja sam bio na skoro sve utakmice jadrana koje su se igrale u igalu (naravno ako sam bio u mogucnosti da odem), u jadranu sam 'naucio' da plivam, itd itd, tako da o mojoj ljubavi prema jadranu i novom nema ko da osporava.

i to je vec masu puta polemisano, ali ne mozes porediti prave novljane i ove dosljake.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci ja treba da otkazem sve svoje obaveze, da odem s posla, da bi bio na utakmici uz jadran? sto ti, kad si na brod, ne kupis kartu iz singapura, pa dodjes da navijas za primorac, pa se vratis na brod? daj molim te, ovo sto ti pricas ne bi ni djeca od 5 godina rekla.

ja sam bio na skoro sve utakmice jadrana koje su se igrale u igalu (naravno ako sam bio u mogucnosti da odem), u jadranu sam 'naucio' da plivam, itd itd, tako da o mojoj ljubavi prema jadranu i novom nema ko da osporava.

i to je vec masu puta polemisano, ali ne mozes porediti prave novljane i ove dosljake.

A ti si se uvatio bas za njega i tebe jel ?? U vasem slucaju ?? A dje su ostali novljani sto ne rade nidje npr ?? I u Kotor rade svi pa su na utakmicu po 1000 ljudi uvjek tu....zato ne pricaj nebuloze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    A ti si se uvatio bas za njega i tebe jel ?? U vasem slucaju ?? A dje su ostali novljani sto ne rade nidje npr ?? I u Kotor rade svi pa su na utakmicu po 1000 ljudi uvjek tu....zato ne pricaj nebuloze
    bice da je na svakoj utakmici po 1000 ljudi. daj izgubi se.

ja sam se uhvatio sebe, jer sam direktno prozvan. i isto tako sam u vise navrata rekao da govorim u svoje ime. procitaj sve postove, ne samo zadnji.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima nas koji smo uredno cestitali bez ikakvog kukanja i plakanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bice da je na svakoj utakmici po 1000 ljudi. daj izgubi se.

ja sam se uhvatio sebe, jer sam direktno prozvan. i isto tako sam u vise navrata rekao da govorim u svoje ime. procitaj sve postove, ne samo zadnji.

Minimum je po 600 ljudi na svaki mec....pa nas je protiv mornara bilo oko 20 u kop A vama nema 50 ljudi na tribine ukupno protiv Mornara ili Medvescaka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne vjerujem ni da je 600 ljudi minimum na svakoj utakmici, ali ajde...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E pa vjeruj....juce nam je bazen bio pun pola sata skoro prije pocetka ....
    Uglavnom ,najveca posjeta je bas u Kotor...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da si kuvala rucak i potom prala pjate ne bi te ovo smaralo

@ Fidimose, prica ti je presmijesna. Ides na sve utakmice u novi...je su li ti Kotor i budva predaleko?
    A ja...kao sto vidis ja sam tu vazda kad treba...i to je sve samo ne slucajnost. Neki pomorci vole da su ljeti kuci, a neki eto kad Primorac igra F4 EL. Drago mi je da nisam jedini.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na svim utakmicama ove sezone, istocna tribina je bila puna do zadnjeg mjesta. Ovo je 100% istina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda su placeni da navijaju? ide li vam radni staz i zdravstveno?
    Nudili su nam vec Budvani sendvice i dnevnice, a na radni staz su zaboravili. Jbg. mora se zivjet od necega !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da si kuvala rucak i potom prala pjate ne bi te ovo smaralo

@ Fidimose, prica ti je presmijesna. Ides na sve utakmice u novi...je su li ti Kotor i budva predaleko?
    A ja...kao sto vidis ja sam tu vazda kad treba...i to je sve samo ne slucajnost. Neki pomorci vole da su ljeti kuci, a neki eto kad Primorac igra F4 EL. Drago mi je da nisam jedini.
    e pa vidis, ja nemam tu privilegiju da biram kad cu biti slobodan, jer radim 365 dana godisnje, pa cak i kad sam na odmoru, ali to je moja stvar.

da, kad sam u frci s vremenom, i kotor i budva su mi daleko, a kad mogu, podjem i tamo. kazem da nastojim makar ove u igalo sto se igraju da idem, mada ni tu ne mogu uvijek stici. prosle godine sam bio u budvu i na utakmicu JL i EL u grupi, a u kotor na utakmicu JL. ove godine nisam isao, jer nisam bio u mogucnosti. a ne znam zbog cega mi je prica smijesna.
    <--- leuk

Page 230 of 941 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)