Originally Posted by
Old Bone
Da nije LJUDI sa ovog foruma, koje na neki nacin smatram na nevidjeno poznanicima, pa i malo vise od toga (pocetak nekog prijateljstva...kao poslovnog)-ja bih BUKVALNO VRIJEDJAO SVE POLITICARE IZ OPOZICIJONE KOALICIJE ZBOG NEKOMPETENTNOSTI!
A sto se masate kad ne znate? A zar ne vidite da ste dosadili i Bogu i narodu pricama o Djukanovicevom *kriminalu*...pa mi bez takvog *kriminala* ne bi prezivjeli tada(bez smrti male djece od gladi, recimo)?
ODGOVORITE NA SLEDECE PITANJA:
-Hocete li u NATO ili ne? Jeste li za slanje vojske u Afganistan ili ne?
-Kako ce se isplacivat penzije ako bi opozicija pobijedila, analizirano mjesec po mjesec, za narednih godinu dana ?
-Kakav bi bio strateski odgovor nove Vlade ako *tajkni* odluce da povuku jedno 70% kesa iz opticaja i iznesu ga iz MNE?
-Posle kritika stare vlasti, kako bi se postupalo sa strajkovima, kojih ce biti...sve manje, ali ce ih biti?
-Treba li da ruske investicije dozvolimo bez kontrole, i kad EU i US kazu da su prevelike za potencijalnu clanicu EU?
- Kako se postavit prema eventalnom zahtjevi Rusija da otkupi Luku Bar , bez obzira na cinjenu...recimo za cijenu koja je 10 x veca od sadasnje trzisne?..........................
i slicna pitanja su mi na pameti.......NA KOJE STE OD OVIH PITANJA ODGOVORILI I NA KOJE OD POMENUTIH PITANJA IMATE SPREMAN, ZAJEDNICKI ODGOVOR?
NI NA JEDNO!
Kako da ja onda ozbiljno razmotrim politicku ponudu? Ili je ono:"da ja dodjem na vlast, pa necu bit gori od prethodnih VALJDA"...na sto je odgovor:"A sto znam...mozda i hoces..evo u okolnim zemljama nisu se usrecili sa politickim promjenama...a mene promjene radi promjena nimalo ne usrecuju"...zelio bih da se moj Milovan i istomisljenici mu obraduj, ali to NIJE DOVOLJNO ZA ZELJU IZ SRCA DA SE PUSTI NA VLAST NEKO ZA KOGA JA NISAM SIGURAN NI DA JE BOLJI OD MENE, SA SVIM MOJIM KARAKTERNIM MANAMA, kojih sam ja, recimo, svjestan...a imam utisak da nijedan od njih, recimo, nije svjestan svojih mana !
Na bih volio da se ovaj post tretira kao "nabijanje na nos" poraza, jer nije dostojno covjeka da se nekome to radi, ali jednostavno moraju da se presaberu, da podju od svojih mana. Misim da imaju podrsku zapada da to urade sada, jer nije bilo vrijeme ranije. Neka se pripreme za tranziciju vlasti u 2011.godini, evolutivno i bez velike prdnjave i velikih pretnji-bice osudjen onaj za koga se utvrdi da je krivicnim djelom dosao do materijalne koristi I SAMO TAJ i njegovi saizvrsioci....nece biti nikakvih revizija tranzicija koje bi mogle otjerat strane kupce koji su jeftino kupili prije par godina, niti bilo kojeg investitora ...jer je cist kapital onaj za kojeg revizor i Cantralna banka kazu da je cist!
Pozdrav,
Bookmarks