View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 75 of 88 FirstFirst ... 256571727374757677787985 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Mislim zaista, šta je bilo toliko važno u Šangaju da je to bilo preče od izbornog štaba koji je predvodio na sam izborni dan u trenutku navodno istorijskih izbora?!
    Ali ako ne smeta njihovim biračima, ne smeta ni meni...
    To sam se i ja pitao, sto uopste radi taj cojek tamo, ali ocigledno da se bavi nekim privatnim biznisom, on i zena mu, s obzirom da je iz budve sigurno radi nesto u turizmu i to mu je idealna prilika da sretne sve ljude iz te branse koji mu mogu biti od koristi.

Mora da je cojek uvidio da mu politika ne ide od ruke i da ce da se posveti nekim drugim stvarima. Sto da ne... Ipak, ako Slavko ledeni moze iz Praga svako malo da pise blogove moga je i ovaj vala jedan mail ili fax sibnut iz Shangaja...
    Last edited by Nikollaki; 26-05-10 at 21:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ajde kad vec nabrajamo hitove da dodamo i jedan koji se ponavlja.

Neven Gosovic ponovo optuzio gradjane za izborni fijasko, ovaj put je bio nesto eksplicitniji, pa je rekao da izgleda odredjeni broj opozicionih biraca nije imao dovoljno gradjanske hrabrosti ili nisi imali dovoljno licne koristi da izadju na izbore. Parafrazirao sam, ali to je sustina.

Dakle, iako optuzivanje gradjana za svoje licne neuspjehe nije nikakav novitet na politickoj sceni Crne Gore, mislim da su politicari LSCG-a bili pioniri na tom polju, ovaj put smo dostigl nove vrhunce. Naime, Neven nije optuzio apstinente, niti je nazvao birace pobjednicih partija stokom koja izgleda voli ovu vlast itd..., vec je to uzdigao na novi nivo i nazvao, uslovno receno, svoje birace kukavicama i interesdzijama.

Hm... Mozda racuna da ce tako u njima probuditi prkos i da ce na sljedecim izborima oni doc i rec E, sa'cu te glasat Nevene, pa da vidimo ko je kukavica.

Pa, da. Ima smisla...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    To sam se i ja pitao, sto uopste radi taj cojek tamo, ali ocigledno da se bavi nekim privatnim biznisom, on i zena mu, s obzirom da je iz budve sigurno radi nesto u turizmu i to mu je idealna prilika da sretne sve ljude iz te branse koji mu mogu biti od koristi.

Mora da je cojek uvidio da mu politika ne ide od ruke i da ce da se posveti nekim drugim stvarima. Sto da ne... Ipak, ako Slavko ledeni moze iz Praga svako malo da pise blogove moga je i ovaj vala jedan mail ili fax sibnut iz Shangaja...
    Vidi se da vam Slavko i "leden" smeta. Lijepo vas je sve "oprao" juce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I ajde kad vec nabrajamo hitove da dodamo i jedan koji se ponavlja.

Neven Gosovic ponovo optuzio gradjane za izborni fijasko, ovaj put je bio nesto eksplicitniji, pa je rekao da izgleda odredjeni broj opozicionih biraca nije imao dovoljno gradjanske hrabrosti ili nisi imali dovoljno licne koristi da izadju na izbore. Parafrazirao sam, ali to je sustina.

Dakle, iako optuzivanje gradjana za svoje licne neuspjehe nije nikakav novitet na politickoj sceni Crne Gore, mislim da su politicari LSCG-a bili pioniri na tom polju, ovaj put smo dostigl nove vrhunce. Naime, Neven nije optuzio apstinente, niti je nazvao birace pobjednicih partija stokom koja izgleda voli ovu vlast itd..., vec je to uzdigao na novi nivo i nazvao, uslovno receno, svoje birace kukavicama i interesdzijama.

Hm... Mozda racuna da ce tako u njima probuditi prkos i da ce na sljedecim izborima oni doc i rec E, sa'cu te glasat Nevene, pa da vidimo ko je kukavica.

Pa, da. Ima smisla...
    ....I to sam čuo...Samo to već nije iznenađenje...To je već praksa opozicije koju je svečano ustanovila jedna budala (za koju me sramota reć da sam nekad glasao) izjavom da narod čine moralni patuljci...
    E onda sam shvatio "ovđe je Bog rekao laku noć..." Očekujem poslije sljedećih izbora da opozicija izjavi da smo nacija homoseksualaca i šizofreničara pošto nekako već ko da se u poluglasu čuje kako smo drogirani narod.
    A možda bi za opoziciju bilo najbolje da naprave plakate s kojih nam pokazuju stražnjicu i tako nas motivišu da im u što većem broju damo glas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne, ne. Neko je definitivno glup.
    Ne iskljucujem ni mogucnost da sam to ja. Mozda ne razumijem ove visoke politike koje se ovuda sprovode...

- edit

I naravno da ne zaboravimo najveci hit - covjek koji je izdigao nosenje bijele kosulje na jedan do sad nevidjeni nivo Milic, koji je docekao rezultate istorijskih (po ko zna koji put) izbora nedje iznad Kirgistana. Koja ozbiljnost, profesionalizam i vjera u svoju koaliciju.

Mozda je posa kod Kineza da mu otkriju tajne priredjivanja sletova da ih posalje mailom u centralu, pa da ga docekaju sa spektaklom na aerodrom kad se trijumfalno vrati u Podgoricu odjeven u bijeli kimono s percinom.
    Znao je covjek da nece proci, taj cin govori sve.
    Last edited by Rave92; 26-05-10 at 21:50.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    Vidi se da vam Slavko i "leden" smeta. Lijepo vas je sve "oprao" juce.
    Meni ne smeta, niti je mene oprao. Ja sam lijepo naljepnice LSCG-a po krevetu dok je LSCG djelovao, ali nisam imao pravo glasa, niti sam imao precerano razvijenu politicku svijest, iako sam tada sigurno drugacije smatrao kao i svaki drugi pubertetlija, pa ne dajem sebi za pravo da sebe zovem bivsim Liberalom, iako mi je (do Narodne Sloge) najblizi bio upravo Liberalni Savez (koliko djetetu, pa i neka je iz Crne Gore, moze bilo koja partija bit bliska). I to iskljucivo zbog ideje o nezavisnosti Crne Gore.

Medjutim, smeta mi tolika pljuvacina po mom narodu i drzavi, pa da je i Dzizs Krajst, a ne Slavko Perovic koji je otisao odavde svojom voljom i postujem tu njegovu odluku, to je njegovo legitimno pravo, ali kad je napustio ovu drzavu, neka je se i pusti vise.

A ledeni je bilo cisto a conto zamrzavanja Liberalnog Saveza, bez nekih negativnih konotacija.

-edit

Da pojasnim detaljnije to je bilo da se napravi razlika izmedju covjeka koji sef zamrznute partije, ne zivi vise u Crnoj Gori i i pored toga je uspio da da svoje vidjenje ovih izbora, a covjek koji je bio na celu koalicije 12 partija koja je ucestvovala na izborima kao glavni konkurent vladajucoj koalciji nije u stanju ni dva reda da napise. Ok?
    Last edited by Nikollaki; 26-05-10 at 21:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

... covjek koji je bio na celu koalicije 12 partija koja je ucestvovala na izborima kao glavni konkurent vladajucoj koalciji nije u stanju ni dva reda da napise. Ok?
    Da je bilo 13 partija mozda bi izgubili i toliko opstina

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

Ili mozda da otvori privatni univerzitet?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni ne smeta, niti je mene oprao. Ja sam lijepo naljepnice LSCG-a po krevetu dok je LSCG djelovao, ali nisam imao pravo glasa, niti sam imao precerano razvijenu politicku svijest, iako sam tada sigurno drugacije smatrao kao i svaki drugi pubertetlija, pa ne dajem sebi za pravo da sebe zovem bivsim Liberalom, iako mi je (do Narodne Sloge) najblizi bio upravo Liberalni Savez (koliko djetetu, pa i neka je iz Crne Gore, moze bilo koja partija bit bliska). I to iskljucivo zbog ideje o nezavisnosti Crne Gore.

Medjutim, smeta mi tolika pljuvacina po mom narodu i drzavi, pa da je i Dzizs Krajst, a ne Slavko Perovic koji je otisao odavde svojom voljom i postujem tu njegovu odluku, to je njegovo legitimno pravo, ali kad je napustio ovu drzavu, neka je se i pusti vise.

A ledeni je bilo cisto a conto zamrzavanja Liberalnog Saveza, bez nekih negativnih konotacija.

-edit

Da pojasnim detaljnije to je bilo da se napravi razlika izmedju covjeka koji sef zamrznute partije, ne zivi vise u Crnoj Gori i i pored toga je uspio da da svoje vidjenje ovih izbora, a covjek koji je bio na celu koalicije 12 partija koja je ucestvovala na izborima kao glavni konkurent vladajucoj koalciji nije u stanju ni dva reda da napise. Ok?
    Covjek je napravio dobar presjek situacije u CG. Ne bih to nazvao pljuvanjem po narodu i drzavi. Taj covjek toliko voli ovu drzavu da ne moze mirno da gleda njenu propast i rusenje i pljackanje od navodnih "patriota" i velikih Crnogoraca.
    I ti i ja znamo dobro koga je Slavko "oprao" juce. Te ljude treba da je stid.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ili mozda da otvori privatni univerzitet?
    Ja sam ozbiljan, zato sto ne vidim drugo objasnjenje za tako, u najmanju ruku, politicki neozbiljan potez.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    Covjek je napravio dobar presjek situacije u CG. Ne bih to nazvao pljuvanjem po narodu i drzavi. Taj covjek toliko voli ovu drzavu da ne moze mirno da gleda njenu propast i rusenje i pljackanje od navodnih "patriota" i velikih Crnogoraca.
    I ti i ja znamo dobro koga je Slavko "oprao" juce. Te ljude treba da je stid.
    Po mom skromnom misljenju Slavko je malo izgubio kompas. Svudje mu se prividja UDBA, a ponajvise kod njegovih bivsih bliskih saradnika i prijatelja.

Ne sumnjam da to sto prica prica iz najboljih namjera, ali put za pakao je poplocan dobrim namjerama...

Ili je Slavko jedini nepogrjesiv? Odbijam da povjerujem u to, taman koliko i u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo sto Slavko prica za totalni bojkot nisu price bezveze, samo sto je to nemoguce u praksi . Realno gledano dps se ne moze smjeniti, a i da moze ne bi bila bas neka zamjena, danas vidjeh Medojevicu zlatan lanac ispod bjele kosulje izgeldao je ko neki diler. I on ce da mjenja vlast . Opozicija je sva u ****. Sto rece general Grahovac jedina opcija je reforma dps-a i cjelokupnog sistema da se izbace svi oni lopovi i nesposobni.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jeste li ikad vidjeli kako Njemci dostojanstveno strajkuju?
    Popih kaficu na njihov racun, dobih sok, cokoladice nisam mogla da odbijem... Ljudi progovorise samo rijech-dvije, podijelise po par stampanih objashnjenja sa nekoliko recenica uz izvinjenje, zazvizdase, i pustise ugodnu muziku...
    Gospoda do kraja.

Vjerujem da se tako strajkuje i u CG.. A da li se na isti nachin i bojkotuje?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Treba zaista biti politicki diletant pa one ljude koji su ih godinama glasali sad vrijedjaju da su se "prodali za vreću mekinja." Dok to rade crnogorske snajke i oni koji pojma nemaju o nasem mentalitetu i neke jade, ali oni koji su tu rodjeni i koji znaju (valjda znaju) nas narod to je politicko samoubistvo. Trazi glas od onoga koji je "prodana dusa" da nije istina bilo bi smijesno.
    Kad i osoba koja se voli najvise na svijet kaze da smetas onda nemas izbora nego da se sklonis, a ne da se prasta nekom politicaru koji ne samo sto nista ne uradi za taj narod vec jednom u 3-4 godine dodje za njihov glas pa ih jos i vrijedja. To je odradjivanje nekih sljedećih izbora cijim ce se rezultatima opet cuditi.
    Da nije LJUDI sa ovog foruma, koje na neki nacin smatram na nevidjeno poznanicima, pa i malo vise od toga (pocetak nekog prijateljstva...kao poslovnog)-ja bih BUKVALNO VRIJEDJAO SVE POLITICARE IZ OPOZICIJONE KOALICIJE ZBOG NEKOMPETENTNOSTI!

A sto se masate kad ne znate? A zar ne vidite da ste dosadili i Bogu i narodu pricama o Djukanovicevom *kriminalu*...pa mi bez takvog *kriminala* ne bi prezivjeli tada(bez smrti male djece od gladi, recimo)?
    ODGOVORITE NA SLEDECE PITANJA:

-Hocete li u NATO ili ne? Jeste li za slanje vojske u Afganistan ili ne?
    -Kako ce se isplacivat penzije ako bi opozicija pobijedila, analizirano mjesec po mjesec, za narednih godinu dana ?
    -Kakav bi bio strateski odgovor nove Vlade ako *tajkni* odluce da povuku jedno 70% kesa iz opticaja i iznesu ga iz MNE?
    -Posle kritika stare vlasti, kako bi se postupalo sa strajkovima, kojih ce biti...sve manje, ali ce ih biti?
    -Treba li da ruske investicije dozvolimo bez kontrole, i kad EU i US kazu da su prevelike za potencijalnu clanicu EU?
    - Kako se postavit prema eventalnom zahtjevi Rusija da otkupi Luku Bar , bez obzira na cinjenu...recimo za cijenu koja je 10 x veca od sadasnje trzisne?..........................
    i slicna pitanja su mi na pameti.......NA KOJE STE OD OVIH PITANJA ODGOVORILI I NA KOJE OD POMENUTIH PITANJA IMATE SPREMAN, ZAJEDNICKI ODGOVOR?

NI NA JEDNO!
    Kako da ja onda ozbiljno razmotrim politicku ponudu? Ili je ono:"da ja dodjem na vlast, pa necu bit gori od prethodnih VALJDA"...na sto je odgovor:"A sto znam...mozda i hoces..evo u okolnim zemljama nisu se usrecili sa politickim promjenama...a mene promjene radi promjena nimalo ne usrecuju"...zelio bih da se moj Milovan i istomisljenici mu obraduj, ali to NIJE DOVOLJNO ZA ZELJU IZ SRCA DA SE PUSTI NA VLAST NEKO ZA KOGA JA NISAM SIGURAN NI DA JE BOLJI OD MENE, SA SVIM MOJIM KARAKTERNIM MANAMA, kojih sam ja, recimo, svjestan...a imam utisak da nijedan od njih, recimo, nije svjestan svojih mana !

Na bih volio da se ovaj post tretira kao "nabijanje na nos" poraza, jer nije dostojno covjeka da se nekome to radi, ali jednostavno moraju da se presaberu, da podju od svojih mana. Misim da imaju podrsku zapada da to urade sada, jer nije bilo vrijeme ranije. Neka se pripreme za tranziciju vlasti u 2011.godini, evolutivno i bez velike prdnjave i velikih pretnji-bice osudjen onaj za koga se utvrdi da je krivicnim djelom dosao do materijalne koristi I SAMO TAJ i njegovi saizvrsioci....nece biti nikakvih revizija tranzicija koje bi mogle otjerat strane kupce koji su jeftino kupili prije par godina, niti bilo kojeg investitora ...jer je cist kapital onaj za kojeg revizor i Cantralna banka kazu da je cist!
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 27-05-10 at 10:49.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bone stari druže,..ne dozvoljava mi sistem da ti kliknem na vagu...
    A što se tiče toga da nemaju odgovor,..ooo imaju itekako! Samo ti ga neće reći jer ti se ne bi svidio...Zato što je na liniji strateških pravaca politike koja se kreira u Beogradu a ne u Crnoj Gori.
    Sve što nam oni nude (i to duže od decenije) jeste pretvaranje CG u marionetsku satelitsku tvorevinu. Reprizu filma od 1989.-1997. Pridobili su i Medojevića i od njega napravili entuzijastu za taj posao i ove froncle što su ostale od PzP-a i sve što im je preostalo jeste samo da tog trojanskog konja nekako uvuku i počnu pretvaranje CG u srpsku Bjelorusiju.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Da nije LJUDI sa ovog foruma, koje na neki nacin smatram na nevidjeno poznanicima, pa i malo vise od toga (pocetak nekog prijateljstva...kao poslovnog)-ja bih BUKVALNO VRIJEDJAO SVE POLITICARE IZ OPOZICIJONE KOALICIJE ZBOG NEKOMPETENTNOSTI!

A sto se masate kad ne znate? A zar ne vidite da ste dosadili i Bogu i narodu pricama o Djukanovicevom *kriminalu*...pa mi bez takvog *kriminala* ne bi prezivjeli tada(bez smrti male djece od gladi, recimo)?
    ODGOVORITE NA SLEDECE PITANJA:

-Kako ce se isplacivat penzije ako bi opozicija pobijedila, analizirano mjesec po mjesec, za narednih godinu dana ?
    -Kakav bi bio strateski odgovor nove Vlade ako *tajkni* odluce da povuku jedno 70% kesa iz opticaja i iznesu ga iz MNE?
    -Posle kritika stare vlasti, kako bi se postupalo sa strajkovima, kojih ce biti...sve manje, ali ce ih biti?
    -Treba li da ruske investicije dozvolimo bez kontrole, i kad EU i US kazu da su prevelike za potencijalnu clanicu EU?
    - Kako se postavit prema eventalnom zahtjevi Rusija da otkupi Luku Bar , bez obzira na cinjenu...recimo za cijenu koja je 10 x veca od sadasnje trzisne?..........................
    i slicna pitanja su mi na pameti.......NA KOJE STE OD OVIH PITANJA ODGOVORILI I NA KOJE OD POMENUTIH PITANJA IMATE SPREMAN, ZAJEDNICKI ODGOVOR?

NI NA JEDNO!
    Kako da ja onda ozbiljno razmotrim politicku ponudu? Ili je ono:"da ja dodjem na vlast, pa necu bit gori od prethodnih VALJDA"...na sto je odgovor:"A sto znam...mozda i hoces..evo u okolnim zemljama nisu se usrecili sa politickim promjenama...a mene promjene radi promjena nimalo ne usrecuju"...zelio bih da se moj Milovan i istomisljenici mu obraduj, ali to NIJE DOVOLJNO ZA ZELJU IZ SRCA DA SE PUSTI NA VLAST NEKO ZA KOGA JA NISAM SIGURAN NI DA JE BOLJI OD MENE, SA SVIM MOJIM KARAKTERNIM MANAMA, kojih sam ja, recimo, svjestan...a imam utisak da nijedan od njih, recimo, nije svjestan svojih mana !

Na bih volio da se ovaj post tretira kao "nabijanje na nos" poraza, jer nije dostojno covjeka da se nekome to radi, ali jednostavno moraju da se presaberu, da podju od svojih mana. Misim da imaju podrsku zapada da to urade sada, jer nije bilo vrijeme ranije. Neka se pripreme za tranziciju vlasti u 2011.godini, evolutivno i bez velike prdnjave i velikih pretnji-bice osudjen onaj za koga se utvrdi da je krivicnim djelom dosao do materijalne koristi I SAMO TAJ i njegovi saizvrsioci....nece biti nikakvih revizija tranzicija koje bi mogle otjerat strane kupce koji su jeftino kupili prije par godina, niti bilo kojeg investitora ...jer je cist kapital onaj za kojeg revizor i Cantralna banka kazu da je cist!
    Pozdrav,
    Ja kao građanin imam svoje mišljenje, i ako se neki politički program približno podudara sa mojim stavom glasaću tu političku osnovu. Ukoliko nema toga neću ni izaći na izbore jer je i bojkot/apstinencija u krajnjem izbor. Zato ću ja izneti svoje mišljenje na ova pitanja ako ne zamjeraš

Nisam siguran zaista da li je učlanjenje u NATO pametno, no ako bi to garantovalo da na ovom nesrećnom Balkanu bar narednih 40 godina ne bude puškaranja podržao bih. No, do sada nisam čuo nikakvu ozbiljnu raspravu po tom pitanju.

Nikako, jer privreda kao privreda ne postoji, to što je postoji to su uglavnom mala i srednja preduzeća koja nedovoljno unesu u državnu kasu, a većina ih je na ivici ostanka, odnosno, egzistiraju ali su slabi profiti jer tržišta nema u onom pravom smislu. Penzioni fondovi su odavno prazni (od devedesetih) a ta primanja se nadopunjuju iz fondova koje kontrolišu ... (Crna Gora je mala i sve se zna)

- Odgovor bi trebao biti normalan, odnosno prihvatiti tu situaciju, i naredne dvije, do četri godine sporovesti izistinsku tranziciju i počet stvarati zdrave osnove za razvoj privrede (turizam i poljoprivreda prije svega, a tek onda ostale djelatnosti). Zato smatram da prvi premijer koji dođe poslije vladavine ovih sadašnjih biće daleko najnepupularniji premijer u da će sledeće izbore partija tog premijera glat izgubiti na izborima. No, biće stvorena zdrava osnova. Ima li nekoga ko bi se prihvatio ovakvog posla? Zato radije ostajem kod kuće kada su izbori.

Štrajk je legitimno pravo, a mnoga rješenja bi se u novoj prekompoziciji odrazila tako da taj odgovorni lik prođe onako kako sam odgovorio na predhodno pitanje.

Nikako, odgovornost države se ogleda i kroz odgovornost institucija.

- Kako se postavit prema eventalnom zahtjevi Rusija da otkupi Luku Bar , bez obzira na cinjenu...recimo za cijenu koja je 10 x veca od sadasnje trzisne?
    Uslovi kupovine moraju biti precizni i još važnije TRANSPARETNI. U tom slučaju, zašto ne.

Ima još puno pitanja na koje bi trebao odgovoriti, ali eto dadoh odgovor na konkretna pitanja. Napominjem još jedanput, ovo je moj lični stav na osnovu kojeg bih eventualno izabrao da glasam za neku opciju.
    Last edited by wulfy; 27-05-10 at 11:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po n-ti put,Luka Bar se ne prodaje,vec se daje u zakup kontejnerski terminal(akumulator gubitaka),luci Bar kao preduzecu ostaje putnicki terminal,terminal za zitarice i tecne terete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Po n-ti put,Luka Bar se ne prodaje,vec se daje u zakup kontejnerski terminal(akumulator gubitaka),luci Bar kao preduzecu ostaje putnicki terminal,terminal za zitarice i tecne terete
    To je stav ove Vlade i to je poznato.
    Ali, da je opozicija došla na vlast mnogo je realnije bilo pretpostaviti da bi opozicija išla u prodaju luke i to prije svega Srbiji. Na žalost ili na sreću nećemo gledati taj film pa za ove sumnje koje ima veliki broj ljudi nemoguće je ponuditi dokaze.
    Stalno se zaboravlja da bi opozicija u trenutku preuzimanja vlasti morala hitno pronaći veliki novac kako bi obezbijedila elementarno funkcionisanje države u prvoj godinu vlasti tj., da ne dozvoli da je prije isteka mandata najuri narod. Taj novac može stići samo od prodaje nacionalnih resursa i svako ko misli da ga je moguće u dovoljnoj mjeri pribaviti iz nekog drugog izvora te reorganizovati državu bez velikog novca taj je neviđeno naivan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    To je stav ove Vlade i to je poznato.
    Ali, da je opozicija došla na vlast mnogo je realnije bilo pretpostaviti da bi opozicija išla u prodaju luke i to prije svega Srbiji. Na žalost ili na sreću nećemo gledati taj film pa za ove sumnje koje ima veliki broj ljudi nemoguće je ponuditi dokaze.
    Stalno se zaboravlja da bi opozicija u trenutku preuzimanja vlasti morala hitno pronaći veliki novac kako bi obezbijedila elementarno funkcionisanje države u prvoj godinu vlasti tj., da ne dozvoli da je prije isteka mandata najuri narod. Taj novac može stići samo od prodaje nacionalnih resursa i svako ko misli da ga je moguće u dovoljnoj mjeri pribaviti iz nekog drugog izvora te reorganizovati državu bez velikog novca taj je neviđeno naivan.
    OK

e Milo ce se snac...kao i dosad....nekako!

Nikako, jer privreda kao privreda ne postoji, to što je postoji to su uglavnom mala i srednja preduzeća koja nedovoljno unesu u državnu kasu, a većina ih je na ivici ostanka, odnosno, egzistiraju ali su slabi profiti jer tržišta nema u onom pravom smislu. Penzioni fondovi su odavno prazni (od devedesetih) a ta primanja se nadopunjuju iz fondova koje kontrolišu ... (Crna Gora je mala i sve se zna)

- Odgovor bi trebao biti normalan, odnosno prihvatiti tu situaciju, i naredne dvije, do četri godine sporovesti izistinsku tranziciju i počet stvarati zdrave osnove
    kami nama u tu perspektivu...dakle kao gore crvenim...ovaj ce se snac prije!

za razvoj privrede (turizam i poljoprivreda prije svega, a tek onda ostale djelatnosti). Zato smatram da prvi premijer koji dođe poslije vladavine ovih sadašnjih biće daleko najnepupularniji premijer u da će sledeće izbore partija tog premijera glat izgubiti na izborima. No, biće stvorena zdrava osnova. Ima li nekoga ko bi se prihvatio ovakvog posla? Zato radije ostajem kod kuće kada su izbori.

Štrajk je legitimno pravo, a mnoga rješenja bi se u novoj prekompoziciji odrazila tako da taj odgovorni lik prođe onako kako sam odgovorio na predhodno pitanje.
    smatram da je 80% preduzeca proslo kroz ubrzani zavrsetak tranzicije u posljednjih godinu dana...dakle kao i do sada ce Vujovic isplatit nekako.

OK

- Kako se postavit prema eventalnom zahtjevi Rusija da otkupi Luku Bar , bez obzira na cinjenu...recimo za cijenu koja je 10 x veca od sadasnje trzisne?
    Uslovi kupovine moraju biti precizni i još važnije TRANSPARETNI. U tom slučaju, zašto ne.
    Nema "transparetni"-NEGO NE MOZE NIKAKO!

Ima još puno pitanja na koje bi trebao odgovoriti, ali eto dadoh odgovor na konkretna pitanja. Napominjem još jedanput, ovo je moj lični stav na osnovu kojeg bih eventualno izabrao da glasam za neku opciju.[/quote]

Pozdrav
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

stobi vi pitali nekog iz opozicije kad bi vam se ukazala prilika sad poslije ovih izbora|
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    stobi vi pitali nekog iz opozicije kad bi vam se ukazala prilika sad poslije ovih izbora|
    da nam otkrijtu recept ovolike nesposobnosti....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    OK

e Milo ce se snac...kao i dosad....nekako!

- Odgovor bi trebao biti normalan, odnosno prihvatiti tu situaciju, i naredne dvije, do četri godine sporovesti izistinsku tranziciju i počet stvarati zdrave osnove
    kami nama u tu perspektivu...dakle kao gore crvenim...ovaj ce se snac prije!

za razvoj privrede (turizam i poljoprivreda prije svega, a tek onda ostale djelatnosti). Zato smatram da prvi premijer koji dođe poslije vladavine ovih sadašnjih biće daleko najnepupularniji premijer u da će sledeće izbore partija tog premijera glat izgubiti na izborima. No, biće stvorena zdrava osnova. Ima li nekoga ko bi se prihvatio ovakvog posla? Zato radije ostajem kod kuće kada su izbori.

smatram da je 80% preduzeca proslo kroz ubrzani zavrsetak tranzicije u posljednjih godinu dana...dakle kao i do sada ce Vujovic isplatit nekako.

OK

Nema "transparetni"-NEGO NE MOZE NIKAKO!

Ima još puno pitanja na koje bi trebao odgovoriti, ali eto dadoh odgovor na konkretna pitanja. Napominjem još jedanput, ovo je moj lični stav na osnovu kojeg bih eventualno izabrao da glasam za neku opciju.
    Pozdrav[/quote]

Ponavljam opet, to je moje mišljenje, i tačno je da će se ,,Milo prije snać''. No, kako se duže snalazimo na taj način tako je sve dalja priča o izgradnji zdravih temelja. Opet, iz opozicije niko ne nudi konkretnu priču, odnosno nisu spremni na žrtve i zato moj glas ne ide opoziciji. I zato što nema dugoročne perspektive, i zato što kao rak izjeda zdravo tkivo moj glas ne ide ni ovima na vlasti. Da ponovim stih jednog lika koji je trenutno u Holandiji: dajte mi ,,prokletu mogućnost izbora''. Do tada je moj izbor da ostanem kući ili napravim neki lijepi izlet daleko od biračkog mjesta na dan izbora. To je samo moj lični stav kao građanina ove države.

Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li neko od aktivista sdp-a reci sta je bilo sa peticijom da glavni grad bude pokriven wireless-om, da li ce to biti kao i mnoga do sad neispunjena predizborna obecanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hm, da li će biti ili neće biti.............
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo da ja kao aktivista, simpatezer, glasač SDP-a kažem da će uvođenje free wireless konekcije na teritoriji cijelog grada bit jedan od uslova za uspostavljanje koalicije.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Page 75 of 88 FirstFirst ... 256571727374757677787985 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)