Quote Originally Posted by El Re View Post
Ponekad se bojim da će CG u krajnje prefinjenoj fašizaciji društva otići mnogo dalje nego što su Srbija i Hrvatska u zenitu svog nacionalizma...

Ne mislim da je dobro na taj način "pomagati" poštovanje državnih simbola CG i to u višenacionalnoj državi kada su oni prihvaćeni mnogo šire nego što je iko to pomišljao. One budale koje prkos i nezadovoljstvo ispoljavaju nad državnim simbolima su ionako prezrene i od strane istomišljenika.

Opet kažem, bojim se da se nešto drugo želi postići...A to je flert sa Đavolom i ovo nema veze sa Srbima i onima koji imaju rezervu prema simbolima. To ima veze prije svega sa nama.
El Re, nijesi ti veci Crnogorac od onih Srba iz Andrijevice ili Savnika, Zabljaka i ostalih mjesta. Oni vole Crnu Goru na svoj nacin i imaju pravo na svoje misljenje. Ako su glasali za zajednicku drzavu sa Srbijom , neka su, imali su pravo na to vidjenje stvari. Ne moze se i ne treba izbrisati srpska svijest u Crnoj Gori. Ona je dio tradicije i kulture. Ta srpska svijest naravno nije isto sto i svijest Srba u Srbiji ali se mora postovati i uvazavati.
Nijesu Andrijevicki Srbi sad glasali DPS zbog himne, zastave i drugih stvari. Oni su i dalje ostali Srbi i nijesu ni malo blizi tvojoj svijesti o Crnoj Gori. Zalosno je samo sto svi potencirate podjele. Pricao sam sa dosta ljudi iz SNP-a i oni su manji nacionalisti od vas ovdje na forumu. Ja bih rekao da vise vole ovu drzavu od vas pojedinih koji branite mafiju na ovom forumu.