Ne treba nam regionalna liga, nego da se ovom nasom dobro pozabavimo...Da se srede stadioni i da se pocne ozbiljno raditi sa mladjim kategorijama...Nasa ubjedljivo najbolja dva igraca su otisli iz Crne Gore sa 14, odnosno 16 godina jer odje igraju tatini sinovi, a klubovi sirom Evrope dovode nasu djecu, ulazu u njih i obrnu milione...
Simonu bi odlicno bilo u Bolton, a Jovetic danas strasan gol Juventusu !!
Slazem se za filipovica.
Ali mene ovdje sad vise interesuju mediji i odnos sa klubom navijaca itd...Znaci mediji bi trebalo, o svom trosku da naprave neke video i reklamne zapise, da informisu malo itd...Da se svijest kod ljudi malo poboljsa i da ide u pravom navijackom smjeru...Sto ne stave tj ponude TREBJESI DA BUDE SPONZOR, da se odrade dobre reklame i slichno, znaci def, nekome nije interes, aali zato medijima ne moze niko nista i oni bi trebalo da porade malo na tome...
Evo ti kao radnik jednog, mozes nekako da utices...zar ne? Makar da predlozis...Zar to ne bi bilo lijepo...da 10 dana prije utakmice pice, pjesme, reklame, video spotovi i slichno...
ja mislim da moze, samo ako se svi mediji UJEDINE!!!i publika ce doci u velikom broju!!!
:)
Poraz od Makedonije i Albanije se ne racuna u FIFA rang listu,jer su se utakmice igrale van predvidjenih termina koje je ista asocijacija odredila.Takodje se i sledeca utakmica u subotu nece bodovat
Nisam htio da komentarišem ali moram nešto napisat:
Za sad je dno jer ispod ovoga teško da može osim ukoliko ne počnu izvodit striptiz na sred utakmice pa nas diskvalifikuju!!!Ali SVE,BAŠ SVE POSTOJI MOGUĆNOST DA SE ISPRAVI KAD BUDEMO KOMPLETNI OSIM DA BATAK IGRA!!!Može se pomislit da ja imam nešto protiv njega jer evo 2 godine ka bolesnik pričam da je RUPA ali to je tako!!!Toliko nesigurnosti kao kod njega nisam gledao skorije!!!Koja je poenta selektora da u odbranu drži čovjeka kome ne smijete vratit loptu ili na koga se ne možete oslonit da će spriječit neki napad nego konstatno mora postojat neki naš igrač koji će ga pokrivat (mada i tada može napravit penal iz čista mira)!!!Loše do zla boga ali opet ovo juče nije taj tim koji može da odigra utakmicu nego kako to sad objasnit dušmanima..teško...
Koliko god Jovetić izgubio malo klase u zadnjih nekoliko utakmica Italijanske lige (nego eto kažete dao je go danas) ON NA JEDNU UTAKMICU POKUŠA DA NAPRAVI U PROSJEKU 50 KOMBINACIJA (nekad čak i više) i jako je bitan sa te strane!!!
Evo kako bih ja probao sastav za neku utakmicu:
ps:zanimljivo da je i Filipović slično probao protiv Irske u goste i isplatilo se...
Last edited by night_silence; 26-05-10 at 22:02.
deuscroix
Dakle, bio sam na utakmici i ono što sam mogao vidjeti je velika želja kod igrača, ali kvaliteta niđe. Nemam apsolutno nikavih zamjerki što se tiče zalaganja kod igrača. Trudili su se koliko su mogli, igrali koliko su najbolje umjeli. Što je nedostajalo? Nešto sa čim se moramo pomiriti a to se zove manjak kvaliteta. Konkretno mislim na sredinu terena. Odbrana je koliko toliko manje loš dio tima. Jeste da je Batak potpuno izgubljen slučaj, ali što da radimo? Imamo makar neku zamjenu za njega u vidu mladih igrača. Ono što nemamo je nedostatak alternative za Drinčića, a na to moramo računati. I kad smo sinoć vidjeli kako bez njega i Boškovića (koji nema neki veliki kvalitet ali nam je neophodan) to izgleda na terenu, čini mi se da gore od ovoga ne može tako da treba tražiti alternative. Možda bi jedna od njih bio Darko Marković. Možda, jer nemamo baš drugih igrača na toj poziciji a koji igraju u inostranstvu. Možda Ivan Fatić. Shvatio sam da je bio povrijeđen (nadam se da je tako inače bi da je bio zdrav to bila užasna greška selektora). Nadali smo se u Marka Mugošu. Što je zapravo s njim? Je li zaigravao uopšte i je li zdravlje razlog tome ili po kvalitetu ne može ući u sastav Zvezde? U Tumbasevića nemam puno nade. Neko iz domaće lige? Miroje Jovanović npr (slučajno pomenuh njega zbog navodnog interesovanja Partizana)? Ne znam, ali nešto se mora tražit jer ovako ne ide. I od lošeg ima gore, ali baš od ovoga gore stvarno teško. Siguran sam da bi recimo Kašćelan (uz dužno poštovanje) kad bi zaigrao u crnogorskoj ligi bio ne mnogo zapažen po kvalitetu. Ono što je najgore u svemu je to što Cico Kranjčar do sada nije tražio alternative. Ukoliko ga ovo ne osvijesti ja ne znam što će. Šteta. Da smo izgubili od Albanije tražeći neke promjene ne bi bila nikakva sramota. Ovako, igrali smo da dobijemo sa starom gardom i izgubili. Nadam se samo da se nećemo obrukati protiv Norveške.
Posjeta je bila više nego dobra i za mene iznenađujuća. Nažalost, primitivizam sa fašističkim porukama je to stavio u drugi plan.
Dick Laurent is dead!
Ima Halid par utakmica fore da ih ustroji za kvalifikacije, i da nađe rješenje za izostanak Drinčića.
Nek se nose više sa mladom reprezentacijom i daju ovome Tomaševića i ostale koji moraju da popune rupe u odbrani.
Red je više i da se nešto promijeni po pitanju Burzanovića, pa bar da pravi treneru društvo za šankom.
pa su pojedinici na zapad zamalo dobijali batina....
i onda citav zapad...I KO NE SKACE TAJ JE SIPTAR LE ALEEEEEEEEE
Evo na dnevnik javili ostalo pola tima Albanaca da odrade dnevnicu na atlas centar
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
evo da i ja kazem "moj sastav" :
=====================Poleksic=====================
===========Basa================Bojovic============
==Pavicevic=============================Jovanovic= =
=====================Drincic=====================
==========Vukcevic=============Fatic==============
====================Jovetic======================
=========Delibasic=============Vucinic============ ==
nebi to uradili ALBANCI ni iz tuza niti iz albanije nebi te buc buc ne boj se DZONIZ , vec su pjevali svoje pjesme,navijali za svoju drzavu i to je to , i oni su ljudi isto kao i mi tako da nema potrebe za buc buc, i sl. gledali smo lijep fudbal logicno Albanija je jaca reprezentacija sa vise iskustva, igrali su kao kod kuce ovaj mec, CG je igrala bez nekih igraca i to je to, opet ce igrati ove dvije reprezentacije, meni je drago sto imaju prijeteljske odnose, bolje prijateljske nego ruzne nikakve to se slazemo svi, ja ne idem na stadion da bi gledao tucu neku nego fudbal, a ako je bilo onih koji bi se kacili snekim neka se prijave u boks ili karate dok smo na stadionu gledamo fudbal i uzivamo u njemu, bez obzira sto ce navijaci Albanije pjevati ili navijaci CG.
Vucinic nije mogao sam zato ga je Cana i extra cuvao , nije bilo jovetica tako da nije bilo lako igrati , ja sam gledao uzivo i cg je imala sanse neke , i alb neke takodje ali ipak Alb je po meni bila nekako sigurnija nego cg , ali dobro bice bolje dr put...
Socrates, kao da si mene pitao.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ti da si crnogorac kao sto kazes ne bi cutao dok ti neko proziva dio crnogorkse teritorije...a to da bi ti nekome zube lomio, nemoj prijetit ovuda...
A ujedno sto nisi slomio nekome zube pored tebe????Posto su tamo jos vise skakali...i tamo su bili vise provocirani, jer je u taj dio bilo vise domacih albanaca....
zar ne bi trebalo albanac iz crne gore da navija za crnu goru???zar nije on gradjanin cg, zar nije on odrastao tu na toj teritoriji????
Polako malo...ti si pozorisna publika, dobio si kartu od krivokapica, ja sam cekao u redu, a mrzi me da cekam u red, jel kapiras????obichno moje mjesto je na sjeveru..ali nije bilo karata na sjever.
A bio sam sektor E i sad mi je zao sto nisam sektor B bio...
drug malo se zezam a to buc buc, itd..ne primajte se...
ali je fakat da im nije sve jedno, kao sto ni tebi ne bi bilo da ti neko prica protiv tebe itd....generalno sve je ok proteklo...ali neke navijacke strasti neki ovdje ne razumiju....moze to biti albanija, grcka, brazil, engleska...ali navijacki duh je jedno...
Oscar i slichni su pozorisna publika, jos politicka...
ok DZONIS , tako razumijem ja tebe, ali ne vidim zasto bi doslo do toga , ja sam albanac iz cg pa sta , ja navijam i za cg kao i za albaniju i nikome nista , volim te drzave i tako da nema potrebe za nesto glupo, prosla su ta vremena, i mene su isto bili nervirali navijaci alb malo sto su to rekli beciraju fatos kur.a , ali jbg to su neki likovi koji neznaju sto znaci profesionalac , on ne gleda ko je sta jesam li albanac ili crnogorac srbin ili hrvat vec oce da pravi nesto od karijere i uspije u zivotu, bio sam na zapadu i logicno aplaudirao za svaki lijep potez pa i za mirka beciraja, bogdani canu i gol hasanija, steta sto nije bilo jovetica pa bi bilo jos atraktivnije i opasnije za goste
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks