uh malo sam popio, pobjeda se jos slavi... bitno je da je crna gora presegana, odbrana standardno dobra, vidi se da je hrvat poslozio kockice dobro. lorik cana par puta dokazao vucku ko je tata :mrgreen:
utakmica prelomljena evrogolom
navijanje je bilo bolesno dobro, uglavnom smo bili iz malesije a mozda jedno 200 navijaca je bilo iz skadra i pristine. dobro rece onaj montero nedje da fatos nije smio da igra, kladio bi se glavom da ne bi dao gol i da je moga jer bi mu spalili familiju koja mu zivi u pec. jos neko rece da su albanci metar i cevap. samo cu mu rec neka izadje malo napolje...
vama je hvalio joveta mnogo, vucinic ne moze sam igrati mada ga je cana stavio u dzep.
samo bih pozdravio basforu, osoba koja se vidi da zna nesto...
prva zvanicna utakmica izmedju crne gore i albanije 25 maja 2010 godine pamtice se pobjedom albanije i to evrogolom (inace nidje ne primjetih da je neko spomenuo evrogol) SRAMOTA.
pozdrav.
Last edited by Spidey131; 26-05-10 at 00:38.
Spidey131, tako je macka. Navijao si za svoje. A shto si zaokruzio 21. maja prije 4 godine?
lameash, ne znam sto me odma napadate, ovo je valjda moja domovina, valjda je to bilo dobro za sve nas... nemam ja nista protiv cg. naprotiv mnogo je volim.... covjek ima neke svoje principe... albanija je majka.
zasto sad da citam istoriju albanije? pristina nije albanija. a to sto bi oni svom coeku pobili porodicu ako im da go (!?) dovoljno govori o nivou razvijenosti njihove svijesti (nisu ni za paleolit)
Mnogo je volish ali ne navijash za nju
zasto bi je i volio..osim sto mu je pruzila jedno pet puta bolji zivot nego sto bi imao u albaniji![]()
She is only here to annoy herself!
lamekash, zar da navijam protiv svojih simbola, jezika, tradicije, kulture protiv svoje krvi, ako sebe dozivljavam kao albanca mislis li da je realno da navijam za crnogru prije albanije?
rasta
bi li ti zvizdao vucinicu da ti dodje ovdje sa srbijom i igra protiv tvoje repke? budi malo objektivan...
Aj, ali ispade ti veci crnogorac no 44% stanovnishta ove drzave shto su za referendum rekli ne. No tema je fudbal, bili ste bolji i na terenu i na tribinama. Svaka cast
Bili jesu nema price, i dobro je da se to vidi![]()
bas ne razumijem ove iz malesije,ne ulazi mi u glavu..
spajdi razumijem DONEKLE da si bio za to da albanija pobijedi ali da pjevas protiv cg iako ti je upravo ta drzava sve dala,nije mi jasno,moga si ostat kuci i gledat pa idi u skadar i navijaj..
albanija je bila bolja i zasluzeno pobijedila,a momci nasi imaju potencijala![]()
BBNSC
svaka cast za sliku. mada nas je bilo malo vise
bice sjutra slika i klipova...
nexus, odakle ti to da sam pjevao protiv cg? obrazlozi molim te.. to su vec teske rijeci..
kučki tifozi?![]()
Ne vjerujem ja da si ti pjeva protiv Crne Gore. Ti i dosta njih sa ove slike ste donijeli ovu drzavu, a meni moju uzeli
to su poznati navijaci pristine .. PLISAT,tako im se zove navijacka grupa. njih nema na ovoj slici... ovi crveni su mjesavina skadar-tirana-malesija.
a i simpaticno mi je bil slusat navijacke pjesme na albanskom... pjevali su bas neke poznate obrade koje i varvari redovno pjevaju.![]()
Umjesto Poleksica, Bozovic... Stvarno je veliko pitanje za drugog stopera, jer ne znam ko bi mogao igrat', svi se raspadaju... Vezni red fino izgleda, samo ne vjerujem da ce biti pozvan Tumbasevic... U napad standardna trojka, samo sto je Vukcevic trenutno prepreprelos, a Vucinic igra nekako preko ku*ca, a Joveta naravno masinica...
Albanija bolja za klasu.
Zaludu je i Kranjcar,i Murinjo da kojim cudom dodje,ne pravi se pita od govana.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
E katastrofa izgubit od albanije i pokazat onakvu nemoc na kraju,udarat se,svadjat,Simon,Mirko ka klosari zadnji,pi.....
Je li moguce da toliko inteligentan treba bit da bi se vidjelo da su Dzudovic i Batak operisani od fudbala,i da se maknu bar na klupu ako vec ne mogu iz reprezentacije,zasto ne pustit Tomasevica,Savica i ostale iz mlade selekcije ne mogu gori od ovih bit pa sve i da oce.....
Kakva sramna igra,ni sa Filipovicem ne bi moglo gore bit (mislio sam da nikad ovo necu reci)
I jos kad cujem neke,a ovo je prijateljska bla,bla,a albancima nije prijateljska
I ja da iskritikujem "klub navijaca".....lako je navijat protiv italije i engleske itd.sramno je da bar 200 ljudi nema stalno pa bilo protiv Luksemburga,nbt.ili Brazila....
A brao i za supcine sa zapada za ovacije albanskoj himni,divota.......![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks