View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 394 of 2251 FirstFirst ... 2943443843903913923933943953963973984044444948941394 ... LastLast
Results 9,826 to 9,850 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovetic dao gol za pobjedu Fiorentine protiv Juventusa u Kanadi.

cssr Guest

kad sam prije par mjeseci pisao kako je z kranjcar losija opcija cak i od dokazano loseg z filipovica, kad sam rekao da je kval grupa za predstojece evropsko jaca i teza od one za svjetsko... nasli su se neki sajber-pametnjakovici koji su, uz standardno napusavanje nekog ko drugacije misli, unaprijed upisali najmanje 2. mjesto u grupi, cak i licitirali o mogucim protivnicima u barazu i slicne gluposti

porazima od skromnih selekcija makedonije i albanije cg reprezentacija je nazalost samo potvrdila dje joj je trenutno mjesto medju balkanskim fudbalskim nacijama - na samom dnu!

mene ovi losi rezultati uopste ne iznenadjuju, a s obzirom na situaciju i prilike u fscg i domecem fudbalu uopste (mrzi me da opet razglabam o tome) ne vidim da ce se stanje popravljati na bolje u dogledno vrijeme
    Last edited by cssr; 26-05-10 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve ce to joveta pozlatiti

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

siguran sam da nema selekcije na svijetu sa tolikom razlikom u kvalitetu između odbrane i napada..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Ovi Kuči e zi su Crveno-crni tifozi, a ovo dolje je valjda "kako je dobro biti Albanac"
    komendijasu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovi Kuči e zi su Crveno-crni tifozi, a ovo dolje je valjda "kako je dobro biti Albanac"
    nemoj ti kuce mnogo u usta uzimat da te ne bih malo kroz ruke provuka majmune...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a ja se pitam sledece, i 19 casova, dolazim na red da kupim kartu...kazem jednu za sjever?NEMA PRODATE!!!
    Dobro dajte jednu na JUG???nemaaaaaaa, IMA SAMO ZA ZAPAD...1dOBRO DAJTE MI ZA ZAPAD...

E SAD...dje su karte???posto neko spominje navijace...neko zapad, neko igrace, neko igru..gdje su karte za sjever????MOLIM ODGOVOR AKO NEKO ZNA???
    Karte uzimaju firme preko trebovanja i to FSCG dozvoljava da se radi iz utakmice u utakmicu.Isto tako,znam 20-tak ljudi kojima je SDP dao karte za zapad,tako da FSCG daje i politickim strankama.To ti je sva prica oko karata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post

A nervoznog naroda, šta je ovo..

Ovo gore "pa ga izgovarajte kako znate" znači "Crveno crni navijači", gdje je Kuq - Crveno, a izgovara se kuć ili kuč
    dolje piše O kako je dobro biti Albanac..

Šta je problem?
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim ti znas dobro albanski...mora da si srbin sa kosova...to su braca tebi a ne nama

sto se Cica tice, mislim d aje on pravi pogodak za nas, da ce kvalifikacije biti nesto drugo i drugi motiv!I drugo sve...ali isto tako treba pobjedjivati i na ovakvim tekmama kad i nije neki znacaj.
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    vidim ti znas dobro albanski...mora da si srbin sa kosova...to su braca tebi a ne nama

sto se Cica tice, mislim d aje on pravi pogodak za nas, da ce kvalifikacije biti nesto drugo i drugi motiv!I drugo sve...ali isto tako treba pobjedjivati i na ovakvim tekmama kad i nije neki znacaj.
    Ko je pominjao braću????
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je pominjao braću????
    a reci mi iskreno, posto se vidi da si pristalica srpske populacije...koja je poenat tvoje price?OSIM NEKA VASA SRPSKA ZALUDJENOST CRNOM GOROM...sto zivis odje, sto umeces politiku medju nas odje koji pricam o SPORTU...jer jasno je da si neki nacionalista koji nema potrebe da budes, ali dobro...
    uzivaj, necu da kvarm temu zbog albanije,srbije...
    da su tvoji srbi braca nasa, ponudili bi jednu prijateljsku za ove 4 skoro 5 godina...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije MonterO htio da provocira nikoga nego sam ja pitao da mi neko reče što znači onaj transparent albanskih navijača!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko po branjenju dicnog ponosa nacije,neko po partijskoj duznosti,tek da ti se smuci kad procitas zadnju stranicu...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ništa čudno odakle navijači srbije, bećiraj je porijeklom sa kosova, a kosovo je srce srbije..
    moram te samo podsjetiti da je srbija nastala bez kosova berlinskim kongresom 1878 godine a kosovo je pripojeno balkanskim ratovima 1912-13-te godine, tako da nikako ne moze bit kosovo srce srbije

I tako se tema o utakmici Crne Gore i Srbije, pardon Albanije, pretvori u čuđenje otkud navijači Srbije, pardon Albanije na utakmici.
    Spidey, Urime fitoren
    hvala komso dobri, pa svrati nedje put cijevne na domacu rakiju

i samo da naponem onog lika dje napisa nedje gore kako su srbi i crngorci neka samo pogleda dokument Balsa II kod Tuzi 1385 godine dje jasno odvaja srbe i crnogorce.

eto vrijeme da i vi pomalo citate istoriju da ne bude albanac stalno da vam je pripovjeda iako smo najstariji sjedioci balkana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj kranjcar ce ispasti gori nego filipovic...na pocetku ce biti prica kako nije uigrana ekipa,kako nisu svi na okupu,da ce trebati vremena da se ekipa uklopi u njegov sistem

od ovakve reprezentacije se nema cemu nadati,pogotovo u sledecim kvalifikacijama...a da tu su vucinic,jovetic,vukcevic,pa ajde i ovaj boskovic....a gdje su ostali ???ne mogu se rezultati praviti kada su tu 2,3 igraca samo,NE !tu treba citava ekipa da bude zasluzna...

meni jos ne ide u glavu da je crna gora izgubila od albanije,ajde remi bi mogao nekako da razumem,ali PORAZ!?zaista tesko....nemojte sad da bude prica eh tu nije bilo par igraca koji bi nesto kao uradili?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod nas kad neko ovako pametno zbori ka ovaj spajdi, mi mu velimo pobrkani lončići. Momče, čitaj ti tvoju isotriju, mene moju ne morash učit. Ja istoriju znam i njome se ponosim, no se ja radi takvih kao ti budućnosti bojim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e pa milo mi je sto znas svoju istoriju nego rekoh bratski da pripomognem jer vidim da brkas neke termine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala, baš si ljubazan. Tema je fudbal i reprezentacija Crne Gore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja ne znam dokle ce pojedini ic s pricom nemamo ovoga nemamo onoga, ovaj je ovakav onaj onakav. Mi imamo igracki kadar koji imamo i od njega moramo da pravimo nesto.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taj igracki kadar se pravi evo 4 godine i gdje su rezultati ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    moram te samo podsjetiti da je srbija nastala bez kosova berlinskim kongresom 1878 godine a kosovo je pripojeno balkanskim ratovima 1912-13-te godine, tako da nikako ne moze bit kosovo srce srbije
    sta se ti gubis bre?! ukoliko nisi informisan postojalo je nesto i prije berlinskog kongresa i balkanskih ratova! to sto kosovo nije bilo u sastavu srbije na berlinskom kongresu ne znaci da nije bilo vijekovima prije toga, i treba da te bude sramota zbog toga sto si napisao...
    po tvojoj logici kosovo je pripalo srbiji znaci 1912. a 1389. su srbi otisli na kosovo da ga otmu turcima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oskar_mali View Post
    taj igracki kadar se pravi evo 4 godine i gdje su rezultati ?
    jedino mi nije jasno što se ti $ekiraš kad ionako navijaš za Srbiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja ne znam dokle ce pojedini ic s pricom nemamo ovoga nemamo onoga, ovaj je ovakav onaj onakav. Mi imamo igracki kadar koji imamo i od njega moramo da pravimo nesto.
    Ne slazem se.Moje licno misljenje je da su recimo Batak i Dzudovic losi igraci i to su pokazali na svakoj dosad utakmici za reprezentaciju.Em su lose em obojica imaju preko 30 godina, te bas i ne predstavljaju neku okosnicu za buducnost.I niko ne moze da me ubijedi da recimo Bojovic i Knezevic ne bi bili bolji od njih.Takodje smatram da je i Tumbasevic bolji igrac od Kascelana.Bar neka mu se da sansa pa cemo vidjeti.Za Djalovica je sve receno.U najbolju ruku rekao bih za njega da je prosjecan napadac.I u nasoj ligi vjerovatno ima boljih rjesenja, da ne idem dalje.Recimo Rajko Lekic je nedavno postao prvi strani fudbaler sto je zaigrao za danski nacionalni tim.A Danska nastupa na SP.Da li se neko sjetio njega u ove 3 godine?Ili onog Radoncica sto je nedavno uzeo korejski pasos.Emira Kujovica, rodjenog Bjelopoljca, ove zime trazili su Lazio, Wolfsburg, Celtic i jos neki klubovi.Zasto se nas savez malo ne angazuje, mozda bi momak i igrao za nas.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Da i ja napišem nešto, sad kad sam malo načisto sa živcima. Možda je bolje grafički se izrazit, u stvari.

Da bi se ugrozio gol protivnika u današnjem fudbalu, lopta mora da se kreće u Velikoj Crvenoj Mrlji. I igrači zajedno sa njom. Ako igrač i lopta čitav meč ne zalaze u Veliku Crvenu Mrlju, gol se može dat jedino nekoj izgubljenoj odbrani koja nije načisto sa sobom, golmanu sa istim tim kvalitetima, zahvaljujući čistoj sreći ili iz prekida.

E tako smo mi dali skoro sve golove od 2006, jer se na prste može izbrojat koliko smo mi puta od 2006 imali loptu u Velikoj Crvenoj Mrlji (a da to nije bilo neposredno nakon prekida), naročito od kad Burzanovića nema u repki.

Tek kad naš tim - a nebitno kakav je - bude umio da organiziuje napad, vrši pritisak i igra u Velikoj Crvenoj Mrlji, onda možemo da pričamo o problemima tipa zalaganja, sposobnosti, patriotizma, temperamenta i čega već ne igrača koji se zovu. Do tad će bit kriv jedino i isključivo čovjek na klupi, ko god to bio, i koliko god moralo da ih bude, jer za to niko drugi ne može bit kriv.

****li ih 4-4-2 bez sredine i centaršutevi u prazno. Ka svaki meč da igramo sa 2 igrača manje.

I ako neko poslije ovoga može da izmisli neki visokomoralni razlog da se Burzanović ne zove, svaka mu čast.

I neka smo izgubili, bolje da se ovakve stvari gube, nego da gledamo 50 remija u nizu i onda bude priča - eh kako ne iskoristismo onu šansu, kako nam ne svira penal, kako nemadosmo sreće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crna Gora ima dobrog golmana-Bozovića
    U odbrani: Pavićević - Baša - Savić - Jovanović
    veyni red: Vukčević - Drinčić- Marković (kome još nije data šansa) - Zverotić
    Napad: Vučinić - Jovetić
    To bi trebalo biti prvih 11 po meni. Ne za velika djela i plasmane na svjetsko i evropsko prvenstvo, već za respekt i dobro posjećen stadion

Page 394 of 2251 FirstFirst ... 2943443843903913923933943953963973984044444948941394 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)