Peru pare sto posto u taj klub navijaca Dejo i CrniDD
kad vec nema 3 godine website klub navijaca, onda ces se nacekat na te clanske karte...
Peru pare sto posto u taj klub navijaca Dejo i CrniDD
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Evo ovaj spajdi donio drzavu i kolko ja svatih on moze da navija protiv nje, a ja shto sam sam rodio odje i shto svi moji zive odje i shto sam izgubio svoju drzavu 21. aprila ne smijem zucnut.
Prestrašnu si državu izgubio mogu ti rećNo aj još si mlad
![]()
She is only here to annoy herself!
Cus klub navijaca reprezentacije. Pokazali su sinoc koliki su klub i koliki su navijaci reprezentacije. A znaju kritikovat kotorane sto ne neki ne idu na vaterpolo utakmicu reprezentacije u Budvu. Vjerujem da cemo opet cut za njih i njihovu predanost reprezentaciji pred mec sa Engleskom.
Release Yourself
Generalno reprezentacija se veoma lose dozivljava u ovoj drzavi, no ako me sto rastuzi osim poluipraznog stadiona je i to da u gotovo svakom kaficu uvjek ima nesto prece od utakmice reprezentacije, ako to nije utakmica Srbije koja se istovremeno igra ili cak arhivski snimak utakmice Partizana, onda je to sareni teletekst.
O kakvoj reprezentaciji pricamo ako pola drzave navija za druge reprezentacije, a od ove druge polovine, pola navija iz partijske duznosti.
Proce dosta vremena da se tako nesto promjeni.
Eto, izgubi coek drzavu a ni datum ne zna. Al dobro da ako je nadje.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja sam dijete iz SRJ. Nikad nisam odvaja srbe i crnogorce i pushtite me da ih i dalje jednako volim.
hah ta ista SRJ je poprilicno djece pobila tek da imas na um iduci put kad kazes da si "dijete iz SRJ" no dosta je bilo politike na ovu temu
E meni je srece i radosti donijela. Brane mi svi, sele me u Srbiju, a ne shvataju da ja nisam za veliku Srbiju vec da sad vec dvije drzave gledam kao 2 oka u glavu. U za datum prashatjte, nisam namjerno
Pa gledaj ih niko ti ne brani sto rece neko![]()
I ja sam dijete SFRJ, no mi nisu dali da ih sve volim jednako, iako sam za to imao kapaciteta. I od tad sam stao samo uz svoje ognjiste.
Release Yourself
Ne moze mi niko ni zabranit shto se toga tice. Ja cu navijat svim srcem za Crnu Gore protiv drugih, ali cu isto tako i cijelo svjetsko prvenstvo bit uz Srbiju. Onaj ko voli Srbiju nije odma izdajnik Crne Gore
bravo sky, podrzavam
Kamo srece da su ostali unionisti tog stava. Nego nije mjesto za politiku.
Treba osnovati alternativni klub navijača Crne Gore, i preseliti se s navijanjem na Istok.
takav smo mi narod, ako nijesi najbolji niko te ne poznaje! kad vaterpolisti uzeše evropsko svi po trgova, a kad dođoše sa olimpijade sa odličnim rezultatom s obzirom na broj stanovnika i ostalo, zamalo ne udarismo kršima po njima.. tako i ženski rukomet i košarka.. ka da smo ni manje ni više no amerikanci ili kinezi, pa se očekuje da budemo u vrhu u svim sportovima..
Last edited by kimi pg; 26-05-10 at 12:26.
I tako se tema o utakmici Crne Gore i Srbije, pardon Albanije, pretvori u čuđenje otkud navijači Srbije, pardon Albanije na utakmici.
Spidey, Urime fitoren
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
ahahahahahaah dobro si to reka!
Puštite priču oko politike... Može li mi ko prevest transparent albanskih navijača?
Ajmo malo moderiranja.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks