A oganj u kaznu vise,kako istezinjaste!
S jedne strane jeste pravilo koje je jasno,s druge strane je propust sa green light-om.
Realno 7.mjesto i rijeseno.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
FABIJA a kako zajebase ovoga SUMAHERA STO JE OVO HAHAHAHA.A ko mi kaze da nemam pojma ja cu da se ubijem.pozdravi mi MATIN MCFLAY-a fino je to momce cim ima isto razmisljanje ka ti bolje bi vam bilo da uzmete knjigu.
uzmite tu knjigu i ucite da nesto zaradite neka vi shumija njega boli ***** za sve vas on se nakra davno
METABOND nemoj sad da smetas FABIJI cojek sad uci....
Pitanje za sve vas:
DA LI VOZAC SMIJE DA PRETICE BOLID POD ZUTIM ZASTAVAMA I SC-om VAN PIT LANE-a?
TAKUMI
ja isto mislim da je bilo 18km do cilja
FABIA sto je malo sivo sa crvenom kacigom a na 12 mjesto je...
METABOND pomogni fabiji da odgovori na ovo pitanje ako ne bude zna,ali znace on sigurno posto sve zna.
Ko ovde prica o zadnjem vozacu pricamo o prvih 7.
Schumacher je prekršio članak 40.13 sportskog pravilnika, prema kojemu vozači, u slučaju da sigurnosni automobil napusti stazu u posljednjem krugu, utrku moraju završiti bez pretjecanja, prema poretku koji je važio dok je sigurnosni automobil bio na stazi.
Ali nije bio 25-ti krug ti zamisljaj sto hoces ali se probudi iz sna vidi da je to bi zadnji krug pod SC i ttaacckkaa
Last edited by metabond; 17-05-10 at 21:36.
Ja nisam pricao o prvih sedam, ja nisam spominjao ni prvih sedam ni prvih 8, ja sam rekao da od pozicije zadnjeg bolida u trenutku pojavljivanja zelenih zastava do finish line-a ima 600 metara. Svi su ovi vozili pod punim gasom, znaci 600 metara pod punim gasom.
Zalosni tvoj, tvoj ljubimac, mozda kucni, je prekrsio isti clanak. Pretekao je Changhoka u tunel, kad je SC bio na stazi, kad su bile zute zastave i kad je ispred njega bio smrskan bolid. Chandhok je isao lijevo po prasnjavim dijelom staze da bi otvorio put ovome idiotu. U tom trenutku, Chandhok je mogao da udari parkiranog Hulkenberga. Zalosni je pored smrskanog bolida letio sa gasom do daske, a SC/zute zastave tu!
Sto kazes na ovo?
TAKUMI
Vidis, 3-4 sata nema nikoga.
Taj post sam trebao da napisem juce
I zamisli, niko od ovih, pa cak ni Zalosni koji je pretekao pod SC i Yellows nije popio kaznu, a NAJVECI da!
TAKUMI
Evo gledam ovu trku u MC opet i opet mi nešto upada u oko... ne znam jeli ko primijetio, ali to sam vidio već u prvim krugovima kako je NAJVEĆI prolazio kroz krivinu 7, posle Grand Hotel-a... Išao je znatno šire od cijelog grida, i to u svakom krugu, dok je većina išla unutrašnjom da bi izašli spoljnom, da bi brže prošli kroz Portier...
Konstantno je to radio, čak mu se Niko bio par puta primakao prednjim stabilizatorom u zadnji desni točak, samo što ga ne takne, jer je Niko kao svi išao unutrašnjom...
Ne znam jeli mu to bila neka taktika, jer iz krivine nije izlazio brze nego drugi, ali ON je ON, zna što radi....
![]()
Last edited by Macho_man; 18-05-10 at 00:23.
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
Hulkenberg je udario odma prije njih ma kraju u drugi dio tunela, a Alonso je zapoceo preticanje na pocetku tunela. SVe se desilo u manje od jedne sekunde, Alonso je vec preticao kad su se upalila prve zuta svijetla. Na snimku vidis da se pale u momentu dok on prolazi pored na drugom kraju staze. Sigurno u toku preticanja nije mogao da vidi to svijetlo. Mozda bi ga vidio da je vozio turisticki i da je samo gledao lijevo, ali pri 250km/h u krivinu u toku preticanja sigurno nije.
Da napomenem nisam navijac Alonsa a najmanje Ferrarija.
http://dailymotion.virgilio.it/video...berg-cras_auto
Last edited by sky; 18-05-10 at 07:44.
Release Yourself
e sto se cini...
ajmo malo sad u tursku.. Oce li ih opet sve pojest ovi red bullovci...
Please alowe me to introduce myself.......
BIVŠI svjetski prvak u Formuli 1 Damon Hill rekao je da će nakon nedjeljne Velike nagrade Monaka dva puta promisliti prije negoli ponovo prihvati ulogu suca na jednoj utrci “oktanskog cirkusa”.
Naime, bivši britanski pilot, koji je tijekom aktivne karijere imao brojne kontroverzne sukobe sa sedmerostrukim svjetskim prvakom Michaelom Schumacherom, bio je jedan od četiriju sudaca koji je procijenio da je Nijemčevo prestizanje Fernanda Alonsa u posljednjem krugu utrke na ulicama Monte Carla bilo ilegalno.
Sigurnosni je automobil ušao u boks prije samog cilja, a Schumacher je iskoristio proklizavanje Ferrarijeva vozača Fernanda Alonsa i prestigao ga, osvojivši na koncu šesto mjesto. Pravila govore da će "safety car", ukoliko utrka završava pod njegovim nadzorom, ući u boks u posljednjem krugu i nakon toga na stazi više ne smije biti pretjecanja.
Suci su tako Schumachera kaznili s 20 sekundi, te je najtrofejniji vozač u povijesti Formule 1 završio kao 12. i ostao bez ijednog boda.
"Započelo je s mailovima mržnje. Znam da će mi većina ljudi vjerovati kada kažem da sam postupio ispravno i korektno, ali usprkos tomu primio sam nekoliko oštrih e-mailova u kojima me se optužuje za pristranost", rekao je Hill, kojeg je Nijemac 1994. izgurao sa staze u posljednjoj utrci sezone u Australiji (u Adelaideu) i spriječio ga da postane svjetski prvak, te sam osvojio naslov s bodom prednosti ispred njega.
"Malo mi je bilo neugodno što su mi iz FIA-e (Međunarodne automobilističke federacije) dali pune ovlasti suca. Zamišljao sam kako ću sucima davati uvid iz perspektive bivšeg vozača jer je moje iskustvo vozačko, a nemam iskustva s tumačenjem pravila. Djelomično mi je također bilo neugodno što se radilo o incidentu u kojem je sudjelovao Michael. A definitivno je bilo kiselih osmijeha kada je ušao u sobu sa sucima", dodao je bivši britanski pilot.
__________________________________________________ ____
Najiskusniji vozač u povijesti Formule 1, Rubens Barrichello tvrdi da bezobzirnim bacanjem upravljača na stazu nakon sudara na Velikoj nagradi Monaka nije ugrozio druge vozače.
Očito frustriran tehničkim problemima koji su ga udaljili iz utrke i lansirali u ogradu na zavoju Beau Rivage, Barrichello je snimljen i kako iz kokpita baca upravljač vrijedan više od 50 000 dolara.
Preko skupocijenog elektroničkog sklopa je odmah prošao HRT-ov vozač Karun Chandhok, a ono što on nije uništio je dokrajčio njegov momčadski kolega Bruno Senna. Pritom su obojica rasipala krhotine sve do tunela.
Premda se na Barrichellov potez može gledati i na način na koji on inzistira, vrijedi se prisjetiti i prošlogodišnje Velike nagrade Mađarske, kada je opruga upravo s njegovog bolida pogodila Felipea Massu.
S obzirom da Formula 1 ulaže enormne svote za povećanje sigurnosti na stazama, Barrichellov potez se iz te perspektive čini potpuno apsurdnim.
Barrichello se pravda - besramno, kao i uvijek
"Pa što je on radio," rekao je Chandhok. "Za to me pitao i Charlie Whiting. Na snimci ste mogli vidjeti da je samo uzeo upravljač i bacio ga."
No, besramni Barrichello javnost pokušava uvjeriti u nešto potpuno drugo.
"Upravljač sam bacio zato jer sam što prije želio izjuriti iz bolida. Nakon sudara sam bio na nepovoljnoj strani staze, a bolid mi je se uz to i zapalio."
Međutim, snimka incidenta ga u potpunosti demantira jer brzina njegovih reakcija nakon toga i brzina izlaska iz bolida nipošto ne odgovara argumentu kojeg pokušava provući.
TAKUMI
[quote=Fabia_Elegance!;1640909]
Sigurnosni je automobil ušao u boks prije samog cilja, a Schumacher je iskoristio proklizavanje Ferrarijeva vozača Fernanda Alonsa i prestigao ga, osvojivši na koncu šesto mjesto. Pravila govore da će "safety car", ukoliko utrka završava pod njegovim nadzorom, ući u boks u posljednjem krugu i nakon toga na stazi više ne smije biti pretjecanja.
Suci su tako Schumachera kaznili s 20 sekundi, te je najtrofejniji vozač u povijesti Formule 1 završio kao 12. i ostao bez ijednog boda.
"Započelo je s mailovima mržnje. Znam da će mi većina ljudi vjerovati kada kažem da sam postupio ispravno i korektno, ali usprkos tomu primio sam nekoliko oštrih e-mailova u kojima me se optužuje za pristranost", rekao je Hill, kojeg je Nijemac 1994. izgurao sa staze u posljednjoj utrci sezone u Australiji (u Adelaideu) i spriječio ga da postane svjetski prvak, te sam osvojio naslov s bodom prednosti ispred njega.
da mu nijesi ti fabia slao ove mail-ove?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks