40.7 All competing cars must then reduce speed and form up in line behind the safety car no more than ten car lengths apart. In order to ensure that drivers reduce speed sufficiently, from the time at which the “SAFETY CAR DEPLOYED” message is shown on the timing monitors until the time that each car crosses the first safety car line for the first time, drivers must stay above the minimum time set by the FIA ECU.
With the following exceptions, overtaking is forbidden until the cars reach the first safety car line after the safety car has returned to the pits. Overtaking will only be permitted under the following circumstances :
- if a car is signalled to do so from the safety car ;
- under 40.14 below ;
- any car entering the pits may pass another car or the safety car remaining on the track after it has crossed the first safety car line ;
- any car leaving the pits may be overtaken by another car on the track before it crosses the second safety car line ;
- when the safety car is returning to the pits it may be overtaken by cars on the track once it has crossed the first safety car line ;
- any car stopping in its designated garage area whilst the safety car is using the pit lane (see 40.10 below) may be overtaken ;
- if any car slows with an obvious problem.
Fabia evo ga taj chlan, pa mozes li mi boldovat taj dio dje se opravdava ovakvo preticanje. Hvala
to je to , steta je dodati mu 20 selk covjek je jasno dobio instrukciju iz boksa uz to je instiktivno reagovao kad je vidio zeleno svijetlo, nakon svih gresaka nekaznjenih hamiltona sad ovo uraditi nije fer, vratiti na prethodnu poziciju ako je stv prekrsio ok ali 20 sek kako je:mad:
ma znam nego sam se iznervirao zamisli vozis dva sata i sam kraj trke i kazu ti its free to pass sto ces da uradis nego da pretknes a pri tom vidis zeleno svijetlo cista greska je bila i organizatora a i pravilo je katastrofa bolje je bilo proslo a ne ovo imas pravo a u stvari nemas pravo pih![]()
O kojem SC lajnu i prvom bolidu pricas?
Trka je zavrsena za prvog kad prodje finish line, ne SC line. Ali nije zavrsena za ostale koji su iza njega. Turska 2006.
Dje pise da nema preticanja? Dje se gore spominje zadnji krug?
Sto npr. ako vozacu je sjebana oprema i ne moze da komunicira sa boxom pa ne zna da li je zadnji i predzadnji ili ima jos 25 krugova do kraja?
Kao prvo, ti ne znas sto je SC line. Ti si mislio da je to FINISH LINE.
TAKUMI
fabia pogubio si se od nervoze.. “ako se trka završava pod ‘sigurnosnim autom’, koje u posljednjem krugu ulazi u boks, do kraja tog kruga, odnosno, trke, bolidi moraju ostati u nepromijenjenom poretku, bez obilaženja”.
nije valjda da ne znaš kako se komunicira sa vozačem ako oprema nije u redu!
msc je preiskusan da ovakve stvari ne zna!
i opet - greška je +20sec, ali je*i ga, žalba je uložena..
Evo jos malo materijala.
Ovo je volan Mercedesa, kojeg okrecu SVETE RUKE NAJVECEG:
Ove tri lampice na lijevoj i desnoj strani displeja (desno od crvenog tastera neutral i lijevo od ON/OFF tastera) su:
Marshall Lights: This cluster of three lights on either side of the display comes on if there is a red flag (race or session stopped), blue flag (a faster driver is lapping you) or yellow flag (incident ahead). These lights are switched on or off by the FIA Race Control and were introduced to help the drivers who sometimes find it difficult to see the flags waved by the marshalls.
Sad obratite paznju na video:
Od 0:0 do 0:5 sec zuta lampica je upaljena. Nakon toga u trenutku kad skrece u predzanju krivinu lampica se gasi.
Znaci od kontrole trke on dobiva na volanu informaciju da nema zutih zastava i da je staza cista i slobodna.
I gdje je logika? Ako dobijes od vodjstva trke obavijest da se moze nastavit sa trkanjem a posle da ti napisu prijavu?
Last edited by Fabia_Elegance!; 17-05-10 at 12:13.
TAKUMI
F1: ..stewards have deemed the German breached Article 40.13 of the Sporting Regulations, which states that “if the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking."
Mercedes will appeal the stewards' decision and a date for that appeal will be set in due course by the FIA.
je li moguće da oni ne znaju koje se pravilo primjenjuje?
Mislim da su stjuardi prilicno jasno i koncizno rekli sta se desilo, tj da je prekrseno pravilo br. 40.13.
to sto je sumaheru uspijevalo da slobodno tumaci pravila kao sto je uradio one godine u silverstonu cini mi se, ne znaci da moze uvijek
Licno , kristalno jasno zvuci odredba da ako trka zavrsava pod sejftijem, tada nema preticanja u poslednjih 200 metara ili 50 ili 1 metra koliko je udaljen ulaz za boksove ( u koji ulazi sejfti ), od linije cilja, ili su svi oni tamo gomila retarda pa im treba neko da ih prevede preko cilja u zadnjih 5 metara trke...
Please alowe me to introduce myself.......
Znaci od kontrole trke on dobiva na volanu informaciju da nema zutih zastava i da je staza cista i slobodna.
I gdje je logika? Ako dobijes od vodjstva trke obavijest da se moze nastavit sa trkanjem a posle da ti napisu prijavu?[/quote]
jer je softver podešen da tako reaguje za bilo koji drugi krug po izlasku sc, ali ovo je bio posljednji i tu je kraj!!! po pravilima..
U redu softver je tako podesen,ali on vidi zelena svijetla,on vidi otvorenu trku i iskoriscava situaciju,zasto su ga onda kaznili 20 sek?
Trebali su da mu vrate 7. mjesto,jer su evidentno oni krivi,on ne bi isao na preticanje da ne vidi zelena svijetla...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
to i ja pricam uz to cak ima pravilo koje kaze da moze da pretice ako predje liniju sc-a, pa tek kasnije pravilo da ne smije ako je last lap mislim katastrofa moram reci nevjerovatno zbrkana pravila nevolja je sto je softver poludio ali mi je nerealno da njega kazne zbog tudje greske ?
realno mislim da je pravilo da kada sc napusti stazu u posljednjoj krivini kruga kojim se zavrsava trka onda se racuna da je ona okoncana pod SC, ali mislim da je Sumi postupio pravilno jer zbote te pod znacima navoda greske u softveru on nije mogao da zna da ne smije da pretice, green light go go to se zna !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks