View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 20 of 88 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 476 to 500 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi zajedno,na gomilu.Svi na vlast-svi srecni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    E moj Koštunice
    U Kolašin je situacija dosta čudna, jer nastupaju Peković (SNP) koji je potpredsjednik opštine kao lider Bolje CG, Mikan i Mileta kao grupa građana (takođe vlast) i DPS (takođe vlast) i samo SDP kao opoziciona lista...
    Kako danas stoje mi ćemo uzet 1000 glasova i oko 17%, SNP-NSD-PZP oko 2500 i preko 40%, DPS oko 2000 -35%, i GG oko 500 i desetak %..

Možda se u zadnjih nekoliko dana promijeni nešto, ali će bit zanimljivo kako će se formirat vlast...
    prvo salim se, sa harijem, drugo, ti uzdizes SDP a jedva cekam izbore vise zbog prosipanja SDPa nego opozicije. Jer ste umislili da vas narod toliko gotovi, a nema cojeka kojeg znam a da ne mrzi KRIVOKAPICA i da ga ne bi nikad glaasao...
    vratite se u realnost, sjasite sa konja i pjesice polako!
    Jer ce te proci kao medojevic na zadnjim...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    prvo salim se, sa harijem, drugo, ti uzdizes SDP a jedva cekam izbore vise zbog prosipanja SDPa nego opozicije. Jer ste umislili da vas narod toliko gotovi, a nema cojeka kojeg znam a da ne mrzi KRIVOKAPICA i da ga ne bi nikad glaasao...
    Ja ne mislim da si se šalio, ali opraštaj ako jesi...
    Nijesam siguran da se u tvom DPS-ovskom društvu kreću ljudi koji vole i SDP i Krivokapića i moram ti reći da me to ne čini tužnim.
    Na kraju, ukoliko ne možeš da doprineseš raspravi izuzev infaltivnog spamovanja, možda je bolje da se ne uključuješ?
    Last edited by OSCAR; 14-05-10 at 21:25.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mislim da si se šalio, ali opraštaj ako jesi...
    Nijesam siguran da se u tvom DPS-ovskom društvu kreću ljudi koji vole i SDP i Krivokapića i moram ti reći da me to ne čini tužnim.
    Ukoliko ne možeš da doprineseš raspravi izuzev infaltivnog spamovanja, možda je bolje da se ne uključuješ?
    JESAM JA STOBOM PRICAO?
    javio sma se hariju...ako to smeta oprastaj...
    a jedva cekam da ti cuje komenatre 23 posle 22 casa!
    evo do tad necu gnjavit puno...3 posta cu napisat...

mugi mugi mug mugi
    milo milo milo milo

p.s. ne krecem se u dps drustvu niti sam aktivista, imam prijatelja i u opoziciji itd.svi ti mrze krivokapica i svi sve najgore misle o jemu.
    drug, ne moze neporodicni cojek da bude na vlast, nije primjer KAPIRAS????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Samo bez nervoze...Neđe sam čini mi se uhvatio da si ti privatnik ili da se baviš privatnim biznisom. Ako bi zaposlio Gošovića u svoju firmu nek ti Bog da zdravlje i dug život jer si ti jako plemenit.

Jos jedna od briljantnih Re-analiza.
    Neven Gosovic je jedan od najboljih pravnika koji sjedi u Parlamentu. No, naravno, znanje je manje bitna kategorija pri zaposljavanju. Bahatost i hvalisanje, taj mugizam, mozda ima vecu vrijednost. Pogotovo ako se zaposljava u nekoj security agenciji
    .

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Neki od vas se povremeno ponašaju ko da su pali s Marsa. Radim za strance skoro 10 godina i gledao sam kako oni vrše prijem kandidata za posao. Od kada se uhvatiš za kvaku prolaziš komisijsko posmatranje ko životinja i viđi drug, možeš imati 3 diplome ako ti je pojava loša i ako se ponašaš ko čovjek narušenog zdravlja nikad nećeš dobit posao.
    Neki se mozda ponasaju kao da su pali s Marsa, ali ti se ponasas kao veliki bijeli gospodar koji je dosao u neko africko pleme pa prosipa mooda za boobrege.
    Srecom, ovdje na forumu visi jos nekoliko ljudi koji godinama rade u medjunarodnim organizacijama, sto onima prisutnim u CG, sto onima vanka - pa se mogu uporediti njihova iskustva sa zaposljavanjem ljudi.

Ja nisam gledao - vec sam licno ucestvovao u previse panela za zaposljavanje ljudi u nekoliko medjunaordnih organizacija u kojima sam radio, sto evropskih, sto americkih, sto multilateralnih (u CG i vanka) - pa kad citam ove tvoje mastarije - kao da gledam neki los film u kojem regrutuju nove clanove CIA. Cus komisijsko posmatranje... E qq
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post

Neven Gosovic je jedan od najboljih pravnika koji sjedi u Parlamentu. No, naravno, znanje je manje bitna kategorija pri zaposljavanju. Bahatost i hvalisanje, taj mugizam, mozda ima vecu vrijednost. Pogotovo ako se zaposljava u nekoj security agenciji
    .

[/COLOR]
    BRATE MOJ...gosovic je sigurno dobar covjek, i pametan...ali bitan je i izgled brate mili, ja ti gledam sve, kad vidim pogurenog cojeka, nekako me sramota da mi bude gradonacelnik predsednik, vlade, drzave itd...ne ide brate ne ide...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JESAM JA STOBOM PRICAO?
    javio sma se hariju...ako to smeta oprastaj...
    a jedva cekam da ti cuje komenatre 23 posle 22 casa!
    evo do tad necu gnjavit puno...3 posta cu napisat...

mugi mugi mug mugi
    milo milo milo milo

Bogami ako te opet banuju, nećeš dočekat da mi se javiš 23
    Piši koliko hoćeš, meni je milo kad me takvim argumentima ubijediš da su mugi mugi mug mugi i milo milo milo milo pravi izbor za nas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogami ako te opet banuju, nećeš dočekat da mi se javiš 23
    Piši koliko hoćeš, meni je milo kad me takvim argumentima ubijediš da su mugi mugi mug mugi i milo milo milo milo pravi izbor za nas
    Zasto bi me banovao ko? jesam li uvrijedio nekoga?NISAM, jesam li povrijedio nekoga?NISAM...mislim na forumase...pravila postujem.
    ja ne ubjedjujem nikoga niti zelim, svako bira sto misli da treba i da je pravo. Iskreno ne valja nista, ali bolje manje zlo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

BRATE MOJ...gosovic je sigurno dobar covjek, i pametan...ali bitan je i izgled brate mili, ja ti gledam sve, kad vidim pogurenog cojeka, nekako me sramota da mi bude gradonacelnik predsednik, vlade, drzave itd...ne ide brate ne ide...
    glasas li ti na izborima za gradsku skupstinu ili za izbor Mister Podgorice?
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto bi me banovao ko? jesam li uvrijedio nekoga?NISAM, jesam li povrijedio nekoga?NISAM...mislim na forumase...pravila postujem.
    ja ne ubjedjujem nikoga niti zelim, svako bira sto misli da treba i da je pravo. Iskreno ne valja nista, ali bolje manje zlo.
    Kaže se nijesam
    Ma samo opušteno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne glasa se u kolasin
    U Kolasinu se vazda glasa i tamo je vazda predizborna kampanja pa makar izbori bili i u Ugandi a ne kad biraju vlast a tamo je najinteresantnija situacija. Tamo se vise ne zna ko je s kim u koaliciju, ko je bio i ko će biti. Kad bi nekako moglo biti pa da se najure oni sluzbenice koji idu u inspekcije da bi sakrile muvacine muzeva, a sam djavo zna kojoj partiji pripadaju. Pored svega spopadaju mi jednu dragu gospodju i zasluzili su kaznu.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ne budi siguran u to sto kazes.
    Uz veliko licno postovanje prema OSCARU i jednom dozom simpatija prema SDP_u u cjelini, oni rade jednu veoma agresivnu kampanju dje direktno ulaze u DPS_ove birace u Podgorici. Naravno imali su od koga da nauce kako se rade izbori pa i ta partijska mreza, koju svakim danom sve vise primjecujem kod SDP_a sto mi se dopada. Ono sto ja smatram dobrim jeste konstantan rast SDP_pristalica i jacanje same SDP kao partije, volio bih da takav put ima i recimo SNP, koja se nagrdila sada ovom koalicijom, dje ce opet izgubiti birace, (imajte u vidu svakog koga ubijede da glasa ovog puta za SDP umjesto DPS ili apstiniranja, SDP ce umjeti da se zahvali tom biracu na vise nacina, jer vode racuna o tome sa nekim sitnicama npr. cestitaju razne praznike i da pozovu na druzenje i sl, a to mnogo znaci jednom biracu i ako nema neku materijalnu korist od toga). Znam primjer sa Cetinja, gdje su izveli na izbore velikog liberala koji je apstinent od kada su se smrzli, ja kad mi je rekao da je glasao i to za SDP nijesma mogao da vjerujem, i sto je najace ja znam da ce sad taj uvijek glasati SDP..... kolko se raspisah.. dosta za sad i oprastajte na smaranje
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Jes a i kako ce takav ne moze ni novinara udarit kad ga iznervira greote :/
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Uz veliko licno postovanje prema OSCARU i jednom dozom simpatija prema SDP_u u cjelini, oni rade jednu veoma agresivnu kampanju dje direktno ulaze u DPS_ove birace u Podgorici. Naravno imali su od koga da nauce kako se rade izbori pa i ta partijska mreza, koju svakim danom sve vise primjecujem kod SDP_a sto mi se dopada. Ono sto ja smatram dobrim jeste konstantan rast SDP_pristalica i jacanje same SDP kao partije, volio bih da takav put ima i recimo SNP, koja se nagrdila sada ovom koalicijom, dje ce opet izgubiti birace, (imajte u vidu svakog koga ubijede da glasa ovog puta za SDP umjesto DPS ili apstiniranja, SDP ce umjeti da se zahvali tom biracu na vise nacina, jer vode racuna o tome sa nekim sitnicama npr. cestitaju razne praznike i da pozovu na druzenje i sl, a to mnogo znaci jednom biracu i ako nema neku materijalnu korist od toga). Znam primjer sa Cetinja, gdje su izveli na izbore velikog liberala koji je apstinent od kada su se smrzli, ja kad mi je rekao da je glasao i to za SDP nijesma mogao da vjerujem, i sto je najace ja znam da ce sad taj uvijek glasati SDP..... kolko se raspisah.. dosta za sad i oprastajte na smaranje
    Brate zvaće te Vujica ujutro na druženje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Velika Jamerika je imala PREDSJEDNIKA,
    jednog od NAJVECIH u invalidska kolica,
    nijesu zdrave te VASHE PREDRASUDE i taj ZOR CRNOGORSKI je odvratan za civilizovane ljude.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sve simpatije prema radu g. Krivokapica, ali dok su predstavnici SDP-a kao g. Lazovic i slichni alapljivci, SDP je out of favor. Skoro kao da mi neko spominje Milosevica i njegovu "kolekciju" u vrijeme 90-tih - taj efekat.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niste skapirali poentu...no dobro..uglavnom ostavljam vas i pozdraljam do izbora, cujemo se 23 posle 22 casa
    da se salimo na racun SDP-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niste skapirali poentu...no dobro..uglavnom ostavljam vas i pozdraljam do izbora, cujemo se 23 posle 22 casa
    da se salimo na racun SDP-a
    Ili Nevena ili Mugija, a di su mladi - šala šalu stiže

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Shto se Ranko i Fico eKaJu,
    oko biogradskog KANABETA, ovo nece prodit bez veLJega DZENABETA,
    kao Marko i Musa Kesedzija, borit ce se cio dan do podne.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izgleda da je kod Filipa koncentracija oxitocina najveca oko izbora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Uz veliko licno postovanje prema OSCARU i jednom dozom simpatija prema SDP_u u cjelini, oni rade jednu veoma agresivnu kampanju dje direktno ulaze u DPS_ove birace u Podgorici.
    Nema tu ništa čudno. Iznenađenje bi bilo da direktno ulaze u SNP ili birače NOVE.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e stvarno bi bilo presmijesno da je na ovoj slici pogrbljeni gosovic
    Progress, not perfection!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djavolica View Post
    e stvarno bi bilo presmijesno da je na ovoj slici pogrbljeni gosovic
    Mugosa izgleda ko svodnik na ovoj slici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a pamela izgleda kao ozbiljan investitor, da je naisla na gosovica pobjegla bi glavom bez obzira
    Progress, not perfection!

Page 20 of 88 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)