Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
She is only here to annoy herself!
Neće....jer je to za njih čist avanturizam .... suviše fotelja bi bilo stavljeno na kocku.
Viđeli smo ko je ko kad je Šoć spriječio manjinsku vladu LSCG-a koji je imao veću podršku u CG nego što danas ima SDP.
A i oni i mi nemamo kapaciteta da samo vodimo CG i treba biti pošten pa to reći.
Isto ka što je pošteno reći da mislim da će šef medijskog pula koalicije koju podržavaš bit najverovatnije taj jedan odbornik koji će napraviti većinu za DPS ukoliko Mugoši to bude trebalo...
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
xaxaxa, ne mogu da vjerujem,xaxaxaxa
mugosa obeca jos mostova danas na skupu u tuzi, xaxaxaa![]()
AJMO CRNA GORO !!!
A Sitnica?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
I na ovaj potok u Masline ima 4 mosta, ocemo mi u Masline jos jedan most!
Zivio potok!!!
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
xaxaxa, komedija![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Zaboravio si mugijevu marezu...Ne morash se pokrivati ushima...
![]()
#fakenews
Da "firera" pitaju, on bi preuzeo svaku funkciju...
Slobo mali... ili bolje reci Mira velika.
Hvala Lepo
Zbilja šef im sjedi u 15 upravnih odbora a žale se na slab kapacitet![]()
I pored najbolje namjere da pronadjem razloge zbog cega SDP od 21.maja 2006. do dan danas saradjuje sa DPS-om, lise uskih materijalnih intresa pojedinaca, ja ne vidim ni jedan drugi.
PZP je podrzao ustav 2007. a malo je falilo da to uradi i SNP.
Umjesto da to budu stvari koje ce nas pribliziti, imamo sam utisak da je Ranko prije svih, trazio dlaku u jajetu i ozivljavanje predreferendumskih podjela.
Nakon presjednickih izbora, dje Mandic dobija vise glasova od Meda i Milca, Ranko njega promovise u lidera opozicije i alternativu ovoj vlasti. E to je zivotarenje na nacionalnim podjelama. Vrlo opasna stvar za CG.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Kasno mu je za sve!
Gradska opština Tuzi je raspisala referendum za opštinu Tuzi tako da sada Mugi može da obećava što hoće!
Konačno su Tuzani rekli ne šerifu iz Podgorice i žele da sami odlučuju o sebi.Pa nijesu valjda nesposobni pa da im Podgorica daje pare na ,,kašičicu"!
Bravo Tuzani!
Libertas
Ne mislim na Srbiju , Rave.
Last edited by lale47; 16-05-10 at 10:13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks