View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 18 of 88 FirstFirst ... 81415161718192021222868 ... LastLast
Results 426 to 450 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juče:
    13 May 2010. 09:56
    Podgorici hotel iz lanca Meriot

Predstavnici kompanije Bolići i Glavnog grada saopštili su sinoć da su se stekli uslovi da počne gradnja hotelskog kompleksa u Podgorici, koji će poslovati u sastavu poznatog svjetskog lanca hotela Meriot .

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša kazao je da je prioritet u izgradnji hotela u saradnji sa kompanijom Bolići, bio kvalitet, a ne vremenski rok.

“Što se tiče Glavnog grada i mene na čelu tog tima, kada je u pitanju ovaj projekat nije briga hoćemo li to uraditi, pet, dan ili dva prije izbora. Nama je važno da se taj projekat nastavi”, rekao je Mugoša na konferenciji za novinare.

Izvršni direktor italijanske kompanije Paolo Bolići zadovoljan je što će u Podgorici graditi kompleks sa prestižnim lancem hotela.

“To je jedna prilika koju smo iskoristili i zaključili smo ugovor i sa Podgoricom”, kazao je Bolići i dodao da je Meriot jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca hotela sa 28 miliona gostiju na dan.

Ugovor o gradnji luksuznog hotela kod zgrade Radio-televizije Crne Gore potpisan je u decembru 2005. godine, a trebalo je da bude izgrađen za 18 mjeseci.
    Objekat će, prema ranijim najavama, imati 40 hiljada kvadratnih metara, 190 smještajnih jedinica, kongresni, šoping i rekreativni centar, a njegovom izgradnjom biće otvoreno 200 novih radnih mjesta.
    2009:
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=49933&page=2

2008:

Hronika Podgorice - Utorak, 01. jul 2008. godine
    Podgorica sve atraktivniji turistički centar

Dolaze češće i ostaju duže

Uskoro će, putem privatno-javnog partnerstva Glavnog grada i italijanske kompanije “Bolići invest” početi da se gradi hotel “Bolići”, jedan od najprestižnijih i najekskluzivnijih infrastrukturnih objekata. Njegovom izgradnjom, Podgorica će dobiti, ne samo hotel sa pet zvjezdica, već i objekat koji će sa estetskog i aspekta sadržaja i funkcionalnosti potencijala za razvoj kongresnog i međunarodnog turizma, doprinijeti otvaranju oko 200 radnih mjesta, te povećanju turističkog prometa. Rok za završetrak radova je 30 mjeseci, a vrijednost projekta oko 50 miliona eura.

Pozitivna kretawa u turizmu Glavnog grada

Last edited by MonterO; 14-05-10 at 13:05.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

A Hilton u Atlas centru? To su zaboravili da pomenu.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Predstavnici kompanije Bolići i Glavnog grada saopštili su sinoć da su se stekli uslovi da počne gradnja hotelskog kompleksa u Podgorici, koji će poslovati u sastavu poznatog svjetskog lanca hotela Meriot .
    Again? :shock:
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Čovjek konkuriše za posao. U njegovom slučaju gradonačelnika glavnog grada. To je jedno u prvih 6 ili 7 mjesta po važnosti u državi.
    Tu nema mjesta za "simpatičan mi je što je smeten". Pojava je itekako važna. Nije najvažnija ali jeste jako važna. On treba da predstavlja glavni grad a ne lokalno udruženje šahista. Sjutra treba da otvori neku međunarodnu manifestaciju kojoj će možda Podgorica biti domaćin poput međunarodnog prvenstva u košarci ili vaterpolo turnira. Treba da otvori neku međunarodnu izložbu ili izlobira neku stranu investiciju važnu za grad. Zamišljajte Gošovića pa će te shvatiti koliko je ovo ozbiljan problem. Lijepo je da znamo da je pametan i dobar no dobro bi bilo i da ne lomimo prste razmišljajući da li stranci koji nisu iimali sreću da idu s Gošovićem u školu misle u stilu. "ako im je ovaj najbolji kakvi su ostali".
    Nije ni Mugoša Marlon Brando po spoljašnjosti ali njih dvojicu ni duhovit čovjek ne bi poredio. Uzgred Mugošina bahatost (koja meni lično nimalo nije simpatična) je zapravo odraz mentaliteta većine podgoričana i kao takvu mu je suviše veliki broj vidi još i kao dokaz otresitosti i energičnosti što je poželjno za gradonačelnika jer to nije mjesto za birokratu.
    Možemo se mi zavaravati koliko hoćemo - to je prosto tako.
    Brate, ne znam kako ti izgledas, i ne znam imas li, daleko bilo, kakvu manu fizicku, ali zapitaj se malo jesi li u pravu sa ovim poredjenjem, i svim ovim guranjem spoljasnosti u prvi plan, pa daj covjece, kako bi tebi bilo da ti neko kaze : a ne izgledas kako bi trebalo, dzaba ti sve ostalo...
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Što se tiče Glavnog grada i mene na čelu tog tima, kada je u pitanju ovaj projekat nije briga hoćemo li to uraditi, pet, dan ili dva prije izbora. Nama je važno da se taj projekat nastavi”, rekao je Mugoša na konferenciji za novinare.
    Pošteno od njega što je naglasio da se upravo ON najviše ugradio prilikom prodaje državne imovine ali to i nije toliko bitno nego što se zida ka Skadar na Bojani!!!Biće poznat po tome što je gradnja počinjala svaki put pred izbore !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Brate, ne znam kako ti izgledas, i ne znam imas li, daleko bilo, kakvu manu fizicku, ali zapitaj se malo jesi li u pravu sa ovim poredjenjem, i svim ovim guranjem spoljasnosti u prvi plan, pa daj covjece, kako bi tebi bilo da ti neko kaze : a ne izgledas kako bi trebalo, dzaba ti sve ostalo...
    Samo bez nervoze...Neđe sam čini mi se uhvatio da si ti privatnik ili da se baviš privatnim biznisom. Ako bi zaposlio Gošovića u svoju firmu nek ti Bog da zdravlje i dug život jer si ti jako plemenit.
    Neki od vas se povremeno ponašaju ko da su pali s Marsa. Radim za strance skoro 10 godina i gledao sam kako oni vrše prijem kandidata za posao. Od kada se uhvatiš za kvaku prolaziš komisijsko posmatranje ko životinja i viđi drug, možeš imati 3 diplome ako ti je pojava loša i ako se ponašaš ko čovjek narušenog zdravlja nikad nećeš dobit posao.
    A te jeftine parole o tome kako vitki i kljakavi treba da imaju jednake šanse za uspjeh zapravo su nešto što ne postoji u životu bez samo na nivou incidenta. Zato se o njima toliko i priča kao o svemu čega zapravo nema. Život je nešto drugo i nema potrebu da se pravimo Englezi. No moja je najveća mana izgleda moja otvorenost i iskrenost.
    Last edited by El Re; 14-05-10 at 13:46.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Samo bez nervoze...Neđe sam čini mi se uhvatio da si ti privatnik ili da se baviš privatnim biznisom. Ako bi zaposlio Gošovića u svoju firmu nek ti Bog da zdravlje i dug život jer si ti jako plemenit.
    Neki od vas se povremeno ponašaju ko da su pali s Marsa. Radim za strance skoro 10 godina i gledao sam kako oni vrše prijem kandidata za posao. Od kada se uhvatiš za kvaku prolaziš komisijsko posmatranje ko životinja i viđi drug, možeš imati 3 diplome ako ti je pojava loša i ako se ponašaš ko čovjek narušenog zdravlja nikad nećeš dobit posao.
    A te jeftine parole o tome kako vitki i kljakavi treba da imaju jednake šanse za uspjeh zapravo ne postoje u životu bez samo na nivou incidenta. Zato se o njima toliko i priča kao o svemu čega zapravo nema. Život je nešto drugo i nema potrebu da se pravimo Englezi. No moja je najveća mana izgleda moja otvorenost i iskrenost.
    Nisam nervozan uopste. naprotiv...

I svjestan sam kako se to gleda u svijet, svjedok sam tome bio mnogo puta...

Ali ajmo realno, koga bi ti stavio za nosioca?

Milica? Koji, iako mi dodje neki rod, izgleda i ima pogled kao vo...

Mandica? Medojevica? Niko ne spori njihov fizicki izgled, ali neke druge stvari se mogu preispitat, sto se njih tice...

Ili nisu trebali da postavljaju nosioca, jer eto, niko ne ispunja fizicke kriterijume
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

No moja je najveća mana izgleda moja otvorenost i iskrenost.
    Tvoja najveca mana je sto mislis i zelis da se dolaskom BILO KOGA, nesto promijeni. a ostace sve isto vjeruj mi, mozda i gore, jer niko od njih nije rastao nidje bez u CG, tako da ja smatram da je to tvoja najveca mana, sto se uzdajes u ljude koji su ista generacija, ista skola.

Mozda da moje ili tvoje dijete nekad dodje na vlast, doci ce do promjene, jer ja znam kako cu moje dijete ucit, kakav treba da bude neko ko je na celu grada ili drzave, a ovi svi sto postoje na politickoj sceni su nauceni davno, i utvrdili su gradivo, i nema toga ko ce im to njihovo "znanje" izbacit iz glave...

A ti El Re, i ti kvarni, nadajte se promjeni od ljudi koji su isti kao ovi sto treba da se promijene
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nisam nervozan uopste. naprotiv...

I svjestan sam kako se to gleda u svijet, svjedok sam tome bio mnogo puta...

Ali ajmo realno, koga bi ti stavio za nosioca?

Milica? Koji, iako mi dodje neki rod, izgleda i ima pogled kao vo...

Mandica? Medojevica? Niko ne spori njihov fizicki izgled, ali neke druge stvari se mogu preispitat, sto se njih tice...

Ili nisu trebali da postavljaju nosioca, jer eto, niko ne ispunja fizicke kriterijume
    Nijedan od 3 lidera te koalicije nije fizički loša pojava. Naprotiv! Milić tu nešto zaostaje ali Medojeviću i Mandiću se ne može prigovoriti da ne izgledaju sasvim solidno. Mandić i Medojević to malo pokvare svojim lošijim stilom izlaganja ali pojava im je bolja nego 90% poslanika DPS-a.
    Inače njih trojica nisu ni mogli biti na čelu liste obzirom na dogovor i rivalitet. Pun pogodak bi bio (ali samo za PG) - nestranačka i ugledna ličnost. Neki profa ili doktor poput Josipovića. Nešto tako bih ja uradio a ne crnog Gošovića.
    I da ponovim po ko zna koji put - Gošovića cijenim kao uglednog člana SNP-a i poslanika Parlamenta za svako poštovanje. Neko će reć da mrzim čovjeka...
    Last edited by El Re; 14-05-10 at 14:02.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Kad je Beba Džaković mogla da bude poslanik i da se godinama pojavljuje pred kamerama, dako ni ovome ništa ne bude što nije mlad i lijep.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tvoja najveca mana je sto mislis i zelis da se dolaskom BILO KOGA, nesto promijeni. a ostace sve isto vjeruj mi, mozda i gore, jer niko od njih nije rastao nidje bez u CG, tako da ja smatram da je to tvoja najveca mana, sto se uzdajes u ljude koji su ista generacija, ista skola.

Mozda da moje ili tvoje dijete nekad dodje na vlast, doci ce do promjene, jer ja znam kako cu moje dijete ucit, kakav treba da bude neko ko je na celu grada ili drzave, a ovi svi sto postoje na politickoj sceni su nauceni davno, i utvrdili su gradivo, i nema toga ko ce im to njihovo "znanje" izbacit iz glave...

A ti El Re, i ti kvarni, nadajte se promjeni od ljudi koji su isti kao ovi sto treba da se promijene

Taman posla! Očigledno ne čitaš što ovđe avetam i više sam dosadio i Bogu i narodu... Ja upravo NE MISLIM da je rješenje dolazak BILO KOGA umjesto DPS-a.
    I to kada vidim oko čega ovaj narod uzima da se gloži koji li su bolji od ove dvije identične škole bude mi muka i dođe mi da štedim i ja za stan u Pragu.
    A nek je hvala Bogu da ima još ljudi poput mene. No tu smo đe smo moj Kvarni. I ja Evropu prvo pokušavam dovesti u svoj dom jer se dotle protežu moje granice uticaja. i ja sam porodičan čovjek i vaspitavam djecu drugačije no se bojim da im time ne napravim medveđu uslugu da se sjutra ovdje ne budu prepoznavali. Jer ovaj naš narod neće brzo shvatiti koji je datum na kalendaru i gdje je stigao civilizovani svijet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Eto ja zivim u Podgorici i tu vecinu podgoricana koji su kao Mugi nisam vidio. Daleko su od idealnog ali u prosjeku takvi svakako nisu, niti bi se ovdje moglo zivjeti da jesu.
    Ne nego su do sada 10 godina Mugošu birali nikšićani ili neki podgoričani-mazohisti kojima je Mugoša zapravo jako antipatičan ali vole da se iživljavaju nad sobom.

Ne znam da li je ova tvoja cudna izjava posljedica toga sto podgoricane ne podnosis vise nego sto zasluzuju ...
    Ja sam prijatelju rođen, odrastao i dosad sav život proveo u Podgorici. Za svaku njenu stopu imam neku uspomenu. Inače ubjedljivu većinu života sam proveo u ulici Novaka Miloševa na nekih manje od 100 metara do trga. Tako da mi o podgoričanima ne mogu pričati oni iz Podgorice-niskogradnje koje je upravo Mogoša uvezao i napravio podgoričanima.
    A u pravu si da nemam neko Bog zna visoko mišljenje o podgoričanima, no svakako ne gore mišljenje nego o ostalom narodu. I pored toga nikom van Podgorice ne dam da mi zbori išta kontra Podgorice. Je'l se sad čujemo bolje?

A mogu ti reci da je broj sagovornika koji Mugiju posle prvog susreta zamjere uzasnu i ociglednu bahatost daleko veci od broja onih koji prokomentarisu neciju kosulju ili pretjeranu smirenost. Ali sta ces, po tvojim mjerilima pogresan izbor boja sa jedne strane ocigledno preteze kao mana u odnosu na prebijanje novinara sa druge :-)
    Još nijesmo imali takvog gradonačelnika kao Gošovića a ako se desi taj SF scenario slušaćeš što misle podgoričani i o takvom gradonačelniku
    I postupak Mugoše sam davno osudio. Smatram da se trebao povući posle tog incidenta. Ionako bi ubrzo dočekao da ga podgoričani mole da se vrati.
    O ekipi "Vijesti" baš ko i o njihovoj redakciji koja je postala najprizemniji politički agit-prop centar poput "Pobjede" i "Dan"-a mislim sve najgore. I po milioniti put - ne bih to glasilo zbog toga zatvorio.
    Last edited by El Re; 14-05-10 at 14:24.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gradonacelnik mora da radi i to je najmanje politikansko mjesto.. G. Mugosa je jako dobar i kvalitetan sagovornik (to ce reci bilo ko ko je sa njim razgovarao na normalan nacin), a da ne zeli da gubi vrijeme sa politikantima.. to vjerujem.
    Vjerovatno bi neki zeljeli da imaju birokratske i politikanske "figure" na celu grada, s kojima bi se moglo "preganjati" i gubiti vrijeme.. ali to nije u korist prosperiteta Podgorice.
    Znamo kako se nista nije radilo u drugim opstinama, a imali su "strasne", "fine", "postene", "blage", "strucne" itd. gradonacelnike.
    Samo se mislim kako bi te 20 godina politichke strukture sastavljene od neprirodno ujedinjenih politichkih "parazita" stajale nad glavom njihovog predstavnika. Dok bi izvijecali s marionetom gradnacelnika sta ce i kako ce... Cekali bi 4 godine na 10 metara asfalta u PG.
    G. Mugosa je trn u oku i mnogim DPS-ovcima pa se nosi i sa njima, a koalicioni nosioc opozicione liste, i to bez ikakvog iskustva, ne bi mogao ni da zucne od toliko njegovih "babica". Ko to zeli da zaustavi razvoj Podgorice?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 14-05-10 at 14:43.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ne nego su do sada 10 godina Mugošu birali nikšićani ili neki podgoričani-mazohisti kojima je Mugoša zapravo jako antipatičan ali vole da se iživljavaju nad sobom.
    To sto glasas za nekoga ne znaci da si isti kao on. Zar stvarno treba jednu tako ociglednu istinu da obrazlazemo?

Ja sam prijatelju rođen, odrastao i dosad sav život proveo u Podgorici. Za svaku njenu stopu imam neku uspomenu. Inače ubjedljivu većinu života sam proveo u ulici Novaka Miloševa na nekih manje od 100 metara do trga. Tako da mi o podgoričanima ne mogu pričati oni iz Podgorice-niskogradnje koje je upravo Mogoša uvezao i napravio podgoričanima.
    Ah, sad smo presli na pricu da imamo podgoricane prve klase i one dosljake

Niti me interesuje koliko su ti staropodgoricka krvna zrnca, niti smatram duzinu mog zivota u Podgorici i broj generacija mojih predaka koji su tu proveli zivot ikakvim argumentom. Svako ko zivi ovdje ima jednako pravo da komentarise, pa sve da je juce dosao. A, bogami, i oni koji ne zive nego samo svrate, i oni hoce koju da kazu.

A u pravu si da nemam neko Bog zna visoko mišljenje o podgoričanima, no svakako ne gore mišljenje nego o ostalom narodu. I pored toga nikom van Podgorice ne dam da mi zbori išta kontra Podgorice. Je'l se sad čujemo bolje?
    Cujemo se mi odlicno od pocetka :-) Jesi siguran da ti nisi ovaj gradonacelnik Pljevalja, koji ne da nikome sa strane da mu prica protiv sugradjana? Ja ne smatram da to sto moj grad ima negativnih strana znaci da ja o tim manama moram da cutim i ne pominjem ih pred 'izvanjcima'. Stavise, mislim da nema popravke bez otvorenog razgovora o tim problemima.

Još nijesmo imali takvog gradonačelnika kao Gošovića a ako se desi taj SF scenario slušaćeš što misle podgoričani i o takvom gradonačelniku
    Znam, ta cudna pojava se zove demokratija, kad smije da ti se ne svidja onaj za koga si glasao i jos da pricas protiv njega - a da ipak ne izgubis posao ili ti pukne jedna vaspitna uz usi.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ne bih da vas smetam na ovoj temi, jer kao Novljanka ne glasam na ove izbore, ali moram primijetiti:

5. medjunarodni sajam knjiga ce se odrzati u garazi Delta City!!!!!
    Da li je to normalno? Pi.
    Znate li zasto? zato sto je sajam u drugoj sedmici juna, da je pred ove izbore kako bi g. Mugosa nadugo i nasiroko prichao kako su oni sredili da se sajam odrzi na nekom elitnom mjestu, mozda Hotel Splendid? Ali posto ce do tada izbori proci, koga briga za tamo neke glupe knjige.
    Uostalom zar g. Mugosa djeluje kao produhovljena i nachitana osoba.
    Ja cu svakako na sajam pa da je na neku deponiju smeca, ali ovakav odnos grada i vodje, ovakav odnos prema kulturi...
    Da ne zaboravim da kazem jos jednom: Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ne bih da vas smetam na ovoj temi, jer kao Novljanka ne glasam na ove izbore, ali moram primijetiti:

Znate li zasto? zato sto je sajam u drugoj sedmici juna, da je pred ove izbore kako bi g. Mugosa nadugo i nasiroko prichao kako su oni sredili da se sajam odrzi na nekom elitnom mjestu, mozda Hotel Splendid? Ali posto ce do tada izbori proci, koga briga za tamo neke glupe knjige.
    Ja cu svakako na sajam pa da je na neku deponiju smeca, ali ovakav odnos grada i vodje, ovakav odnos prema kulturi...
    Bravo Ana!
    Kultura je danas na posljednjem mjestu u društvu pa i glavnom gradu, važno je da dođe neko da zabavlja ljude za 21. maj da pjeva i da se svi radujemo uz vesele note narodnjačkog opusa, da ČOLA snima spot u Crnoj Gori i da je to ŠANSA za promociju... Koga briga za knjige glupe...

3.14159265358979323846264338327950288...!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koga zaista zanimaju knjige i sajam knjiga, tome ne smetaju ni mjesto ni okolnosti.
    Ovi koji zele da se pokazu u drugom elementu... Ne moraju ni da se spustaju na "nivo" garaze. Uostalom, meni ta ideja bash puno govori.. Performans.
    Ljubitelji knjige se pojavljuju samo na gotovo, kad im neko to sve fino pripremi i izlozi. Do tada ( bar godinu dana) - ne chuju se zivi o uslovima itd.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 14-05-10 at 15:24.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Da mugi $utra hladnokrvno ubije choeka, maja bi 100% nashla opravdanje i za to, jer jbg meden je...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To sto glasas za nekoga ne znaci da si isti kao on. Zar stvarno treba jednu tako ociglednu istinu da obrazlazemo?.
    Užasniju izjavu skorije nisam pročitao. Ne, ti si upravo ono što glasaš! To važi i za tebe i za mene i za Pera Pucara. Čovjek koji glasa naciste je nacista i smeće ko i oni.
    NIKO NE MORA IZAĆI NA GLASANJE AKO NE ŽELI. Svako avetanje da se mora glasati (nebitno je li SDPS ili opozocija u pitanju) govore kukavice i fukare. Ako nešto glasaš ti se i identifikuješ s tim i tu nema prostora za kreativna tumačenja.

Ah, sad smo presli na pricu da imamo podgoricane prve klase i one dosljake

Niti me interesuje koliko su ti staropodgoricka krvna zrnca, niti smatram duzinu mog zivota u Podgorici i broj generacija mojih predaka koji su tu proveli zivot ikakvim argumentom. Svako ko zivi ovdje ima jednako pravo da komentarise, pa sve da je juce dosao. A, bogami, i oni koji ne zive nego samo svrate, i oni hoce koju da kazu..
    Nemoj da izmišljaš. Ne postoji drugačiji način da ti to kažem. Nikom nisam osporio pravo da govori o Podgorici ali ne dozvoljavam da mi neko s periferije meni rođenom podgoričaninu iz centra grada objašnjava kakvi su podgoričani. Ipak je red da se malo ispoštujemo i ne idemo tako daleko.

Cujemo se mi odlicno od pocetka :-) Jesi siguran da ti nisi ovaj gradonacelnik Pljevalja, koji ne da nikome sa strane da mu prica protiv sugradjana? Ja ne smatram da to sto moj grad ima negativnih strana znaci da ja o tim manama moram da cutim i ne pominjem ih pred 'izvanjcima'. Stavise, mislim da nema popravke bez otvorenog razgovora o tim problemima.
    Ama džaba - ne čujemo se. Vuković je idiot i izvršio je političko samoubistvo. Bacio je i sebe i DPS u problem bez ikakve potrebe, samo je DPS mašinerija i oni će štetu pokušati da saniraju u tišini.
    O Vukoviću treba govoriti jer šteta koju je napravio nije šteta gradu već državi a za ostalo o Pljevljima nek govore pljevljaci. Ja im svakako neću predlagat gradonačelnika.
    I suštinsko - jedno je pričati o negativnim pojavama u gradu a drugo podilaziti nedobronamjernim komentarima onih koji ti nisu sugrađani. Tu je velika razlika koju ti , ne mogu drugačije razumjeti, ali jednostavno - ne razumiješ.

Znam, ta cudna pojava se zove demokratija, kad smije da ti se ne svidja onaj za koga si glasao i jos da pricas protiv njega - a da ipak ne izgubis posao ili ti pukne jedna vaspitna uz usi.
    Ne znam zaista o čemu govoriš...Gotovo čitavog života sam bio opozicionar i niko mi nije lupao šljage, niti vaspitne a znao sam pričat svašta i to sve kao državni službenik tokom '90-ih. Bilo je problema zbog toga ali samo na nivou kakvog mrkog pogleda neke budale ili izostavljanja kada treba neko nagrađivanje "iz kofera". Nisam vidio ni druge da šamaraju i dijele im vaspitne.
    Zapravo to je ono i što me iritira u CG i to čujem od mnogo ljudi. Ta priča kako se ne može biti opozicionar već se mora glasati vlast. To je po meni alibi za beskičmenost. Jer to prosto nije tačno.
    Last edited by El Re; 14-05-10 at 15:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post

Slusao sam Danicu juce na tV Vijesti,rekla je da je to bolja solucija nego Sc Moraca,i da ce oprema biti ista ko na Frankfurtskom sajmu,prvo obidji sajam pa zapljuvavaj po foruma

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

...ali ne dozvoljavam da mi neko s periferije meni rođenom podgoričaninu iz centra grada objašnjava kakvi su podgoričani...
    Reci, El Re, da se šališ.
    Ili si, kao i u slučaju komentarisanja izgleda nekih novinarki, pao u vatru, ili stvarno imaš problema sa vrednosnim mjerilima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Reci, El Re, da se šališ.
    Ili si, kao i u slučaju komentarisanja izgleda nekih novinarki, pao u vatru, ili stvarno imaš problema sa vrednosnim mjerilima.
    Pojasni molim te...Đe je problem? Možda je problem što ne pljujem samo po RTCG i Pobjedi. Onda bi vjerovatno bio idealan za vas neke.
    Ili možda treba da se doselim na Vidrovan i pričam nikšićanima da oni zapravo ne znaju kakvi su no ja znam bolje od njih.
    Last edited by El Re; 14-05-10 at 15:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uzgred nisam čuo nikog da komentariše danas javno objavljeno moljakanje Branka Radulovića Slavku Peroviću da dođe jer su oni "ostavili mjesto" i za njega.
    Sve s ciljem da stvore utisak kod Slavkovih pristalica kojih u CG ima latentan ali ogroman broj, da su oni zapravo nastavljači njegovog životnog djela. Okreni se svijete...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

da vas pbradujem, DPS-LP-BS ima sigurnih 29 mandata i to ne po narucenoj anketi DPS_a vec opozicije... Danas je Milica imala kap ubiti kad su mi stigli ti podaci do njega, ali ne toliko zbog toga sto DPS-LP-BS uzima apsulutnu vlast, nego zbog sledece analize ankete koja jasno pokazuje da bi svega par hiljada glasova manje uzeo da je SNP isla samostalno... opet je SNP ispala jako navna
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    da vas pbradujem, DPS-LP-BS ima sigurnih 29 mandata i to ne po narucenoj anketi DPS_a vec opozicije... Danas je Milica imala kap ubiti kad su mi stigli ti podaci do njega, ali ne toliko zbog toga sto DPS-LP-BS uzima apsulutnu vlast, nego zbog sledece analize ankete koja jasno pokazuje da bi svega par hiljada glasova manje uzeo da je SNP isla samostalno... opet je SNP ispala jako navna
    Pa eto kad bih i ja glasala za SNP samo da g. Lazovic ne stigne gdje mu nije mjesto (o mogucnosti koju ste spomenuli - ucjena DPS-a od strane SDP-a protiv g. Mugose). I jesu naivni nazalost po njih.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 14-05-10 at 16:31.

Page 18 of 88 FirstFirst ... 81415161718192021222868 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)