View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 17 of 88 FirstFirst ... 71314151617181920212767 ... LastLast
Results 401 to 425 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ovako je bilo pred svake izbore od 2004, od kad sam ja ovdje.

Doduše, za razliku od 2004, sad ovi forumi služe za prosipanje jeftine propagande i štancovanih fraza 365 dana u godini, ne samo pred izbore.
    E ako od te propagande ima efekta nek im je prosto! Meni je ovo drago mjesto jer ne volim sajtove i forume na kojima dolaze samo jednopartijski jugendi. Ovđe dolaze ljudi svih boja i zastava ko na onu pjacu Arizona u Brčkom. Može čovjek čuti svašta i moderira se dovoljno da se ipak drži neki nivo razgovora.
    Ne znam, možda sam u pogrešnom utisku, ali meni se ne čini da je ovaj pdf (i pored svog kvaliteta) baš toliko interesantno mjesto za neki ozbiljan i posvećen politički rad i marketing.
    Pa mi se ne moramo slagati ali zaboga i posle 23. maja treba da se okupljamo ovdje. Mislim, smiješno mi je tvrdo uvjeravati nekog u nešto tako egzaktno kao izborni rezultat ili procenat izlaznosti a posle 23. maja doći i praviti se ko da ništa nije bilo.
    Negdje su izgleda čuli o moći interneta pa su to previše bukvalno shvatili. Imam osjećaj da je tehnički izvodljivo neki bi mi i kakav propagandni flajer uručili...
    No možda sam ja zalutao a ne ovi politički aktivisti...
    Last edited by El Re; 13-05-10 at 23:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ni ja do prije 5-6 dana nijesam bio euforičan ali sada kada pristižu rezultati sa terena, vjeruj mi, ima velikih razloga za zadovoljstvo.
    Jednostavno se u narodu nešto prelomilo.
    Preko Morače oko Sportskog centra gdje je GRO DPS-ovaca naši mladi aktivisti su naišli na veoma pozitivan doček .Imali smo bar 15 porodica koji nikada nijesu glasali za DPS ali ni za opoziciju a koji su bili oduševljeni udruživanjem i ovolikom listom.Oni su sami insistirali da će dati glas ,,Boljoj Crnoj Gori".
    To ti i svaki DPS-ovac može potvrditi koji se bavi ,,kvartašenjem" glasača.Ovo su apstinenti, upravo ono što nam je falilo.
    Pa oni ni po njihovom ,,Damaru" nemaju 50% a ako se ta anketa preslika na izbore -to ti je otprilike na 55% izlaznosti...
    I oni znaju da sve preko 65% znači kraj za njih
    U prethodnim izborima na terenu se stojalo mnogo lošije i što se bližio početak glasanja bili smo sve gori dok sada( i mi smo iznenađenji) sve ide , ama baš sve uzlaznom linijom.Onamo gdje smo jači(predgrađa) samo pvećavamo prednost, onamo gdje smo slabiji( gradsko jezgro- smanjujemo prednost)
    Sve je ovo novo i za čelnike ,,Bolja Crna Gora" jer nije očigledno toliko uradila ova koalicija koliko je narodu ,,puklo"
    SDP iako bude odlučivao ,,napiće" se krvi DPS-u i stalno će ga kočiti u donošenju odluka u parlamentu.
    Sigurno je da više ništa neće biti kao što je bilo!

Ajde da vidimo.Svjestan si koliko ce imat materijala za sprdnju i koliko ce vrijedjet tvoja procjena naredni put ako sad prodjete ko bosi po trnju?
    Inace,cudno da niko ne pominje kako je Gosovic briljirao nocas na replici(znaci,goreg protivkandidata Mugosi nisu mogli izabrat,ono je nadrealno).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Inace,cudno da niko ne pominje kako je Gosovic briljirao nocas na replici(znaci,goreg protivkandidata Mugosi nisu mogli izabrat,ono je nadrealno).
    Nemoj tako. Gošović je laf. Pravi harizmatični lider koji svojom lucidnošću, poletom, mladošću i vedrinom treba da predstavi "novu" i "bolju" Crnu Goru koja eto samo što nije. On je sve ono zdravo što nedostaje DPS-u.
    Pravi čovjek u pravom času i na pravom mjestu. Čovjek za pobjedu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Nemoj tako. Gošović je laf. Pravi harizmatični lider koji svojom lucidnošću, poletom, mladošću i vedrinom treba da predstavi "novu" i "bolju" Crnu Goru koja eto samo što nije. On je sve ono zdravo što nedostaje DPS-u.
    Pravi čovjek u pravom času i na pravom mjestu. Čovjek za pobjedu.

:devil:
    Bez sale,ne znam kakav je Gosovic covjek,je li posten ili nije...ali,da li je moguce da su njega izabrali za protivkandidata bas Mugosi :shock: ?Mozda je mogao sa onakvim nastupom u Pljevljima ili Pluzinama,ali dje na Mugosu...lele
    Bas me interesuje misljenje pristalica "Bolje Crne Gore" o ovakvom izboru nosioca liste u Podgorici.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Bolje on, no ovaj nesrećnik sad što je. Bolje bilo ko, samo da maknemo ovoga siledžiju.
    Ne mogu vjerovat da u 2010oj mi nemamo kapaciteta za to. Strašna je pomisao da u ovom trenu nema dostojne zamjene, ali je došlo do toga, da bilo ko meže, samo da se nešto promijeni. Još strašnija pomisao je ta što ovdje ne postoji kapacitet da se ništa promijeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bas me interesuje misljenje pristalica "Bolje Crne Gore" o ovakvom izboru nosioca liste u Podgorici.
    Eeee,..to nećeš čuti! Makar ne od većine ovih kojima se čini ko da je ovo zadnje. Utripovali su da je ovo njihovo biti ili ne biti! Rekao bi čovjek da je ovo TV prenos uživo na nekoj nacionalnoj televiziji i to poslednja debata pred izbornu tišinu, pa da slučajno ne odmognu nečim svom favoritu time što bi neku ovčicu koja još "vaga" odbili i time izgubili presudan glas za pobjedu.
    Inače, među nama, o toj ovčici misle da je teška ovca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Bolje on, no ovaj nesrećnik sad što je. Bolje bilo ko, samo da maknemo ovoga siledžiju.
    Ne mogu vjerovat da u 2010oj mi nemamo kapaciteta za to. Strašna je pomisao da u ovom trenu nema dostojne zamjene, ali je došlo do toga, da bilo ko meže, samo da se nešto promijeni. Još strašnija pomisao je ta što ovdje ne postoji kapacitet da se ništa promijeni.

Ma ne pricam ja o tome da li bi bio bolji gradonacelnik ili ne.Mozda i bi,ko zna,nego mi je ovaj vecerasnji nastup neprevazidjen-nekoliko puta mi se cinilo da ce se Gosovic zaplakat,definitivno jedan od najgorih nastupa koje sam dosad gledao.Da su birali nisu mogli odredit goreg protivkandidata Mugosi,u smislu vodjenja predizborne kampanje.Kako bi ko poslije vodio grad,u to ne ulazim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma ne pricam ja o tome da li bi bio bolji gradonacelnik ili ne.Mozda i bi,ko zna,nego mi je ovaj vecerasnji nastup neprevazidjen-nekoliko puta mi se cinilo da ce se Gosovic zaplakat,definitivno jedan od najgorih nastupa koje sam dosad gledao.Da su birali nisu mogli odredit goreg protivkandidata Mugosi,u smislu vodjenja predizborne kampanje.Kako bi ko poslije vodio grad,u to ne ulazim.
    A gdje si ti čuo da u vrhu tih partija oni zapravo žele da pobijede? Iz čega si to zaključio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gosovic svaka cast mirno stalozeno nocas je pokazao sustu suprotnost Mugosi, Mugosa je sam sebi nocas bio protivnik najbolje sto je opozicija tj snp uradio da su povukli u zadnji plan nabusite politicare. Svaka cast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eeee,..to nećeš čuti! Makar ne od većine ovih kojima se čini ko da je ovo zadnje. Utripovali su da je ovo njihovo biti ili ne biti! Rekao bi čovjek da je ovo TV prenos uživo na nekoj nacionalnoj televiziji i to poslednja debata pred izbornu tišinu, pa da slučajno ne odmognu nečim svom favoritu time što bi neku ovčicu koja još "vaga" odbili i time izgubili presudan glas za pobjedu.
    Inače, među nama, o toj ovčici misle da je teška ovca.

Ne znam.Sto ga izabrase?Ovo bi i Medojevic,a i mnogi drugi dosta bolje odradili.Vidjecemo kakva ce bit debata 21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by exmm View Post
    Gosovic svaka cast mirno stalozeno nocas je pokazao sustu suprotnost Mugosi, Mugosa je sam sebi nocas bio protivnik najbolje sto je opozicija tj snp uradio da su povukli u zadnji plan nabusite politicare. Svaka cast.
    A koga su to povukli u zadnji plan? Mora da mi je promaklo...Ja ih svuda vidim sve na okupu. Ne razdvajaju se ko sekta i obavezno svi moraju da se oglase u obraćanju medijima da ne bi slučajno izgledalo da je neko od 3 M više prisutniji od onog drugog. Nesretni Gošović je najviše povučen i večeras smo ga morali viđet jer je nosioc liste.
    Jedini koga kriju više od Gošovića je onaj fašista Emilo Labudović koji im je 4. ili 5. na listi. Njemu su izgleda rekli da se skloni malo dok ovo prođe i nikako se ne javlja nikom na mobilni.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Nisam gledao tu emisiju na RTCG1, ali izbor Gošovića je trebao biti pokazatelj da "Bolja Crna Gora" nudi gradonačelnika, a ne šerifa, ne Gogija umjesto Mugija.
    Koliko su im procjene bile dobre vidjecemo veoma brzo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam
    Ni ja do prije 5-6 dana nijesam bio euforičan ali sada kada pristižu rezultati sa terena, vjeruj mi, ima velikih razloga za zadovoljstvo.Sigurno je da više ništa neće biti kao što je bilo!

Nijesam upucen u rezultate sa terena i mozda potcjenjujem tvoj optimizam, ali nekako mi se cini da bi Andrijevica mogla biti DPS-ov kapitalac sezone, jedini uzbudljiv momenat inace dosadne i predvidljive utakmice.
    Sve ostalo ce, ja mnim, ostati tamo dje jeste.

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    ...ali izbor Gošovića je trebao biti pokazatelj da "Bolja Crna Gora" nudi gradonačelnika, a ne šerifa, ne Gogija umjesto Mugija.
    A gradonačelnik je poželjno da izgleda ko počasni predsjednik kluba penzionera u Mjesnoj zajednici Drač, da obično nosi svijetlo-žute košulje i odijelo koje se uveče odlaže na frižider ili korpu za kišobrane?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A gradonačelnik je poželjno da izgleda ko počasni predsjednik kluba penzionera u Mjesnoj zajednici Drač, da obično nosi svijetlo-žute košulje i odijelo koje se uveče odlaže na frižider ili korpu za kišobrane?
    Jos jedan marketinski promasaj. Predpostavljam da su mu zabranili da stavi kravatu da bi se makar malo nazirala bijela kosulja, sto je bio promasaj jer svakako nije dolazila do izrazaja od sakoa. A onako jedini bez kravate je izgledao bas kao sto si ga ti opisao.

Dobro mu nisu rekli da zasuce rukave sa sve sakoom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Jos jedan marketinski promasaj. Predpostavljam da su mu zabranili da stavi kravatu da bi se makar malo nazirala bijela kosulja, sto je bio promasaj jer svakako nije dolazila do izrazaja od sakoa. A onako jedini bez kravate je izgledao bas kao sto si ga ti opisao.

Dobro mu nisu rekli da zasuce rukave sa sve sakoom.
    Zaboravio sam reći i da mi odavno izgleda kao da boluje 16 oboljenja i ko da ovi što su ga predložili ne računaju da će dočekat kraj mandata...
    Ali da ne pretjerujemo...Šalu na stranu, Gošovića poštujem jer u toj partiji ima svoje mjesto koje nije izgradio dodvoravajući se čelnom čovjeku. Ni Bulatovićima ni Miliću. Miran je po naravi i dobar pravnik.
    On je po meni predložen jer je Kuč a to je tvrdi bastion opozicije. Što znači da im je namjera bila da prije svega osiguraju glasove onih koji i do sada glasaju za opoziciju a ako što bude pride - dobro jes.

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Zaboravio sam reći i da mi odavno izgleda kao da boluje 16 oboljenja i ko da ovi što su ga predložili ne računaju da će dočekat kraj mandata...
    Ali da ne pretjerujemo...Šalu na stranu,
    Nije ti baš neka šala..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ne odgledah to, mogu misliti kako je nagrdio mugija
    mada mi je nekako drag, sav je smeten i prosto nije rodjen za govornika, ali o njegovim ljudskim i strucnim kvalitetima mislim da niko nema dilema... i zato je lose sto je preuzeo na sebe nesto, za sta smatram da je i sam mogao zakljuciti da ne moze da iznese na najbolji nacin... e sad, zasto bas on, ni meni nije jasno, al ajde, vidjecemo, mozda iznenadi
    ipak, umjesto dobrog drzanja govora, milije mi je da je u pitanju posten i ugledan covjek, "mozda gresim, al ja sam takvog dojma"
    Progress, not perfection!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A koga su to povukli u zadnji plan? Mora da mi je promaklo...Ja ih svuda vidim sve na okupu. Ne razdvajaju se ko sekta i obavezno svi moraju da se oglase u obraćanju medijima da ne bi slučajno izgledalo da je neko od 3 M više prisutniji od onog drugog. Nesretni Gošović je najviše povučen i večeras smo ga morali viđet jer je nosioc liste.
    Jedini koga kriju više od Gošovića je onaj fašista Emilo Labudović koji im je 4. ili 5. na listi. Njemu su izgleda rekli da se skloni malo dok ovo prođe i nikako se ne javlja nikom na mobilni.
    --------------------------------------------------------------------
    Pedju Bulatovica Djigija, Srpska lista se reformisala manje vise likovi su postali uljudni, e jos Medojevica moraju malo nauciti da mu jezik ne ide prije pameti. Sve u svemu izgledaju drugacije bar po meni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Nije ti baš neka šala..
    Nije ni planirano da bude šala. Ovdje je davno Bog rekao laku noć a Đavo navratio i odnio šalu...

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Šalu nastranu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Djavolica View Post
    e ne odgledah to, mogu misliti kako je nagrdio mugija
    mada mi je nekako drag, sav je smeten i prosto nije rodjen za govornika, ali o njegovim ljudskim i strucnim kvalitetima mislim da niko nema dilema... i zato je lose sto je preuzeo na sebe nesto, za sta smatram da je i sam mogao zakljuciti da ne moze da iznese na najbolji nacin... e sad, zasto bas on, ni meni nije jasno, al ajde, vidjecemo, mozda iznenadi
    ipak, umjesto dobrog drzanja govora, milije mi je da je u pitanju posten i ugledan covjek, "mozda gresim, al ja sam takvog dojma"

Sve ti potpisujem, ali bih podsjetio da je ovo bio izbor za čelnog čovjeka Podgorice a ne Plužina ili Andrijevice. Mislim, nismo London ili Beč ali sjutra taj gradonačelnik treba da srijeće i strance i neznance. Nije svejedno kako izgleda. A i podgoričani su u međuvremenu postali malo izbirljiviji nego oni u Šavniku. Ako je on najbolje što je opozicija mogla ponuditi, a ja mislim da nije, onda se čovjek stvarno zapita šta se htjelo s guranjem ovog čovjeka kome ni ja ne odričem znanje i poštenje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve ti potpisujem, ali bih podsjetio da je ovo bio izbor za čelnog čovjeka Podgorice a ne Plužina ili Andrijevice. Mislim, nismo London ili Beč ali sjutra taj gradonačelnik treba da srijeće i strance i neznance. Nije svejedno kako izgleda. A i podgoričani su u međuvremenu postali malo izbirljiviji nego oni u Šavniku. Ako je on najbolje što je opozicija mogla ponuditi, a ja mislim da nije, onda se čovjek stvarno zapita šta se htjelo s guranjem ovog čovjeka kome ni ja ne odričem znanje i poštenje...
    Imam istu dilemu, ne znam zasto bas on, ne razumijem ni njega zasto je to prihvatio, jer je jednostavno previse povucen za ovako nesto...
    ali, cinjenica je da na jednoj strani imam mugija koji se ponasa kao da je iz svog dzepa izgradio cijelu pg i koji je po mom misljenju previse osilio da bih mu dala glas, jednostavno treba malo da se spusti na zemlju, a sa druge strane imam povucenog, postenog i strucnog covjeka, pa nesto vise naginjem ka njemu...
    i pritom mi ga je bas zao kad citam, slusam, gledam sva ova pljuvanja po njemu, kakav god da je ne zasluzuje ovolike kritike na racun izgleda, elokvencije, nista nam lose nije uradio, jednostavno neka se ljudi odluce da li da ga glasaju ili ne, neka kritikuju njegovo ponasanje, znanje, izlaganje, a ne izgled i povucenost koji su mu bogom dati i koje niko od nas ne bira..
    Progress, not perfection!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Djavolica View Post
    Imam istu dilemu, ne znam zasto bas on, ne razumijem ni njega zasto je to prihvatio, jer je jednostavno previse povucen za ovako nesto...
    ali, cinjenica je da na jednoj strani imam mugija koji se ponasa kao da je iz svog dzepa izgradio cijelu pg i koji je po mom misljenju previse osilio da bih mu dala glas, jednostavno treba malo da se spusti na zemlju, a sa druge strane imam povucenog, postenog i strucnog covjeka, pa nesto vise naginjem ka njemu...
    i pritom mi ga je bas zao kad citam, slusam, gledam sva ova pljuvanja po njemu, kakav god da je ne zasluzuje ovolike kritike na racun izgleda, elokvencije, nista nam lose nije uradio, jednostavno neka se ljudi odluce da li da ga glasaju ili ne, neka kritikuju njegovo ponasanje, znanje, izlaganje, a ne izgled i povucenost koji su mu bogom dati i koje niko od nas ne bira..
    Čovjek konkuriše za posao. U njegovom slučaju gradonačelnika glavnog grada. To je jedno u prvih 6 ili 7 mjesta po važnosti u državi.
    Tu nema mjesta za "simpatičan mi je što je smeten". Pojava je itekako važna. Nije najvažnija ali jeste jako važna. On treba da predstavlja glavni grad a ne lokalno udruženje šahista. Sjutra treba da otvori neku međunarodnu manifestaciju kojoj će možda Podgorica biti domaćin poput međunarodnog prvenstva u košarci ili vaterpolo turnira. Treba da otvori neku međunarodnu izložbu ili izlobira neku stranu investiciju važnu za grad. Zamišljajte Gošovića pa će te shvatiti koliko je ovo ozbiljan problem. Lijepo je da znamo da je pametan i dobar no dobro bi bilo i da ne lomimo prste razmišljajući da li stranci koji nisu iimali sreću da idu s Gošovićem u školu misle u stilu. "ako im je ovaj najbolji kakvi su ostali".
    Nije ni Mugoša Marlon Brando po spoljašnjosti ali njih dvojicu ni duhovit čovjek ne bi poredio. Uzgred Mugošina bahatost (koja meni lično nimalo nije simpatična) je zapravo odraz mentaliteta većine podgoričana i kao takvu mu je suviše veliki broj vidi još i kao dokaz otresitosti i energičnosti što je poželjno za gradonačelnika jer to nije mjesto za birokratu.
    Možemo se mi zavaravati koliko hoćemo - to je prosto tako.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

..
    Nije ni Mugoša Marlon Brando po spoljašnjosti ali njih dvojicu ni duhovit čovjek ne bi poredio. Uzgred Mugošina bahatost (koja meni lično nimalo nije simpatična) je zapravo odraz mentaliteta većine podgoričana i kao takvu mu je suviše veliki broj vidi još i kao dokaz otresitosti i energičnosti što je poželjno za gradonačelnika jer to nije mjesto za birokratu.
    Možemo se mi zavaravati koliko hoćemo - to je prosto tako.

Eto ja zivim u Podgorici i tu vecinu podgoricana koji su kao Mugi nisam vidio. Daleko su od idealnog ali u prosjeku takvi svakako nisu, niti bi se ovdje moglo zivjeti da jesu. Ne znam da li je ova tvoja cudna izjava posljedica toga sto podgoricane ne podnosis vise nego sto zasluzuju ili Mugija volis vise nego sto bi trebalo :-)

A mogu ti reci da je broj sagovornika koji Mugiju posle prvog susreta zamjere uzasnu i ociglednu bahatost daleko veci od broja onih koji prokomentarisu neciju kosulju ili pretjeranu smirenost. Ali sta ces, po tvojim mjerilima pogresan izbor boja sa jedne strane ocigledno preteze kao mana u odnosu na prebijanje novinara sa druge :-)

Page 17 of 88 FirstFirst ... 71314151617181920212767 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)