S obzirom da gledanje muškaraca nije nigdje konkretno zabranjeno ili ograničeno (pretpostavljam), da li to znači da religije propovijedaju homoseksualizam?
S obzirom da gledanje muškaraca nije nigdje konkretno zabranjeno ili ograničeno (pretpostavljam), da li to znači da religije propovijedaju homoseksualizam?
Da li muškarac može da ima seks sa svim svojim ženama , odjednom?
Ako može, da li je dopušteno da se one međusobno dirkaju?
Da li je dopupšten oralni seks? Ti njih one tebe...uh my dicky dicker...
Šta je na cijeni, prsata ili ona lomna u struku?
Prilikom izbora žene da li to ide na neviđeno, ili ipak se ona ukrasi dukatima malo se razgoliti, otvori pupak pa posluži goste...ono udavača, nek se vidi.
Trbušni ples?
Striptiz?
Koliko orgazama mjesečno moraš da pružiš ženi, pojedinačno?
Da li postoji neka hijerarhija mađu ženama, koja kosi a koja vodu nosi?
Da li je ženski homoseksualizam dopušten?
Last edited by gaul; 06-05-10 at 07:13.
Tuzhni su to ljudi(govorim generalno o ekstremnim vjernicima).Ne znajuci shta ce od svojih frustracija i komplexa,privuku ih lijepe price o raju,chasti,iskupljenju,bogu,moralu,a zavrse tako shto se boje sopstvenog polnog organa.Njima je on trn u oku(figurativno,ne bukvalno),jer ih svaki put kad se malko uveca(skvasi,da budemo rodno senzitivni
) upozori da je njihov "bozhiji put" u stvari jedna velika zabluda.
Zato su i nastali svi djavoli,djavolcici,shejtani i demoni ovog svijeta
A shto se tiche mog stava prema takvim fundamentalistima raznim,ponekad mi ih bude zhao,a ponekad bi ih samo prigao do besvijesti![]()
Last edited by Recordare88; 06-05-10 at 13:05.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne brinite imam ja dovoljno veliki da zadovoljim potrebe žena, nego svakakve budale i fanatici se javljaju na ovaj forum da sude ljudima. Frojd je jedna beznačajna osoba da bi izrekla suštinu istine o čovjeku. Polni nagon je dio čovjeka, a ne cjelina koja ka pokreće i određuje. Za ovoga Rekordera je parenje jedini smisao života. Tužno je što Milica misli da ljudi koji su pobožni su slabi u krevetu naprotiv, razuvjerio bih mnoge, hehehe. Zbog ovakvog stava prema seksualnosti vi ulazite u brak rastureni od deračine, pa vam se brak raspadne, jer tamo ne možete mrdnut.
Last edited by Ibn Sinan; 06-05-10 at 19:39.
Sinane, pobogu, kakvi su to izrazi?
''imam ja dovoljno veliki..''
''..rastureni od deracine..''
neces ti raja gledat murashine
Samo par postova prije, ti si rekao da je sve to u vezi sa 'zabranjenim' grijeh..sto ti bi odjednom? Pricas o svom velikom
Odusevljavas me coece..
To je upravo ono sto Recordare pomenu; frustracije i kompleksi..
Nego, nismo mi odje da tebe analiziramo.. samo ono sto ti propagiras, a mogu ti reci da nisi bas dobar primjer stalozenog, bezgresnog covjeka, vjernika uopste.
Last edited by MiLiCa_Hn; 06-05-10 at 20:07.
Milice, ja te molim da ne navodis Sinana na grijeh jer ce umjesto onih sest djevica sejtani sa njim kolo igrati![]()
Hahaha, ne $ekiram se ja za njega, vidis li da on sa svojim velikanom moze svakog da zadovolji :mrgreen:
Sa nekim ljudima teba pričati njihovim stilom, da bi te razumjeli.
Jao meni indijanče, molit ću za oprost. Šta ti misliš otkud Vanji znanje o mojoj muškosti? Hahahahahaha.
Last edited by Ibn Sinan; 07-05-10 at 02:11.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sve je to šala, nadam se da znaš da nema potrebe za oprostom. Ako pažljivije pogledaš moje postove, a i ostalih, niko ničiju vjeru nije ni takao a kamoli uvrijedio, malo se prepucavamo oko nekih religijskih pojmova i shvatanja. Humor je prijeki lijek duše, dobro je dok su dosijetke naše oružije, a filozofija naše bojno polje.
Zar ne...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks