Ti imas neki kantar pa mjeris neciju pamet? Ne pise ti tako u svetim knjigama da vrijedjas ljude a zaboravljas da Alah i forum cita pa sve sabira.
Pusti to, šta ću ja dobit, vidiš da ateisti nemaju nikakvog morala, samo pokušavaju uvredama. Ali ja znam kolika je njihova pamet.
Ti imas neki kantar pa mjeris neciju pamet? Ne pise ti tako u svetim knjigama da vrijedjas ljude a zaboravljas da Alah i forum cita pa sve sabira.
Vise morala mi imamo no sto ces ti ikad imat. Nijedan ateista nece ljudima rec i jos se uz to nasladjivat kako ce u pakao da gore vjecno. Ti ces uradit sta god ti kazu da je bog rekao. Ti stvarno ne shvatas koliko je smijesna tvoja religija. Vjerujes da je Kur'an bozja rijec a dobro se zna da je napisan godinama posle Muhamedove smrti od strane ljudi koji su ga navodno znali napamet. Ko zna sa su oni zapisali i sta su sve izmislili i pozajmili od drugih kultura. A svi ljudi su skloni izmisljanju i laganju. Ne vjerujem da su ti tvoji bili nesto bolji od ostalih vjernika svog vremena.
Ja sam ti rekao, dokazi da je Islam prava religija pa cemo pricat. Dok to ne dokazes nemas nikakvo pravo da osudjujes druge.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kako ođe ima pametnih ljudi, prosto da nepovjeruješ. A Tvoja baba će uskoro pred Boga, pa zatim i ti, prc.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 08:54.
Teško toga dana onima koji su poricali-koji su onaj svijet poricali-a njega može poricati samo prijestupnik, grešnik, koji je, kada su mu ajeti naši kazivani, govorio: izmišljotine naroda drevnih! A nije tako! Ono što su radili prekrilo je srca njihova, uistinu oni će toga dana od milosti Gospodara svoga zaklonjeni biti, zatim će sigurno u oganj ući. Hahahahaha. I uzgred, ovdje jedino ko može da se razočara si ti, i takvi poput tebe. Jer kad ja umrem i nema me, po tvojoj nelogičnoj priči, samim tim me nema i ne mogu da se razočaram. Hahahahahaha...joj kako me zasmijavaš. Ovo je još jedan tvoj biser koji si izrekao na ovom forumu, pokrij se ušima i idi u ćošak.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 09:36.
Čija je krv crvenija?
Ovog ili onog?
Čija lešina više smrdi kada se raspada, ovog ili onog?
Sav ljudski progres, sva naucna otkrica, svi kljucni religijski stavovi pobijeni naukom dovode do jednog zakljucka - nema zivota posle smrti. Ti kazes da ima, ti dokazi da ima. Ako ne mozes onda ucini sebi uslugu i ne pravi vecu budalu od sebe sa tim citatima, dosta si se pokazao
Budala, hahahaha. Kako si smiješan, hahahahaha. Gaule a čije noge više smrdu kad umre? Hahahahaha. Valjda onome ko ih nije prao i za života, hahaha.... ne mogu više, vaša mudrost me previše iscrpljuje.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 09:44.
Pa ne znam čije noge više smrd'u'...pošto ti i onako sve znaš ne bi me čudilo da imaš iscrpnu studiju o tome.
Super, hajde sada se zavali negdje, pripuši, hašiš ili cigaretu, šta li eć imaš i maštaj...ono svi idu u pakao a ti u raj...obavezno onaj osmijeh blaženstva nadeni.
Ibn Sinane, Allah Uzvišeni kaže:
„Lijepa riječ je bolja od sadake koju prati prigovaranje..."
sto se ne pridrzavas?
Ja ne dijelim sadaku, to se vezuje za onoga koji nema šta da ponudi drugome, bez lijepu riječ.
"Reci vjernicima neka obore poglede svoje i neka vode brigu o stidnim mjestima svojim; to im je bolje, jer Allah, uistinu, zna ono što oni rade..."
Postuj sagovornika svoga jer kad na Dunjaluku pomrčina nastane moze biti frke![]()
Opa Hari, počelo je citiranje Kurana. Viđi viđi, dal su čari ili su mađije, il je nešto gore od oboje.
Nema to nikakve veze samnom. Allah u Kuranu kaže da prema nevjernicima čovjek treba da bude strog. Da nećeš da te mazim, dok vrijeđaš Allaha i njegovu uzvišenu vjeru. E, pa malo si se prevario. Ovo što je Hari, citirao je vezano za vjernike, koji ne smiju da gledaju u tjelesnost žene, jer je Muhamed s.a.v.s. rekao da kada čovjek pogleda ženu- samo je prvi pogled njegov, svaki naredni od šejtana.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 19:19.
Чркај брате,како ћеш да процијениш је ли жена лијепа или не ако се не загледаш у њу?
Sejtan je izmisljena licnost, bas kao i Humpty Dumpty. Gledanje je samo gledanje. Svi ljudi imaju pravo da gledaju sta god oce i gdje god oce. Ali izvoli, zivi u 11-om vijeku slobodno. Ali ne zaustavljaj se na tome. Ako oces stvarno da se priblizis bodu onda batali sve ove nevjernicke sprave poput struje, vode iz cesme i ostalih naprava koje svakodnevno koristis koje nisu stvorene uticajem religije vec upravo od strane nevjernika koje toliko prezires.
U lice gledanje nije ograničeno. To se misli na gledanje oblina kod žena ( dok su obučene, jer i kroz široku odjeću može da se nazire građa neke osobe ). Postoje tri pogleda: Pogled čovjeka, vidi ljepotu i skrene pogled, pogled psa- zuri i prati pogledom, i pogled svinje a to je da gleda sa pohotom i strašću. Ja mislim da Vanja pripada trećem obliku, pošto voli modernost i opuštenost. Hahahaha.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 21:40.
Добро,али не знам што има лоше дивити се лијепом женском тијелу :-)
Не треба да слинимо и балавимо али вазда је лијепо виђет лијепу жену ;-)
Gledanje zabranjenog je mali grijeh, slušanje zabranjenog je mali grijeh, pričanje o zabranjenom je mali grijeh, odlaženje na zabranjena mjesta je mali grijeh, dodirivanje zabranjenog je mali grijeh, sve to čovjek počini do trenutka kada polni organ to prihvati i učini sa zabranjenom osobom, a onda je to veliki grijeh. Šta Isus kaže u jevanđelju: ko pogleda u ženu brata svog sa požudom, zaista je počinio preljubu u srcu svom.
Last edited by Ibn Sinan; 05-05-10 at 22:22.
У реду кад је у питању туђа жена,али ако оћеш да се ожениш неком онда је мораш погледат,неможеш наслијепо да тражиш супругу :-)
Шта је забрањено?Ништа.Све нам је дозвољено али нам није све на користи.Ја рецимо одмарам кад гледам лијепу жену :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks