Znaci da bi se zadovoljili svaciji ukusi trebalo bi da postoje dvije reprezentacije, u jednoj da igraju samo novljani i budvani, a u drugoj samo kotorani i budvani.
Jel jedna reprezentacija je izleda premala za sve nase majstore ... KO je imao bolju sezonu jokic ili pterovic, jedan ili drugi janovic, ma toje sasvim irelevantno, kada dodje utakmica niko ne igra , liso par kojima se potrefi da im je dan ko leki i radicu u budvi.
Uopste mi nije jasno zasto kotorani misle da bi bolje bilo da imaju vise ljudi u savezu, ili novljani, kada su i jedni i drugi nesposobni.
Vise je ucinio za waterpolo crnogorski onaj niksicanin sa parama sto samo paradira po utakmicama, nego svi oni zajedno. Oni su ih samo trosili i lupali se u prsa, ja ja i opet ja, a covjek cuti daje pare i gleda ih..
Najbolje bi bilo da se svi ti strucnjaci lagano oceraju ca, pa da nam savez vode ljudi koji nemaju veze sa waterpolom, vec su tu cisto strucno, znaci marketing da radi neko iz te branse, public relations isto, predjednik da donosi pare i tako redom, ane sve neki watepolisti bez razreda skole koji samo cekoaju da se nedje uvale i uzmu koji dinar..
pi!!!!
Please alowe me to introduce myself.......
Bookmarks