View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 214 of 942 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... LastLast
Results 5,326 to 5,350 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar je trener za mladje igrace koji tek treba da se razviju, da ih usmjeri, dobar je strucnjak i savjetnik za druge trenere, ali ni on ni blazevic nemaju neke prevelike ambicije da se ukljuce u tako nesto...to jednostavno nije za njih.

a opet, njihovo znanje i strucnost niko nije osporio.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    E sad mi ti reci, zaslužuje li M.Janović, Jokić npr. I reci mi jel Petrović trenutno u reprezentativnoj formi, boljoj od Jokića, jel li D.Brguljan u boljoj formi od M.Janovića
    Ako cemo gledat po formi, niko iz Jadrana, osim Janovica i Ivovica ne zasluzuje da igra...A nemamo toliko dobrih igraca da mozemo dozvolit sebi luksuz da nam ne igraju Zlokovic, Gojkovic, Jokic...Toni je dobar, ali i pored toga sto je u losoj formi Jokic je komad bolji...Za Brguljana bi se moralo nac mjesto, kao i pomalo prikljucivat Darka prvoj ekipi...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Sve se slazem s tobom, ali to nije samo problem vaterpolo saveza nego svih saveza i klubova u kojima sjede politicari koji veze sa sportom nemaju..

Ne bih rekao! Evo ti, pogledaj najpopularniji sport - fudbal (Savicevic)
    I iskreno, ne poznajem funkcionere iz drugih Saveza, niti me drugi Savezi pretjerano interesuju (interesuju me samo igre crnogorskih reprezentacija).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad ce me mnogi popljuvat, ali sta je s ticicem? ok, dobar je bek, ali mislim da je on covjek sa najgorim sutem na planeti, koji je ubjedljivo najvise zicera fulao. zasto je on non stop u ekipi? ako izuzmemo prezime naravno.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    dobar je trener za mladje igrace koji tek treba da se razviju, da ih usmjeri, dobar je strucnjak i savjetnik za druge trenere, ali ni on ni blazevic nemaju neke prevelike ambicije da se ukljuce u tako nesto...to jednostavno nije za njih.

a opet, njihovo znanje i strucnost niko nije osporio.
    Nisam siguran oko ovoga.... Razmisli dje bi oni bili ako neko drugi prihvati to sto oni (potebi) ne bi.
    Oko ostalog se slazemo, ja isto rekoh za Djuzu, Makija i Macha...
    Ti ljudi nisu za trenere seniorskih timova.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad ce me mnogi popljuvat, ali sta je s ticicem? ok, dobar je bek, ali mislim da je on covjek sa najgorim sutem na planeti, koji je ubjedljivo najvise zicera fulao. zasto je on non stop u ekipi? ako izuzmemo prezime naravno.
    On je tu da napravi 3 izbacaja, dok Jokic malo odmori i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne bih rekao! Evo ti, pogledaj najpopularniji sport - fudbal (Savicevic)
    I iskreno, ne poznajem funkcionere iz drugih Saveza, niti me drugi Savezi pretjerano interesuju (interesuju me samo igre crnogorskih reprezentacija).
    A pogledaj odbore u FS, tj. ko odlucuje..
    A inace:
    Kosarkaski savez - Igor Luksic, Predsjednik IO:Veselin Barović
    Bokserski savez - Bozidar Vuksanovic
    Skijaski savez - Vesna Medenica :lolblue:

necemo dalje

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ticic je svakako igrac za reprezentaciju, ali je ove godine, u najvaznijim utakmicama svog tima (za plasman na F4 JL) bio najgori igrac!
    To oko shuta je relativna stvar. Lani ga je shut sluzio, mozda proradi u play off-u.
    Peuro ga mnogo cijeni, jer je timski igrac.

Kad se sjetim da su ga ''svercovali'' na pionirskim takmicenjima. Sjecam se da smo igrali crnogorsko (za '80. i mladje) u Tivat (dakle to je bilo '92. godine), dje je i on igrao. I tada smo svi znali da je on '79... Potom je, uglavnom preko veze (tako su mi govorili tadasnji njegovi saigraci), igrao u Partizan.

No, da me ne shvatite pogresno, ako zasluzi da igra - neka igra! I prije Tonija i prije Jokica i prije onog majmuna. Nemam problem sa njegovim igranjem.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Toni je dobar, ali i pored toga sto je u losoj formi Jokic je komad bolji...
    Bolju sezonu ima Jokić od Petrovića ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolju sezonu ima Jokić od Petrovića ???
    Naravno da nema, nisam to ni rekao. Ali da sam ja selektor prije bi zvao Jokica (iako je u losoj formi) nego Tonija, jer je za klasu bolji igrac i kad mu ne ide..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jokic je imao katastrofalnu sezonu!
    Dje se izgubi najbolji defanzivac na svijetu i onako izgradjen shut

Koliko je nekad bio bolji od Tonija, toliko je Toni bio bolji od njega ove sezone...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da nema, nisam to ni rekao. Ali da sam ja selektor prije bi zvao Jokica (iako je u losoj formi) nego Tonija, jer je za klasu bolji igrac i kad mu ne ide..
    Aha, sad si mi pojasnio sve. HVALA !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aha, sad si mi pojasnio sve. HVALA !!!
    Nema problema Svako ko nepristrasno gleda na ove stvari ce se slozit sa mnom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Znaci da bi se zadovoljili svaciji ukusi trebalo bi da postoje dvije reprezentacije, u jednoj da igraju samo novljani i budvani, a u drugoj samo kotorani i budvani.
    Jel jedna reprezentacija je izleda premala za sve nase majstore ... KO je imao bolju sezonu jokic ili pterovic, jedan ili drugi janovic, ma toje sasvim irelevantno, kada dodje utakmica niko ne igra , liso par kojima se potrefi da im je dan ko leki i radicu u budvi.
    Uopste mi nije jasno zasto kotorani misle da bi bolje bilo da imaju vise ljudi u savezu, ili novljani, kada su i jedni i drugi nesposobni.
    Vise je ucinio za waterpolo crnogorski onaj niksicanin sa parama sto samo paradira po utakmicama, nego svi oni zajedno. Oni su ih samo trosili i lupali se u prsa, ja ja i opet ja, a covjek cuti daje pare i gleda ih..
    Najbolje bi bilo da se svi ti strucnjaci lagano oceraju ca, pa da nam savez vode ljudi koji nemaju veze sa waterpolom, vec su tu cisto strucno, znaci marketing da radi neko iz te branse, public relations isto, predjednik da donosi pare i tako redom, ane sve neki watepolisti bez razreda skole koji samo cekoaju da se nedje uvale i uzmu koji dinar..
    pi!!!!
    Please alowe me to introduce myself.......

big giant head Guest

da, posto sportski savezi na ovim prostorima i inace funkcionisu na zdravim osnovama. vecina njih nisu chak ni skup amatera koji veze sa poslom nemaju, vec skup mafijasa. ochekivati da u vaterpolu bude drugachije je wishful thinking. bazen je ono u cemu mozemo ocekivat nesto, ovo ostalo - tesko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nisam siguran oko ovoga.... Razmisli dje bi oni bili ako neko drugi prihvati to sto oni (potebi) ne bi.
    Oko ostalog se slazemo, ja isto rekoh za Djuzu, Makija i Macha...
    Ti ljudi nisu za trenere seniorskih timova.
    ivanovski je trener nekog kluba (ako nije sa porobicem u sturmu) ako se dobro sjecam, a kao sto rekoh, blazevic je pomocni trener barcelonete iako mu je bilo ponudjeno da bude prvi sto je on odbio, tako da i dalje stojim iza toga da ne vjerujem da bi oni uzeli da vode jadran/reprezentaciju kad bi im ponudili.

sto se ticica tice, to sve stoji sto si rekao, ali kad pogledas nase bekove leka, petrovic, jokic i on...on je ubjedljivo najvise puta napravio 3 licne, najvise iskljucenja imao, a od toga najmanje koristan u napadu bio (citaj, sta taj covjek moze fulat to ne moze niko), ali ok, to je samo moje vidjenje. sto se jokica tice, mislim da je njega pro recco i te kako unazadio i upropastio, jer se 'uprasio' otkad je tamo otisao (isto kao vanja udovicic) i izgubio je na onoj svojoj brzini i okretnosti koju je imao prije (samo se sjetite koliko je jeftinih peteraca skrivio kad je cuvao pavlovica, stajmeca i hinica), i definitivno je imao uzasnu sezonu. sto se njegovih golova i suta tice, on ide iz jedne u drugu krajnost. nekad fula prazan gol 2-3 puta na utakmici, a nekad zabije iz nekih nemogucih pozicija.
    za leku je suvisno trositi rijeci. iako ga neki ne mogu smisliti, sto se bekova tice, on je broj 1., a onda iza njega nek se petrovic, jokic i ticic izbore za mjesto.

@Hiper

ne, ne treba 2 reprezentacije, ali je cinjenica da imamo dosta igraca koji imaju kvalitet, ali nazalost repka je prepuna i ne mogu svi dobiti mjesto. zato i treba pozvati 20 igraca na pripreme, pa ih polako slati doma kad se vidi ko valja, ko ne. i darko brguljan i klikovac (koji je ipak nizi kalibar, ali opet) su vec zreli za A repku, ali jbg kad nema mjesta. uvijek ce neko ostati na tribini da gleda, to je cinjenica, ali s druge strane, onaj ko bude najvise radio, ko se najvise pokaze ce uci u sastav za SL i EP.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo jedan tekst o pokušajima razvoja vaterpola u bih. bila je krenula liga u kantonu sarajevo ove zime ali je naprasno prekinuta. cijeli tekst

a kako se iz slika novinskih članaka može vidjet GKVS Sarajevo je uspostavilo suradnju za školu vaterpola s jugom, primorcem i partizanom. znam da je jedan trener iz sarajeva bio mjesec dana u dubrovniku na "školovanju" a i jedan trener iz jugovog omladinskog pogona je bio nekoliko dana u sarajevu.

također, VK Bosna je uspostavila suradnju s jadranom HN. znam da su neki igrači, juniori, išli u sarajevo igrat za bosnu kad je bio turnir. sad da li su i na stručnom nivou u suradnji, ne znam
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Forum svasta trpi, pa cak i recenicu da je za crnogorski vaterpolo vise ucinio predsjednik Saveza sa parama, nego svi ostali! :shock: Sa tim se samo neki laik moze slozit.
    Ni da je pare iz svog dzepa davao... Vlast mu je nabacila tu obavezu, to je sva njegova ljubav prema vaterpolu!

I uopste se ne slazem sa vama da je nemoguce organizovat Savez.
    U situaciji kad se gledaju iskljucivo klupski interesi to je svakako tesko. Ne samozbog reprezentacije, nego jos vise kad su klupska takmicenja u pitanju.
    To sto neke ljude treba platit - sto je tu problem? Bolje platit neke koji ovaj sport poznaju, nego one koji ne poznaju, a kojima sufliraju sa strane sto da rade.
    I najlakse se slikavat sa trofejima, a kad ne ide krit se iza nekoga.

Predsjednik Saveza MORA bit' neko ko se razumije u ovaj sport!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Predsjednik Saveza MORA bit' neko ko se razumije u ovaj sport!
    Slazem se...
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja se razumijem, pa niko nece da me postavi na celo saveza, nisam politicki podoban, a i prezime mi ne odgovara...))))
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja se razumijem, pa niko nece da me postavi na celo saveza, nisam politicki podoban, a i prezime mi ne odgovara...))))
    Ko ti brani da promijeniš prezime ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda nisi razumio sta ocu da kazem....moje prezime ne odgovara tim visokim funkcijama, ono cegovic si, itd....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ajmo da vidimo sta je to uradio taj koji nema pojma o watepolu, tu se doduse slazem, ali mu to nije otezavajuca okolnost.
    Znaci donio covjek parre, nisu njegove, ali opet ih daje i ne pita, za razlikuod nekih sponzora koji odustaju od svojih klubova u pola sezone, ili ne placaju klubovima po godinu dana ni centa, a vrhunski se razumiju u waterpolo. iz ovoga zakljucujemo da je covjek profesionalac koji se prema svojim obavezama odnosi sa odgovornoscu, pa makar ina svoju stetu.
    Neki drugi koji opet nema veze sa waterpolom ,Miomir Mugosa, odluci da baci 5 miliona eura i napravi dva bazena u podgorici za tri mjeseca,i brate niknu bazeni ko od sale, politika da, ali taj waterpolo loptu u ruke nikad uzeo nije, sem ako su mu poklonili neku u julu prosle godine. Opet neki anonimus waterpola..
    A da vidimo ove nase velikane sto su to ucinjeli... evo pokusavam da smislim nesto pametno da kazem ali mi ne dolazi zasto, pa mozda zato sto se sve te velicine puno busaju u prsa, a nista ne cine, ustvari cine, dolaze na utakmice i kao nerviraju se, a ustvari nista, cekaju da ih povedu na neku veceru ili negdje slicno..
    Naravno u ovom kontekstu se ne kritikuju treneri, oni koji ostavljaju dane i sate sa djecom i igracima na bazenu, velike pohvale Capru, Mirku, Vesku, ajde mozemo rec i Peru
    Ovo je sve na racun onih koji sjede u tim nekim foteljama i ne cine ama bas nista pod milim bogom, nego cekaju da neko tamo gore natjera neku uspjesnu firmu da im bude sponzor kako bi se oni mogli vozati sa novim tojotama preko kojih su naliljepili naljepnice od 3 metra da se fino zna ko se vozi ,a da ne bi bilo slucajno da policija ne zna koga je zaustavila:P
    A forum , pa on ce da trpi, kao sto bi trpili djeca, igraci, reprezentacija, treneri, da nema tih laika koji daju pare...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to stoji sto si rekao, ali takvi ljudi su pocasni clanovi odbora, pa mogu cak i regularni clanovi upravnog odbora da budu, ali nikako da budu predsjednici saveza/klubova. isto tako, ta osoba MORA biti iz struke, ali ne smije biti ni u kakvom dodiru s klubovima, zbog konflikta interesa. isto tako, ni presjednik skupstine, ni bilo koja veca funkcija ne moze biti covjek koji ima veze s nekim klubom, vec nezavnisna/nepristrana osoba. a svaki klub (prvoligaski) bi trebao da ima po 2 clana upravnog odbora/skupstine, a ovi nizi (bijela, val, itd) po 1 clana.

mislim da bi se na taj nacin mogle sve nesuglasice rijesiti, ne bi bilo pristrasnosti, konflikta interesa, vec bi sve odluke donosila skupstina/upravni odbor.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo ako neko jos nije procitao, sledece reprezentacije ce ucestovati na EP u zagrebu:

HRVATSKA - domacini
    CRNA GORA - aktuelni evropski prvaci
    SRBIJA - aktuelni svjetski prvaci
    MADJARSKA - aktuelni olimpijski prvaci
    SPANIJA - vice prvaci svijeta
    GRCKA
    RUMUNIJA
    ITALIJA
    RUSIJA
    TURSKA
    MAKEDONIJA

po meni je ovo jedno od najizjednacenijih takmicenja od svih, gdje 5 reprezentacija ima skoro podjednake sanse za medalju/e, mada ne treba potcijeniti ni ITALIJU, GRCKU I RUMUNIJI. RUSIJA, TURSKA i MAKEDONIJA SU IPAK SLABIJI KALIBAR.
    <--- leuk

Page 214 of 942 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)