da,ali komadni kadar iz Srbije,nakon referenduma,preko 400 vojnih lica koji su zivjeli u Hn i TV sa porodicama su se preseli u Srbiju i presli u vojsku Srbije.
Sada samo "letuju" u svojim stanovima,meni to odgovara![]()
Bash je meden g. Mugosa
Hvala Lepo
p.s.![]()
Majo, vidim da g. Mugosu dovodis u spregu sa uspravnim cvrstim objektima, mozda kroz tu prizmu tebi izgleda meden, nama ne
Ja bih da se izbori u CG ukinu, i da dolazi na vlast svako ko god oce, da li revolucijom, da li vojnim pucom, ali da svako ima jednake sanse da osvoji vlast, ukoliko ima dovoljno rpistalica, Crnogorci su samo za to, i tuga me hvata od toga
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Nije sarkazam. Ja sam za izbore FPTP i kroz tu GB sistemsku prizmu on je super profil za gradonacelnika Podgorice. Simpatican, smijesan, meden, ljubazan, mentalitetski reflektivan, etichki izuzetan, patriota, esteta, i nadasve kompetentan.
Hvala Lepo
p.s.![]()
Simpatičan-kao bijesni kucko
Smiješan-poput onih idiota kursadžija što nam iz srbije uvoze
Meden-kao šećerna bolest
Ljubazan-pogledati pod simpatičan
Etički izuzetan-više puta dokazao,od uvoza opreme za bolnice pa do prodaje placeva širom Podgorice koji mu ne pripadaju
Patriota-za svoju guzicu da
Esteta-samo takav,svakim prolaskom kroz Podgoricu vidim estetiku na nivou
Međutim,ukusi su različiti.Računam da bi mi onaj bijesni kucko bio ugodnije društvo nego Mugi.Što ću,nisam dostigao taj nivo evolutivne "svesti"![]()
Majo (posto mislim da ste stariji od mene persiracu) da li vi zivite u podgorici?
Jeste li upoznali Miomira Mugosu?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
To je sve do nichim izazvanih a umishljenih animoziteta..Stvar prijemcivosti ...
Vjerujem da su opozicioni mediji i njihova propaganda pokazivali svoj izraz profila dok su opisivali g. Mugosu.
Znamo koliko grubih i neistinitih opisa mogu plasirati ogorceni i zavidni... Ali, ipak, realno g. Mugosa je pored svog ostalog rada i obaveza imao nad vratom i ima i dalje mnoge klevetnike iz razloga individualne politicke "impotencije".
Muskarci su u tome gori od zenskog svijeta - to je poznato..
Simpatican sa svojom pojavom.
Smijesan-duhovit - dok se bori od opoziciono politichkih, novinarskih i interno politichkih (kratkovidih) napadaca.
Meden kad prica sa narodom.
Ljubazan i dzentlmen sa svim normalnim i bezazenim osobama.
Etichki izuzetan - mnogi se nisu ni ljudski zahvalili niti ga spomenuli za sve sto je pomogao za gradjane sa soc. problemima.
Patriota - definitivno i zeli da uradi sve najbolje za civilizovan glavni grad i time i drzavu.
Esteta u dushi i sa mogucnostima ... sve sto moze a nekad i vise od toga.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-04-10 at 14:06.
pretpostavljam da je Vudi Alen covjek tvojih snova?![]()
HAhahahahah, meni do rata nije, dosta su Crnogorci ratoavli, pod tudjim idejama, i za nazadne ciljeve, ocigledno nisi sposoban da shvatis poentu posta, tako da zaobidji stvari koje ne mozes da razumijes
Radi Crne Gore i ovako pricam, posto ni Gora od nje nece ostat kako se krenulo, nego nama fino treba jedan Hitler ili Staljin, da postroji nas 600k, tada bi mi profunkcionisali, i stvorili nesto pametno, a ovako samo znamo da se busamo u grudi izvodimo nesto...
I radimo ono u cemu smo najbolji, ljubimo Gospodaru skute, kakav god da je...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Imao sam tu neprijatnost da upoznam Miomira Mugosu, te samo iz mog iskustva a ne zbog opozicije zakljucujem svoj stav o njemu.
Reci za njega da je kabadahija bi bio eufemizam.
Izuzetno neprijatan covijek, osion, grub i ohol.
Vjerujem da vam se on dopao zbog slike u (nekim) medijima ali da ste ga upoznali i da ste mu nesto ne daj boze skrivili vidjeli bi ste njegovo pravo lice.
Zao mi je sto njegovu nekulturu tumacite kao nesto pozitivno.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Meden.
Zasto onda meni projektujete Vas dozivljaj podrshke covjeku za Gradonacelnika Podgorice?Nesto nije u redu...Vasa masta je brza od mog realno napisanog teksta sa objektivnom kritikom koja je u ovom slucaju pozitivna do maksimuma.
Slucajno, kao obican gradjanin Podgorice poznajem g. Mugosu i sve sto pisem je totalno objektivno. Ne trazite u mom pisanju nista skriveno - nema.
Ne znam kako Vi kao gradjanin Podgorice niste upoznali sve najbolje ljudske strane tog gospodina. Stihijski prenosite propagandu zavidnih, politichki impotentnih i samo umishljenih "konkurenata".
Hvala Lepo![]()
Dusa od covjekaMeden
Za razliku od Vas, kao sto i rekoh imala sam zadovoljstvo i cast da kao obican gradjanin upoznam Gradonacelnika Podgorice i zato sam iznijela moje ocjene o njemu koje su izuzetno pozitivne.
Rekla sam da g. Mugosa ima dar da se reflektiivno odnosi prema sagovorniku, tj. da uzvrati istim licem.. To je veoma rijetko i izuzetno.
Dakle, nije rijec o slici, vec o ljudskom razgovoru i razmjeni mishljenja. Kako se Vi odnosite prema g. Mugosi, takav cete odgovor i dobiti. To je sasvim jasno. Ukoliko idete sa "djonom", grubo i bez respekta, utoliko je rezultat biti Vas. A ja za to ne mogu da krivim g. Mugosu, jer je licemjerja od mnogih i u svojoj partiji i van nje istrpio previse - a ne zasluzuje uopste.
No mushka posla i mushki kompleksi pa ...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-04-10 at 14:42.
U ovom zivopisnom foto seshnu,ubjedljivo najvece ljudsko dno je serifov bradati zamjenik.
:burp:
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Njihova procjena...njihova stvar.
Kada se radi o dugogodisnjem trovanju odraslih ljudi sa informacijama propagandnog tipa, pri lijecenju nekad treba izazvati povracanje, mada se pri tome mogu izazvati i druge reakcije koje nisu bash lagano trpeljive po okolinu.
Simptomi kod chitanja prevelike kolichine bezazlenih i iskrenih komentara mogu prouzrokovati mnogo ozbiljnije posledice a ne samo povracanje.
Dok ste na vrijeme... Mogu Vam preporuchiti i pregled kod Dr Miomira Mugose... Da Bog pomoze za sve ga je dao...
Meden
Hvala Lepo
p.s. Samo bez nervoze, i malcice vise tolerancije za drugachije mishljenje.![]()
Last edited by Maja; 29-04-10 at 18:09.
Vidim,kod Vas je mashio dijagnozu.
Kontaktirajte svakako Dr.Djikanovica,provereno lechi.
Mila majko,podigni me malo
Nemamo mi Majo para za te preglede.Doktorove intervencije zahtijeva obilno podmazivanje džepa dotične ličnosti![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks