View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 63 of 105 FirstFirst ... 135359606162636465666773 ... LastLast
Results 1,551 to 1,575 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da,ali komadni kadar iz Srbije,nakon referenduma,preko 400 vojnih lica koji su zivjeli u Hn i TV sa porodicama su se preseli u Srbiju i presli u vojsku Srbije.
    Sada samo "letuju" u svojim stanovima,meni to odgovara

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Milo mi je kucco i prijatelju da IMAS podatke!
    Postoje stvari koje nisu za zaborav ni za za*ebanciju...DRZAVA JE JEDNA MEDJU PRVIMA!
    Kome se toliko ne svidja-siroko mu polje....jednostavno me izludjuje kad neko BLAGOSLOVENO zivi pod ovim divnim suncem i dise ovaj jos uvjek izuzetno cisti vazduh, gleda najljepsu prirodu, ima mogucnost da kupi jos uvjek prirodnu i UKUSNU hranu ( moj kum iz US mi pise da placa 2ili 3x vise za ZA NAS NORMALNU hranu, koja je tamo mnogo skuplja (kao eko-hrana), a pri tom ima i mobilne , asfalt, ADSL u svakoj tacki MNE (ili uslove da ga ima), ima kafica da boljih ni u NY nema, ima vrlo, vrlo pristojne univerzitete i skole za dzabe, ima OK zdravstvenmu zastitu za dzabe, ima socijalnu pomoc, tudju negu i pomoc i sl. ( pa ma kolika da je), ima PRIVILEGIJU da zivi u najsigurnijoj zemlji Evrope....A TU ISTU ZEMLJU MRZI, OGOVARA TU ZEMLJU GDJE STIGNE I DA MOZE ATOMSKU BOMBU BI U SRED NJE POTPALIO!
    E PA ZA*EBITE BRACO, PA KO STE DA STE!!! A ovo bi i sinu jedincu rekao, da je, kojom nesrecom, protiv MNE! Popravljacemo sto me valja, mijenjat sto treba da se promijeni, ali svoja se drzava voli svim svojim bicem!

Pozdrav,
    Jesi li ozbiljan?
    Jer ako je sarkazam onda je mnogo dobar.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bash je meden g. Mugosa

Hvala Lepo

p.s.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Majo, vidim da g. Mugosu dovodis u spregu sa uspravnim cvrstim objektima, mozda kroz tu prizmu tebi izgleda meden, nama ne

Ja bih da se izbori u CG ukinu, i da dolazi na vlast svako ko god oce, da li revolucijom, da li vojnim pucom, ali da svako ima jednake sanse da osvoji vlast, ukoliko ima dovoljno rpistalica, Crnogorci su samo za to, i tuga me hvata od toga
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nije sarkazam. Ja sam za izbore FPTP i kroz tu GB sistemsku prizmu on je super profil za gradonacelnika Podgorice. Simpatican, smijesan, meden, ljubazan, mentalitetski reflektivan, etichki izuzetan, patriota, esteta, i nadasve kompetentan.

Hvala Lepo

p.s.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

Nije sarkazam. Ja sam za izbore FPTP i kroz tu GB sistemsku prizmu on je super profil za gradonacelnika Podgorice. Simpatican, smijesan, meden, ljubazan, mentalitetski reflektivan, etichki izuzetan, patriota, esteta, i nadasve kompetentan.

Hvala Lepo

p.s.
    Simpatičan-kao bijesni kucko
    Smiješan-poput onih idiota kursadžija što nam iz srbije uvoze
    Meden-kao šećerna bolest
    Ljubazan-pogledati pod simpatičan
    Etički izuzetan-više puta dokazao,od uvoza opreme za bolnice pa do prodaje placeva širom Podgorice koji mu ne pripadaju
    Patriota-za svoju guzicu da
    Esteta-samo takav,svakim prolaskom kroz Podgoricu vidim estetiku na nivou

Međutim,ukusi su različiti.Računam da bi mi onaj bijesni kucko bio ugodnije društvo nego Mugi.Što ću,nisam dostigao taj nivo evolutivne "svesti"

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Majo (posto mislim da ste stariji od mene persiracu) da li vi zivite u podgorici?
    Jeste li upoznali Miomira Mugosu?

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Simpatičan-kao bijesni kucko
    Smiješan-poput onih idiota kursadžija što nam iz srbije uvoze
    Meden-kao šećerna bolest
    Ljubazan-pogledati pod simpatičan
    Etički izuzetan-više puta dokazao,od uvoza opreme za bolnice pa do prodaje placeva širom Podgorice koji mu ne pripadaju
    Patriota-za svoju guzicu da
    Esteta-samo takav,svakim prolaskom kroz Podgoricu vidim estetiku na nivou

Međutim,ukusi su različiti.Računam da bi mi onaj bijesni kucko bio ugodnije društvo nego Mugi.Što ću,nisam dostigao taj nivo evolutivne "svesti"

To je sve do nichim izazvanih a umishljenih animoziteta.. Stvar prijemcivosti ...
    Vjerujem da su opozicioni mediji i njihova propaganda pokazivali svoj izraz profila dok su opisivali g. Mugosu.
    Znamo koliko grubih i neistinitih opisa mogu plasirati ogorceni i zavidni... Ali, ipak, realno g. Mugosa je pored svog ostalog rada i obaveza imao nad vratom i ima i dalje mnoge klevetnike iz razloga individualne politicke "impotencije".
    Muskarci su u tome gori od zenskog svijeta - to je poznato..
    Simpatican sa svojom pojavom.
    Smijesan-duhovit - dok se bori od opoziciono politichkih, novinarskih i interno politichkih (kratkovidih) napadaca.
    Meden kad prica sa narodom.
    Ljubazan i dzentlmen sa svim normalnim i bezazenim osobama.
    Etichki izuzetan - mnogi se nisu ni ljudski zahvalili niti ga spomenuli za sve sto je pomogao za gradjane sa soc. problemima.
    Patriota - definitivno i zeli da uradi sve najbolje za civilizovan glavni grad i time i drzavu.
    Esteta u dushi i sa mogucnostima ... sve sto moze a nekad i vise od toga.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-04-10 at 14:06.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

pretpostavljam da je Vudi Alen covjek tvojih snova?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    pretpostavljam da je Vudi Alen covjek tvojih snova?
    Nije valjda da cete Vi da birate gradonacelnika Podgorice koji je covjek Vasih snova g. ovizionizi?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Majo, vidim da g. Mugosu dovodis u spregu sa uspravnim cvrstim objektima, mozda kroz tu prizmu tebi izgleda meden, nama ne

Ja bih da se izbori u CG ukinu, i da dolazi na vlast svako ko god oce, da li revolucijom, da li vojnim pucom, ali da svako ima jednake sanse da osvoji vlast, ukoliko ima dovoljno rpistalica, Crnogorci su samo za to, i tuga me hvata od toga
    ti bi malo da ratujes a stari, pa ratuj nedje drugo dje mozes i dje ima takvih ko sto si ti, prijavi se u legiju pa zadovolji svoje neljudske instikte, mani se crne gore molim te!!!
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Nije valjda da cete Vi da birate gradonacelnika Podgorice koji je covjek Vasih snova g. ovizionizi?
    daleko od toga.. ali mene nisi mogla cut da za bilo koga govorim da je sladak, simpa, meden, njami, njami...
    Uostalom, cijeli taj tvoj opis cijenjenog g-dina Mugose toliko odise sarkazmom, da je besmislena sva ova prica..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    ti bi malo da ratujes a stari, pa ratuj nedje drugo dje mozes i dje ima takvih ko sto si ti, prijavi se u legiju pa zadovolji svoje neljudske instikte, mani se crne gore molim te!!!
    HAhahahahah, meni do rata nije, dosta su Crnogorci ratoavli, pod tudjim idejama, i za nazadne ciljeve, ocigledno nisi sposoban da shvatis poentu posta, tako da zaobidji stvari koje ne mozes da razumijes

Radi Crne Gore i ovako pricam, posto ni Gora od nje nece ostat kako se krenulo, nego nama fino treba jedan Hitler ili Staljin, da postroji nas 600k, tada bi mi profunkcionisali, i stvorili nesto pametno, a ovako samo znamo da se busamo u grudi izvodimo nesto...

I radimo ono u cemu smo najbolji, ljubimo Gospodaru skute, kakav god da je...
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

To je sve do nichim izazvanih a umishljenih animoziteta.. Stvar prijemcivosti ...
    Vjerujem da su opozicioni mediji i njihova propaganda pokazivali svoj izraz profila dok su opisivali g. Mugosu.
    Znamo koliko grubih i neistinitih opisa mogu plasirati ogorceni i zavidni...
    Hvala Lepo
    Imao sam tu neprijatnost da upoznam Miomira Mugosu, te samo iz mog iskustva a ne zbog opozicije zakljucujem svoj stav o njemu.
    Reci za njega da je kabadahija bi bio eufemizam.
    Izuzetno neprijatan covijek, osion, grub i ohol.
    Vjerujem da vam se on dopao zbog slike u (nekim) medijima ali da ste ga upoznali i da ste mu nesto ne daj boze skrivili vidjeli bi ste njegovo pravo lice.
    Zao mi je sto njegovu nekulturu tumacite kao nesto pozitivno.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Uostalom, cijeli taj tvoj opis cijenjenog g-dina Mugose toliko odise sarkazmom, da je besmislena sva ova prica..
    Znaci ja sam se uzalud polomio da Maji objasnim ko je Miomir Mugosa?
    Sto cu kad sam glup.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

daleko od toga.. ali mene nisi mogla cut da za bilo koga govorim da je sladak, simpa, meden, njami, njami...

Meden.
    Zasto onda meni projektujete Vas dozivljaj podrshke covjeku za Gradonacelnika Podgorice? Nesto nije u redu...Vasa masta je brza od mog realno napisanog teksta sa objektivnom kritikom koja je u ovom slucaju pozitivna do maksimuma.
    Slucajno, kao obican gradjanin Podgorice poznajem g. Mugosu i sve sto pisem je totalno objektivno. Ne trazite u mom pisanju nista skriveno - nema.
    Ne znam kako Vi kao gradjanin Podgorice niste upoznali sve najbolje ljudske strane tog gospodina. Stihijski prenosite propagandu zavidnih, politichki impotentnih i samo umishljenih "konkurenata".

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Imao sam tu neprijatnost da upoznam Miomira Mugosu, te samo iz mog iskustva a ne zbog opozicije zakljucujem svoj stav o njemu.
    Reci za njega da je kabadahija bi bio eufemizam.
    Izuzetno neprijatan covijek, osion, grub i ohol.
    Vjerujem da vam se on dopao zbog slike u (nekim) medijima ali da ste ga upoznali i da ste mu nesto ne daj boze skrivili vidjeli bi ste njegovo pravo lice.
    Zao mi je sto njegovu nekulturu tumacite kao nesto pozitivno.

Dusa od covjeka Meden

Za razliku od Vas, kao sto i rekoh imala sam zadovoljstvo i cast da kao obican gradjanin upoznam Gradonacelnika Podgorice i zato sam iznijela moje ocjene o njemu koje su izuzetno pozitivne.
    Rekla sam da g. Mugosa ima dar da se reflektiivno odnosi prema sagovorniku, tj. da uzvrati istim licem.. To je veoma rijetko i izuzetno.
    Dakle, nije rijec o slici, vec o ljudskom razgovoru i razmjeni mishljenja. Kako se Vi odnosite prema g. Mugosi, takav cete odgovor i dobiti. To je sasvim jasno. Ukoliko idete sa "djonom", grubo i bez respekta, utoliko je rezultat biti Vas. A ja za to ne mogu da krivim g. Mugosu, jer je licemjerja od mnogih i u svojoj partiji i van nje istrpio previse - a ne zasluzuje uopste.
    No mushka posla i mushki kompleksi pa ...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 29-04-10 at 14:42.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

U ovom zivopisnom foto seshnu,ubjedljivo najvece ljudsko dno je serifov bradati zamjenik.
    :burp:
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Lokalni izbori će biti 23. maja u više opština.
    Što mislite i za koga ćete glasati?
    kako da glasam za opoziciju kad izlazi na izbore u koaliciji sa DPS-om? :o

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dusa od covjeka Meden

Za razliku od Vas, kao sto i rekoh imala sam zadovoljstvo i cast da kao obican gradjanin upoznam Gradonacelnika Podgorice i zato sam iznijela moje ocjene o njemu koje su izuzetno pozitivne.
    Rekla sam da g. Mugosa ima dar da se reflektiivno odnosi prema sagovorniku, tj. da uzvrati istim licem.. To je veoma rijetko i izuzetno.
    Dakle, nije rijec o slici, vec o ljudskom razgovoru i razmjeni mishljenja. Kako se Vi odnosite prema g. Mugosi, takav cete odgovor i dobiti. To je sasvim jasno. Ukoliko idete sa "djonom", grubo i bez respekta, utoliko je rezultat biti Vas. A ja za to ne mogu da krivim g. Mugosu, jer je licemjerja od mnogih i u svojoj partiji i van nje istrpio previse - a ne zasluzuje uopste.
    No mushka posla i mushki kompleksi pa ...

Hvala Lepo
    to kažu i novinari vijesti

da je pravi medenjak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znamo koliko grubih i neistinitih opisa mogu plasirati ogorceni i zavidni... Ali, ipak, realno g. Mugosa je pored svog ostalog rada i obaveza imao nad vratom i ima i dalje mnoge klevetnike iz razloga individualne politicke "impotencije".
    Muskarci su u tome gori od zenskog svijeta - to je poznato..
    Simpatican sa svojom pojavom.
    Smijesan-duhovit - dok se bori od opoziciono politichkih, novinarskih i interno politichkih (kratkovidih) napadaca.
    Meden kad prica sa narodom.
    Ljubazan i dzentlmen sa svim normalnim i bezazenim osobama.
    Etichki izuzetan - mnogi se nisu ni ljudski zahvalili niti ga spomenuli za sve sto je pomogao za gradjane sa soc. problemima.
    Patriota - definitivno i zeli da uradi sve najbolje za civilizovan glavni grad i time i drzavu.
    Esteta u dushi i sa mogucnostima ... sve sto moze a nekad i vise od toga.

Hvala Lepo
    nemoj života ti više, povratiću

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za DPS vazda!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by contradiction View Post
    to kažu i novinari vijesti

da je pravi medenjak
    Njihova procjena...njihova stvar.

Quote Originally Posted by contradiction View Post
    nemoj života ti više, povratiću
    Kada se radi o dugogodisnjem trovanju odraslih ljudi sa informacijama propagandnog tipa, pri lijecenju nekad treba izazvati povracanje, mada se pri tome mogu izazvati i druge reakcije koje nisu bash lagano trpeljive po okolinu.
    Simptomi kod chitanja prevelike kolichine bezazlenih i iskrenih komentara mogu prouzrokovati mnogo ozbiljnije posledice a ne samo povracanje.
    Dok ste na vrijeme... Mogu Vam preporuchiti i pregled kod Dr Miomira Mugose... Da Bog pomoze za sve ga je dao...

Meden

Hvala Lepo

p.s. Samo bez nervoze, i malcice vise tolerancije za drugachije mishljenje.
    Last edited by Maja; 29-04-10 at 18:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim,kod Vas je mashio dijagnozu.

Kontaktirajte svakako Dr.Djikanovica,provereno lechi.
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Nemamo mi Majo para za te preglede.Doktorove intervencije zahtijeva obilno podmazivanje džepa dotične ličnosti

Page 63 of 105 FirstFirst ... 135359606162636465666773 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)