A Spanci i Englezi trose milijarde![]()
Jebase mu oca tu, ali se osjecao kao Bog. E mater li mu...
DICIOTTO
Release Yourself
Nece Hamburg dobit'. Jadni su. A i da prodju, to nema puno veze ako ne osvoje jer koeficijenti za Ligu Evrope i uspjehe u njoj, su logicno znacajno manji nego za Ligu Sampiona. Ako Inter osvoji LS, nema sanse da Italija ostane na 3 predstavnika. Bila je nedje racunica na internetu, gledao sam je i probacu da je nadjem.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pogledaj je. Nisam ni ja siguran al mi se cini da nije toliko ni vazno ko sto osvoji, vazne su pobjede. Zato su Njemci i presli italijane u ova dva dana jer je Bayern ostvario dvije pobjede a Inter samo jedne. Cini mi se da ako u slucaju da ligu sampiona neko osvoji na penale, isti broj bodova im se racuna, tako da mi se cini da se broje samo pobjede i nerjesene utakmice.
Release Yourself
ako dobije bajern italijani su ga ugasili...
...
Jadan je italijanski fudbal ako ga internazionale mora spasavat.
Hvala Lijepo![]()
Tacno je to sto si rekao, da se racunaju pobjede tokom takmicenja, ali se takodje racuna i koliko je ko daleko dogurao u takmicenju jer teoretski moze se desiti da neko dodje do finala sa svim nerijesenim rezultatima i da odigra nerijeseno u finalu i osvoji takmicenje na penale, znaci sve nerijeseno od grupne faze takmicenja preko knock-out faze do finala, ali takodje znam da se u finalu racuna i osvajac, bilo Lige Sampiona, bilo Lige Evrope i zemlji osvajaca se dodaju ti bodovi - koji u ovom slucaju mogu biti presudni. Zbog tih bodova zbog osvajanja tadasnjeg Kupa UEFA su dobili po jos jednog predstavnika Ukrajina i Rusija. To znam. Ali kako i koliko, to moram da pronadjem, da ne bih lupao.
Ako Bayern dobije u finalu i Hamburg dodje do finala ili osvoji Ligu Evrope, onda sigurno Italija gubi to 4 mjesto u Ligi Sampiona i dobija je Njemacka jer su vrlo blizu sa koeficijentima. A ako Hamburg ispadne, a Bayern osvoji, mislim da ce i da bude gusto i to vrlo. Probacu da nadjem tu racunicu.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
# country 05/06 06/07 07/08 08/09 09/10 ranking
1 England 14.428 16.625 17.875 15.000 12.214 76.142
2 Spain 15.642 19.000 13.875 13.312 12.928 74.757
3 Italy 15.357 11.928 10.250 11.375 12.285 61.195
4 Germany 10.437 9.500 13.500 12.687 12.250 58.374
In the last two seasons, German teams have outperformed Italian teams gaining an extra 5.5 coefficient points. A similar outcome this season would mean Italy drop to fourth ranked team and Germany move up to third, with an extra qualifying place.
England and Spain are a long way ahead of Italy and Germany but the same could have been said of Italy a few years back. The circumstances that have left Italy in danger of losing their place at the top table could happen here quite easily.
A win in the Europa league gives the same points as a win in the Champions League.
If Milan and Inter lose to United and Chelsea and Bayern beat Fiorentina (all possible) and Hertha Berlin, Wolfsburg, Bremen and Hamburg to do better than Juve and Roma in the Europa League then yes, Germany could gain a place at the expense of Italy.
Last edited by Luximus; 29-04-10 at 14:28.
Ovo sto sam izbacio sad je malo starije, od prije utakmica Inter - Chelsea, Milan - Manchester i Bayern - Fiorentina. Ne mogu da nadjem tacnu racunicu za bodove u ovom trenutku. Ali se na osnovu ovoga moze naslutiti da je vrlo gusto!
EDIT: EVO TEKST OD DANAS NA goal.com: http://www.goal.com/en/news/10/italy...thing-in-terms
ZNACI ITALIJU SPASAVA POBJEDA FULAMA I POBJEDA INTERA U FINALU.
Last edited by Luximus; 29-04-10 at 14:32.
A sta ako Hamburger veceras igra nerjeseno, a prodje u finale i izgubi?
Kakva ce onda bit klanica da se udje u Ligu Sampiona.
Release Yourself
Ma sve i da Italija ostane bez jednog mjesta, gledajuci trend proslih godina, to na Inter nece uticat, tako da nije ni bitno. Vise drugi treba da se zabrinu. Tipa Milan i Juventus koji planiraju neke velike obnove ekipe.
Release Yourself
Kako se ne stidis ovog posta moj "Hvala Lijepo"? Prvo ste ispali iz Lige Sampiona kako ste ispali i zayebali citav Calcio za bodove. Ali ni to vam nije bilo malo. Nego ste se izbrukali i u Ligi Evrope i izbacio vas je yebeni Fulam, alo Fulam!!! A furate se da ste neki "veliki" klub!!! Ako ste vi "veliki" klub, sta je onda Fulam? A izbacise vas onako. Mislim strasno... I opet i tu ste Calcio citav zayebali za bodove. I pricamo o bodovima i niko nece to da pomene, jer nema potrebe. I sve to nema veze. Jbg, desilo se sto se desilo. I niko Buventus ne dira i ne zayebava. (Milan naravno niko i ne pomislja da pomene, jer Milan je taj koji je proteklih godina uglavnom bio taj koji je kupio vazne bodove za Italiju). Ali nevjerovatno mi je sto si se TI zato nasao da zayebavas Inter i sve nas odje koji navijamo za njega. Inter koji ove sezone spasava koeficijent italijanskog fudbala i koji juri na sva tri trofeja! Pa stidi se!!! Svasta bih ti rekao da mi ban ne visi nad glavom!!! Ali svasta!!!
Hvala Lijepo![]()
Last edited by Luximus; 29-04-10 at 15:36.
Ooooo, Boze. Znaci, navijaci Juventusa imaju nesto da kazu! A njihov je vlazni san da jednu Barcu ili Manchester United zaustave katenacom. Sto cini ljubomora
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks