Grande Inter. Barsa ciganski klub, dzabevtrofeji I igra kad je ponasanje u porazu dno dna.
Smecari taman,ta "bogovska ekipa" je pregazhena u prvom mechu,a u drugom su imali 2 prave shanse,chuveni vanzemaljci![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Grande Inter. Barsa ciganski klub, dzabevtrofeji I igra kad je ponasanje u porazu dno dna.
ne nego je privodjen kao zbog problema sa placanjem poreza juce ujutro, zamisli
Je li igrao sinoc Ibrahimovic?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja mislim da su izasli sa igracem manje na teren. Trebao je da bude u sastavu, ali je tu bila jedna rupetina kad su izasli na teren.
I ovo sto se prica za anti-fudbal Intera, i te gluposti. Brate, ja mrzim Inter vise od svega na svijet, ali nema u ovakvoj utakmici anti-fudbala. Zanimljivije mi je bilo gledat Intera kako se brani srcem i mudima, nego Barcelonu kako se dodaje na po metra, i to na 30m od gola. Dosadni su, ja sam to 100 puta rekao. Kad ne ide Messiju- ne ide ni Barceloni. Onaj Xavi je majstor, ali njegove lopte pale samo sa Messijem ili Pedrom, jer je Ibra kreten.
Pobijedio je tim koji je bolje odigrao dvomec, i to je to. Ova sinocna partija me potsjetila na Barcelona-Manchester, od prije 2 godine. Barca isto ima posjed, i sve to, ali 2 sanse nisu napravili. I onda dodje Scholes i KRK!
Last edited by _HokutoNoKen_; 29-04-10 at 11:22.
DICIOTTO
Gledajte, ljudi, nema igraca na svijet koji se ne moze zaustavit. I ti "vanzemaljci" ne postoje. To se vidjelo u ova 2 meca. Messi je najbolji igrac svijeta, ali nije toliko dobar kao sto se misli. I meni se ucinjelo poslije utakmice sa Arsenalom taman da je vanzemaljac, ali kad malo bolje pogledas, imao je i Rooney takvih partija, pa ga niko ne prozva vanzemaljcem.
DICIOTTO
Na CNN-u break news:"KINESKA VLADA MOLI INTER DA IM VRATI 10 METARA ZIDA."
ha,ha,ha,ha,ha...
Libertas
ahahahahahahahhahah funny
NOT
~
Sto veli moj drug imenjak, veliki navijac Intera, citiram: "NAJBOLJA ODBRANA POSLIJE STALJINGRADA!!!"![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Sa onom odbranom Intera se ništa ne može mjerit. Ni Staljingrad ni ništa. Ono je bilo čisto savršenstvo!
Kad imash ovakve defanzivne igrache i natrpash ih sve u odbranu nema toga herkulesa koji bi moga tu sam neshto napravit, mesi je proba par puta ali ja vjerujem da se bolje od toga i nije moglo kako su ga drzali, ali ipak je nedostajale njegovo kombinovanje sa cavijem i ekipom, a lagano su zadnjih po ure i shtoperi igrali u napad i to im ga dade Pike, jer ovima mrchenicima naredio gospodin da ne smiju iz 16erca izac, pa niko nije mora chuvat go, moga je i Valdes u napad poc no je neko mora kupit lopte shto su ovi ispaljivali, i posle nije sramota shto se ekipa tako moze provuc do finala, ne ne... Murinju se na ove snimke po faci vidi da se ne pita s mozgom jer ga je srce istreslo kolko je cheka da sviraju kraj, usra se ka grlica, josh kad je pa onaj go krkica mogu mislit kako mu je bilo u trenutkui krkic je ima shansu koju je teze promashit no dat, a kolko je rashirenih ruku ove godine svirano kao "sluchajne" ova josh pri tijelu je glat mogla proc
nikako mi nije jasan Valdes shto je htio, i ove prskalice ali stvarno je zalosno shto je taktika unishtavanja fudbala pobijedila, a i vala su ih nagrdili sa ovim prskalicama, ja mislim da im je to samo uljepshalo slavlje jer su vidjeli kolko su ih iscimali
edit: http://www.goal.com/en/news/1717/edi...rahimovic-is-a IBRAKADABRA
Last edited by St_Lunatic; 29-04-10 at 12:17.
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Provali smecare: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...anak/100429049
Hahaha, sakri se iza tih 10m zida, jer si imao prije nedjelju dana (mada, to je uvjek tako) neke monologe koji su se ispostavili mnogo.. hm... kako da kazem? GLupi?![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
A Ibra posao iz Intera u Barcu da bi osvojio Ligu Sampiona.
Vazda mu hvala!!! I njemu i Marcu Branci.
Release Yourself
Ibra je poshao iz Intera da bi Inter osvojio Ligu Shampionai naravno da je izbaksuzira Barsi...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Kad ste se vec svi izredjali da i ja prozborim koju
Prvo da cestitam interistima,svim pravim navijacima intera,koji su od kad navijaju za inter cekali proslu noc.Svaka cast.Dalje,inter je prosao skroz zasluzeno.Zaebite sve price o bunkerisanju,stilovima,antifudbalu i slicnjim sranjima.Racuna se rezultat.Sta je to barsa uradila vise nego inter za tih 90 minuta?Imali su 2-3 sanse vise i mali milion dodavanja na 50 metara od gola.Tako bih mogao i ja igrat.Katanacio ne izgleda lijepo,ali je kao sto vidite djelotvoran,i jedina moguca taktika kojom se moze suprostavit ekipi poput barse na kamp nou.Primijenio ga je i celzi prosle godine.Dakle,sinoc ja nisam vidio nikakvu ljepotu u igri barse zbog koje je grijeh da ispanu.A ako gledamo cijeli dvomec,jasno ko je bio bolji,i to ne malo nego puno.Eto,u prvom mecu inter nije igrao bunker,pa su ih prosuli 3-1.Te price o antifudbalu i madjionicarima prodajite nekom drugom.
Dalje,za murinja respekt.Ponasa se malo ciganski i prepotentno,ali ipak on jeste specijalni.A barsa se pokazala kao obican ciganski klub.Sve sto su radili zadnjih dana je u najmanju ruku sramno.Ne znam kakvu svrhu ima onaj natpis 'mes que un club'.
Dakle,sve u svemu inter zasluzeno prosao.Nadam se da ce ih otrest bajern u finale![]()
Raise my hammer,take my aim
Ne volim Inter nimalo, ali da je zasluženo prošao - to jeste. Ni Bajern ne volim, tako da mi finale nije nimalo privlačno. Po imenima. Možda me demantuju igrom. Ponešto će biti, ipak, pozitivno. Čak i za "hejtera" kao što sam ja. Murinja ne mogu smislit, tako da, ako Bajern dobije, biće mi milo. Ako Inter dobije, Šofru veći jad, a meni milo.
Dodatno zadovoljstvo - neko već pomenu kako je Real Madrid išćerao Snajdera i Robena, a ovi im se vraćaju u Madrid kao glavni igrači finalista LŠ. Čisto da se zna da se na silu ne može ništa napraviti. I Barsa je to (možda) naučila sinoć.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Omiljeni album Guardiole:mrgreen:
Deserve's got nothing to do with it.
Zna li neko, je li izaslo u neki medij, sto je Mourinho rekao Guardioli na uvce kad je Motta iskljucen? Bas me interesuje.
Release Yourself
Katalonci ciganski...Mogli su da pricaju Murinju kad je nagrdio podlogu na Stemfordu, a sad trube,privode Eto-a, pale prskalice...Milo mi je zbog Eto-a, jer je oceran ko najvece ***** iz kluba i milo mi je zbog Intera, koji zasluzuje da bude u vrhu svjetskog fudbala. Dogodine 3 italijanska kluba u polufinalu!
drago mi je sto je inter prosao u finale jedino zbog toga sto su spasili obraz italijanskom fudbalu, eto ispadose svi i englezi i spanci, ostadose talijani i njemci
calcio rules![]()
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks