Page 251 of 284 FirstFirst ... 151201241247248249250251252253254255261 ... LastLast
Results 6,251 to 6,275 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    "Playing in the final was my dream, and I hope that the replay will help me realise this dream. Maybe the referee did not see it, but someone else could have.

Motta je plakao sinoc, i osamio se, nije slavio sa igracima. Vise puta ove godine je naglasio da mu je to san, da igra u finalu LS.

Ako ima ista ljudsko i posteno u fudbalu, pustice ga da igra, jer je vise nego ocigledno da nije zasluzio crveni.
    Tesko, ali uz njega smo. Veliki igrac i jos veci covjek! Thiago Motta <3
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pandev se povrijedio 10 minuta prije pocetka. Kakav je to maler. Komplet formaciju je napravio za 10 minuta Mou.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Playing in the final was my dream, and I hope that the replay will help me realise this dream. Maybe the referee did not see it, but someone else could have.

Motta je plakao sinoc, i osamio se, nije slavio sa igracima. Vise puta ove godine je naglasio da mu je to san, da igra u finalu LS.

Ako ima ista ljudsko i posteno u fudbalu, pustice ga da igra, jer je vise nego ocigledno da nije zasluzio crveni.
    neka gleda sa tribina, jer mu ponasanje posle drugog zutog ne ide na obraz, a i glupo je dobio i prvi karton, nek mu bude nauk
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E jbg, ne moze se kontrolisat vazda.

Mislim da je ovo kraj Murinjove ere u Interu. Koliko god zelim da se desi suprotno, prece u Real Madrid ako osvoji triplu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E jbg, ne moze se kontrolisat vazda.

Mislim da je ovo kraj Murinjove ere u Interu. Koliko god zelim da se desi suprotno, prece u Real Madrid ako osvoji triplu.
    Nece, nece. Ostace da osvoji jos i superkup italije, superkup evrope i svjetsko fudbalsko prvenstvo za klubove!!! Moratti mu je ponudio produzetak saradnje do 2013 godine uz vecu platu i veca ovlascenja, pogotovu po pitanju transfera.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procitaj mu izjavu na sajt, zadnji pasus, i sve ce ti biti jasno.

Znam sto mu je ponudio, ali me ova izjava brka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procitaj mu izjavu na sajt, zadnji pasus, i sve ce ti biti jasno.

Znam sto mu je ponudio, ali me ova izjava brka.
    Procitao sam, i nista ti ne brini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam 23, nego 19.

Uvreda je, jer ti na uvredljiv nacin saopstavas to, bisernice moja.

Rimokatalonac.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

motta je veliki provokator, i sve mi se cini da je murinjo iskoristio tu njegovu osobinu (pored naravno igrackih kvaliteta) ove sezone, protiv celsija i juventusa
    ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Case, to sto si napisao - napisao si i tacka. TACKA. Strogo se drzi teme i nema vise vrijedjanja. Ja sam sa tobom zavrsio svaku raspravu.

Drzite se STROGO teme i nema price o seriji A i primeri ovdje.
    Last edited by laciale; 29-04-10 at 09:31.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ako cemo realno jedan igrac je sigurno bio(ali u pasivnom) ali za drugog nisam toliko siguran, vjerovatno jes bio ali vrlo mali ofsajd, otprilike kao i Interov u prvom mecu tako da su tu egal
    Bogomi nisu egal, prvi prodor Diega Milita (prva ozbiljna prilika) u Italiji kada je svirano zaleđe je bila čista krađa

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesam ljubitelj Barsinog fudbala, i hejter Interovog antifudbala, ali moram priznati da se Barsa ponasala tako ciganski od zavrsetka prvog meca pa do kraja sinocnjeg da je to stvarno bruka. Ajde to sto su navijaci bacali petarde ispred hotela - to je grupica ljudi koja ne predstavlja klub. Ali privodjenje Etoa, ono skakanje Valdesa na Murinja i prskalice na kraju su totalno ciganski, razocarao sam se skroz. Jbg, ljudi su pobijedili krajnje posteno, i ne daju im da se raduju? Lose, lose...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Jesam ljubitelj Barsinog fudbala, i hejter Interovog antifudbala, ali moram priznati da se Barsa ponasala tako ciganski od zavrsetka prvog meca pa do kraja sinocnjeg da je to stvarno bruka. Ajde to sto su navijaci bacali petarde ispred hotela - to je grupica ljudi koja ne predstavlja klub. Ali privodjenje Etoa, ono skakanje Valdesa na Murinja i prskalice na kraju su totalno ciganski, razocarao sam se skroz. Jbg, ljudi su pobijedili krajnje posteno, i ne daju im da se raduju? Lose, lose...
    A za one prskalice na kraju ce biti kaznjeni sigurno.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

mogu Murinja i njegove momke da dizu u nebo koliko hoce, ali za ovakvo ispadanje je prvenstveno kriva sama Barsa. Uopste nije nikakva takticka magija zatvoriti se onakvim bunkerom, ali Barsa nije bila ono sto jeste.. Tokom cijelog meča ja nisam mogao da vidim JEDNO kvalitetno ubacivanje, ukrstanje, da se promijesa ta odbrana malo, nego se svi poredjali u liniju i dobacuju.. ok, drzi se posjed lopte i sta s tim? njesra.. ono nije bila Barsa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

zasluzen prolaz intera ocigledno se jedino onako moze izbacit BARSELONA u 2 meca
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc oko 3.00 na aerodromu u Milanu, 5000 navijaca je sacekalo ekipu.
    Ispostovan poziv Mourinha!
    Ocekuje se skoro cijela Romina Curva Sud u nedelju protiv Lazija.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Pomalo me nerviraju ove priche od anti fudbalu,dzha bu..
    Shta ste ochekivali da ce Inter sa 10 igracha da napada Barcelonu na njihovom stadionu (pritom imaju finu prednost iz predhodnog mecha)

Ja sam sinoc vidjeo jednu odlichnu utakmicu Intera koji je zatvorio centralni prilaz golu,tako da je jedina alternativa malih skakavaca bila neki pokusaji sa boka-koji su naravno bili neutralisani od strane Lucia i Samuela

Crveni karton,ponasanje igraca Barce posle i tokom mecha,prskalice - ne bih komentarisao

Ofsajd je naravno bio,kao i ruka prilikom ponishtenog gola

Inter je dao 3 gola, Barca je dala 2
    Bolji je proshao,vidimo se shampioni..

A sad Madrid i Bayern!
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Pomalo me nerviraju ove priche od anti fudbalu,dzha bu..
    Shta ste ochekivali da ce Inter sa 10 igracha da napada Barcelonu na njihovom stadionu (pritom imaju finu prednost iz predhodnog mecha)

Ja sam sinoc vidjeo jednu odlichnu utakmicu Intera koji je zatvorio centralni prilaz golu,tako da je jedina alternativa malih skakavaca bila neki pokusaji sa boka-koji su naravno bili neutralisani od strane Lucia i Samuela

Crveni karton,ponasanje igraca Barce posle i tokom mecha,prskalice - ne bih komentarisao

Ofsajd je naravno bio,kao i ruka prilikom ponishtenog gola

Inter je dao 3 gola, Barca je dala 2
    Bolji je proshao,vidimo se shampioni..

A sad Madrid i Bayern!
    Pusti, ovo je nase vrijeme za radovanje! Necemo komentarisati nista vise.
    A brate, imam novu curu:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    mogu Murinja i njegove momke da dizu u nebo koliko hoce, ali za ovakvo ispadanje je prvenstveno kriva sama Barsa. Uopste nije nikakva takticka magija zatvoriti se onakvim bunkerom, ali Barsa nije bila ono sto jeste.. Tokom cijelog meča ja nisam mogao da vidim JEDNO kvalitetno ubacivanje, ukrstanje, da se promijesa ta odbrana malo, nego se svi poredjali u liniju i dobacuju.. ok, drzi se posjed lopte i sta s tim? njesra.. ono nije bila Barsa...
    Odlicno ti poznajes i gledas ovaj fudbal,bila je to ta Barsa,samo sto je Inter bio maestralan,kako su samo u dzep stavili "najboljeg igraca svih vremena",a "vanzemaljac" da je stvarno "vanzemaljac" bi ucinio nesto sam,dao gol,koliko me pamcenje sluzi najbolji igraci svih vremena su oni koji rjesavaju najvece utakmice i po ko zna koji put,zaustavite Cavija,zaustavili ste Barsu,ako on ima prostora da dijeli one lopte,e onda igra Barsa,e onda igra "covjek iz druge galaksije"
    A to sto se izivljavaju nad timovima iz nesretne Primere,od toga ljeba nema.Pa da je imalo pravde oni prosle godine ne da ne bi prosli u finale,nego bi izgubili na Stamfordu 3:0,ali Ovrebo je pogurao.
    I juce su imali obilatu pomoc sudija,mozda je samo trebao sudija da ga uvali,ciganska ekipa,ponasanje za nulu.
    ALi Murinjo je genije,covjek je genije,kako je samo postavio igru,mag!
    E sad cekam neku izjavu tipa ne bi primili gol ni da smo igrali sa 2-3 igraca manje
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    A za one prskalice na kraju ce biti kaznjeni sigurno.
    ima li dje snimak toga

sto se tice barse, kriv je trener koji nije umio da postavi taktiku, tu je murinjo pokazao da je car, ne moze se igrat protiv svake ekipe sa 200 pasova i sl, oslanjat se na mesija i cavi-a, siguran sam da su imali boljeg trenera sa onim igracima da bi dobili glat intera koliko im treba
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ima li dje snimak toga

sto se tice barse, kriv je trener koji nije umio da postavi taktiku, tu je murinjo pokazao da je car, ne moze se igrat protiv svake ekipe sa 200 pasova i sl, oslanjat se na mesija i cavi-a, siguran sam da su imali boljeg trenera sa onim igracima da bi dobili glat intera koliko im treba
    Evo snimka sa prskalicama. Provali zadnju dionicu snimka: http://www.youtube.com/watch#!v=M553ia_Kru8

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    apsolutno si u pravu za sve osim mozda je malo veca bruka ispadati u osmini finala i to za jednu takvu velicinu poput reala + 5-6 puta za redom... budi malo realan kad si vec nekulturan.
    Izvini baštino uzvišene kulture i primjernog ponašanja.

Realno, (da budem realan, je li) ako Real Madrid ne osvoji LŠ, savršeno me boli k**** da li su ispali u 1/8 finala ili izgubili u finalu.

Clear?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Evo snimka sa prskalicama. Provali zadnju dionicu snimka: http://www.youtube.com/watch#!v=M553ia_Kru8
    hahaha epa mogu rec slobodno, kakvi smecari, upalili su prskalice na dio dje su bili interovi igraci i nidje drugo, pi

vidjeh sad da je neko napisao nesto za eto-a, uhapsen, u fudbalskom smislu ili ...
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    hahaha epa mogu rec slobodno, kakvi smecari, upalili su prskalice na dio dje su bili interovi igraci i nidje drugo, pi

vidjeh sad da je neko napisao nesto za eto-a, uhapsen, u fudbalskom smislu ili ...
    Nikom nista nije bilo od malo vode, i onako su krenuli na tushiranje posle utakmice, ali su Katalonci pokazali kakvi su...

Page 251 of 284 FirstFirst ... 151201241247248249250251252253254255261 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)