Page 249 of 284 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259 ... LastLast
Results 6,201 to 6,225 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel bio ofsajd prvi gol barse, nisam gledao usporeni snimak?...

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

jeste bio je ako mislis na onaj jedan jedini gol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    hvalio im je injesta dosta sa ovakvim bunkerom, hvalio im je alternativa "centarfora" bojan sigurno nije i to je dokazao onim promasajem glavom sa 2 metra... osvetila im se trampa ibra-eto namrtvo a za tako nesto je gvardiola iskljucivi krivac... kad saberemo sve to prvu utkakmicu u kojem su vodili 0:1 i drzali stopere na centru tj dozvolili protivniku da ih pocisti... ko je kriv, naravno trener... nocas ocekivan epilog inter ima dobar rezultat murinjo je svoju cetu rasporedio kako on zna... potpuno neutralisana igra barse i kraj price...

veliki sam navijac barse, ali mi je drago sto nisu prosli dalje, jer su imali igrasa vise (sramno iskljucen) sat vremena i nisu mogli nista uradit odbrani intera...

nadam se da ce inter osvojit i iskreno mislim da bajern nema sanse protiv njih... ipak imaju sjajnog presjednika kojeg strasno gotivim jos od vremena ruben sose, rekobe pa i cuvenog ronalda kojeg su povrede unistile... covjek cio zivot je uporan i ulaze... i naravno pravda je zadovoljena, ima boga sto bi narod rekao...

jos da dodam da me strasno nervira dani alves sa njegovim ciganisanjem... sramota me ponekad da navijam za barsu kad gledam onakvu dzukelu na terenu...

gvardiola treba da ide, anri, ibra i krkic bi trebali da pakuju kofere jer nema ljeba od njih... lijepo bi bilo i alvesa maknut pa neka dovedu i goreg igraca i ako nije pokazao nista u velikim utakmicama ne bih volio da ga vidim tu sledece sezone ali sta je tu je... to je samo jedan mrzni pojedinac i nije jedini na svijet.

dakle sve cestitke interu.
    spidey pricas kao da je klub za koji navijas u slicnoj poziciji kao i moj. sta si ocekivao, da i ove godine sve osvoje?! e pa ne moze, ne ide to tako. jedan poraz i odam Guardiola mora da ide. ne prdnjavi da te zamolim. i ti sebe nazivas navijacem? c c c c c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    jeste bio je ako mislis na onaj jedan jedini gol
    pa e, no dobro steta bi bilo ponistit takvu golcinu, stoper da salje protivnickog stopera sa golmanom u paketu po cevape da ako je naucio ibrahimovic kako se treba ponasat u seasneasterac protivnicke ekipe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    case kad ces da prestanes da mlatinjas i da se ponasas kao da imas 5god?!

fair play ne mora da bude. dje pise to? ja sam za to da se ovo nepisano pravilo ne postuje jer su ocigledno poceli da ga zloupotrebljavaju (vidi igrac da ce bit neka opasna kontra i baci se u trans: "aaaaaaaaaaa, umireeem"). ne znam je li to bio slucaj u vecerasnjem mecu ali i da jes zabolje me.
    a sto se tice ovog 'prenemaganja', nisi svjestan koliko mlatis. italijani su prvi izmislili to foliranje i padanje a inter je klub iz italije. u danasnjem u fudbalu svi to rade. neki manje neki vise. i ti dodjes na forum i prdnjavis o tome kako je inter najfer, najbolja, najjaca ekipa (a barsa je (citiram) "ciganski nizerazredni tim koji...") a prenemazu se mozda i najvise od svih. ne moguce da ih mourinho nije naucio jos necemu, kad je u pitanju foliranje. znamo svi Josea i njegov princip rada. pogledaj ovaj mec ponovo i vidjeces kako Lucio dobro glumi. nekad se igraci umore, nekad timu ide lose pa bi jedan penal dobro dosao... pobjede se ostvaruju na razno-razne nacine. inter je zasluzeno prosao dalje i nema sta tu vise da se prica.

i prekini vise sa BBilan, Rubentus... pusti djecu da se igraju s tim glupostima, uozbilji se malo.
    Kao prvo, ne mlatinjam i ne vrijedjaj. Fair play treba da bude. Sneijder nije namjerno pao, i moga je raznijet koljeno sebe. Pa ako su Italijani izmislili foliranje, a Inter iz Italije, onda Interovi po defaultu sceniraju? Jesi li ti svjestan sto pises ovdje?

Ja ne prdnjavim, ja pisem. I svaka moja rijec na ovom pdf se ostvaruje. Inter ce osvojiti triplu krunu i najbolja je ekipa svijeta. Sacekaj jos malo i vidjeces. Od Septembra ja pisem ovo, i na kraj ce sve tako bit.

Ko si ti inace? Neki novi?

Nije lako bit navijac Rubentusa, razumijem te..
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

spidey pricas kao da je klub za koji navijas u slicnoj poziciji kao i moj. sta si ocekivao, da i ove godine sve osvoje?! e pa ne moze, ne ide to tako. jedan poraz i odam Guardiola mora da ide. ne prdnjavi da te zamolim. i ti sebe nazivas navijacem? c c c c c
    druze nema potrebe da pokazemo svoju kulturu mislim da nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari... sto se navijaca tice, dje se juventino nadje da me uci o postenju, mojne brate, razmisli malo :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekoba ima dosta trofeja u svojoj karijeri...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo UFO.

Samo nemoj Alvara da spominjes, bar dje ja vidim, jer mi to bas tesko pada.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Svaka čast Interu, potpuno je zasluženo prešegao potomke Paskala Cygan-a. :lolblue:

Nego, nije mi jasno zašto se pojedini navijači ovog odvratnog kluba ponašaju na ovako prost i izgubljen način?

Kakve veze ima što je Real Madird ispao u osmini, a vi u polovini finala?
    Da nećete neki orden dobit za to?
    Pamti se samo šampion, osvajač Lige Šampiona... ostale stvari nisu bitne.
    Eto i taj Lion je igrao polufinale, pa su ih izmršikali sinoć kao da su zalutali tu.

Dajte, budimo ozbiljni. Ovo je godina pravih trenerskih veličina. Ne može jedna budala grada tipa Gvardiole da parira inteligentnom čovjeku kakav je Murinjo.

PS Nadam se da ste sad shvatili da ovaj Gvardiola nije ni ''T'' od trenera, jer vam ja to odavno pričam stručnjaci...

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

definitivno je pike postao odlican igrac i nekako mi je zao da igrac onakve tehnike i mozga igra u odbrani.
    jos onakve fizicke predispozicije mislim da bi gazio u napadu.
    mada je i kao stoper u 4 na svijet trenutno

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    definitivno je pike postao odlican igrac i nekako mi je zao da igrac onakve tehnike i mozga igra u odbrani.
    jos onakve fizicke predispozicije mislim da bi gazio u napadu.
    mada je i kao stoper u 4 na svijet trenutno
    Da li si ovo ti izjavio da bi Pique sa sve svojom tehnikom i znanjem zapravo trebao biti prekomandovan u jednog klasnog špica?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    PS Nadam se da ste sad shvatili da ovaj Gvardiola nije ni ''T'' od trenera, jer vam ja to odavno pričam stručnjaci...
    To im pricamo ja, ti, MadGod, i ostala ekipa koja se razumije u fudbal. Do nocas su toga neiskusnoga kokotica dizali u nebesa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka čast Interu, potpuno je zasluženo prešegao potomke Paskala Cygan-a. :lolblue:

Nego, nije mi jasno zašto se pojedini navijači ovog odvratnog kluba ponašaju na ovako prost i izgubljen način?

Kakve veze ima što je Real Madird ispao u osmini, a vi u polovini finala?
    Da nećete neki orden dobit za to?
    Pamti se samo šampion, osvajač Lige Šampiona... ostale stvari nisu bitne.
    Eto i taj Lion je igrao polufinale, pa su ih izmršikali sinoć kao da su zalutali tu.

Dajte, budimo ozbiljni. Ovo je godina pravih trenerskih veličina. Ne može jedna budala grada tipa Gvardiole da parira inteligentnom čovjeku kakav je Murinjo.

apsolutno si u pravu za sve osim mozda je malo veca bruka ispadati u osmini finala i to za jednu takvu velicinu poput reala + 5-6 puta za redom... budi malo realan kad si vec nekulturan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dajte dosadno je vishe samo Barselona ligu shampiona da osvaja. Dozvolite malo i malim klubovima da se raduju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Kao prvo, ne mlatinjam i ne vrijedjaj. Fair play treba da bude. Sneijder nije namjerno pao, i moga je raznijet koljeno sebe. Pa ako su Italijani izmislili foliranje, a Inter iz Italije, onda Interovi po defaultu sceniraju? Jesi li ti svjestan sto pises ovdje?

Ja ne prdnjavim, ja pisem. I svaka moja rijec na ovom pdf se ostvaruje. Inter ce osvojiti triplu krunu i najbolja je ekipa svijeta. Sacekaj jos malo i vidjeces. Od Septembra ja pisem ovo, i na kraj ce sve tako bit.

Ko si ti inace? Neki novi?

Nije lako bit navijac Rubentusa, razumijem te..
    ako imas ista u glavu shvatio si sta sam htio da kazem. i boli mene q sta si ti pricao od septembra i sta ce inter osvojit samo ne nerviraju ljudi koji misle da sve znaju i da su u svemu u pravu.
    ja sam, "inace", stari. nije ni cudo sto su te banovali. mozda bi trebalo i malo cesce to da rade, moj "navijacu".
    a ovo Rubentus, BBilan i sl mi bas postaje smijesno a jos smijesnije kad vidim ko sve pise takve gluposti, no dobro. sta da se radi - sloboda govora

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    druze nema potrebe da pokazemo svoju kulturu mislim da nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari... sto se navijaca tice, dje se juventino nadje da me uci o postenju, mojne brate, razmisli malo :mrgreen:
    slusaj mali, ja jesam juventino ali nije mi Moggi najbolji drug. ako je on krao ja nisam, niti cu.

pitam se dje je Mitro sad, da vam kaze dvije-tri
    Last edited by clapton; 29-04-10 at 01:02.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Da li si ovo ti izjavio da bi Pique sa sve svojom tehnikom i znanjem zapravo trebao biti prekomandovan u jednog klasnog špica?

ne, kazem da bi mogao da igra odlicno u veznom redu jer bi konstantno isao u napad isto kao sto mislim da je serhio ramos stvoren za krilo.
    Last edited by kaemSe; 29-04-10 at 01:05.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Nije mi jasno to kako Gvardiola nije T od trenera?! Čovjek je za dvije godine osvojio ono što većina trenera u cijeloj karijeri ne može da osvoji. Ne znam kakva je to priča, jes da je inter noćas dobio, ali srozavanje protivnika govori više o onome ko na taj način priča no o protivniku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Clapton, i ti ides na ignore.

Ne mogu vise ovo da citam. Zlatio se ignore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma slobodno pametnjakovicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jednom da kazhem da je Inter zasluzeno prosao, ali i da dodam da su Interovi navijaci jedini koji su vidjeli ofsajd Pikea i koji su vidjeli neregularnost kod drugog gola.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Jos jednom da kazhem da je Inter zasluzeno prosao, ali i da dodam da su Interovi navijaci jedini koji su vidjeli ofsajd Pikea i koji su vidjeli neregularnost kod drugog gola.
    ja nijesam interov navijac ne mogu rec da sam soko ali ono se vidjelo iz podgorice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Nije mi jasno to kako Gvardiola nije T od trenera?! Čovjek je za dvije godine osvojio ono što većina trenera u cijeloj karijeri ne može da osvoji. Ne znam kakva je to priča, jes da je inter noćas dobio, ali srozavanje protivnika govori više o onome ko na taj način priča no o protivniku.
    On nije osvojio nista, kao prvo.

Igraci su osvojili, imao je najbolju ekipu, ekipu snova. Nije sastavljao prvih 11 uopste prosle godine, Krojf je sve radio iz sjenke. Gvardiola je obicna marioneta bio, i posle svadje iz Septembra, date su mu odrijesene ruke. Vidis i sam da od tada Farsa puno gore igra.

I kakvih 6 trofeja. 3 trofeja su uzeta zahvaljujuci Ovrebu i najvecoj pljacki u istoriji fudbala. Spanska liga je presmijesna, i nemaju konkurenciju, a ostali 'pehari' su nebitni.

U ovom dvomecu je dokazao vise puta koliko je los trener. Dokazao je to sa pogresnom taktikom, pogresnih starnih 11, i pogresnim izmjenama.

Eto, ako ti jos nesto nije jasno, slobodno pitaj.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    On nije osvojio nista, kao prvo.

Igraci su osvojili, imao je najbolju ekipu, ekipu snova. Nije sastavljao prvih 11 uopste prosle godine, Krojf je sve radio iz sjenke. Gvardiola je obicna marioneta bio, i posle svadje iz Septembra, date su mu odrijesene ruke. Vidis i sam da od tada Farsa puno gore igra.

I kakvih 6 trofeja. 3 trofeja su uzeta zahvaljujuci Ovrebu i najvecoj pljacki u istoriji fudbala. Spanska liga je presmijesna, i nemaju konkurenciju, a ostali 'pehari' su nebitni.

U ovom dvomecu je dokazao vise puta koliko je los trener. Dokazao je to sa pogresnom taktikom, pogresnih starnih 11, i pogresnim izmjenama.

Eto, ako ti jos nesto nije jasno, slobodno pitaj.

vise manje sa overebom i kvalitetom spanske lige se slazem ali ne mozemo odmah tako covjek je tek jednu god trener tj. skoro dvije pa je osvojio sve sto je mogao osvojit.
    i sami znate da je nerealno da se desilo da odbrane sve trofeje.
    pa nije ls bas tolika zezalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako imas ista u glavu shvatio si sta sam htio da kazem. i boli mene q sta si ti pricao od septembra i sta ce inter osvojit samo ne nerviraju ljudi koji misle da sve znaju i da su u svemu u pravu.
    ja sam, "inace", stari. nije ni cudo sto su te banovali. mozda bi trebalo i malo cesce to da rade, moj "navijacu".
    a ovo Rubentus, BBilan i sl mi bas postaje smijesno a jos smijesnije kad vidim ko sve pise takve gluposti, no dobro. sta da se radi - sloboda govora

slusaj mali, ja jesam juventino ali nije mi Moggi najbolji drug. ako je on krao ja nisam, niti cu.

pitam se dje je Mitro sad, da vam kaze dvije-tri
    vidji prika ne sjecam se da sam ti se obraca sto, kao sto se ne sjecam da smo spomenuli navijace niti da je juve nocas igrao tako da moga bi me lagano preskocit... mogu ti samo rec da sam ja bio navijac juventusa... poslije onih afera tj kradji koje je njihova uprava radila 2-3 godine za redom prije svega ne bih imao obraza ucit neku drugu osobu kako se navija itd.. a to sto ti navijas i poslije svega toga... to je vec tvoj licni problem, svakako ti se u to necu mijesat.

btw. kvaris ljudima slavlje nocas... imas temu calciopoli pa uzivaj.
    cheers.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Hahahhaah, aj ne zasmijavaj me zivota ti...

50 ljudi se ovdje slozilo. Dokaz je vec pao za ruku, ja sam ga licno dao, a za ofside se slozilo vec 500 novinara. 2 igraca su bila u ofsajdu.

Page 249 of 284 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)