Pandev se povrijedio 10 minuta prije pocetka. Kakav je to maler. Komplet formaciju je napravio za 10 minuta Mou.
Pandev se povrijedio 10 minuta prije pocetka. Kakav je to maler. Komplet formaciju je napravio za 10 minuta Mou.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
E jbg, ne moze se kontrolisat vazda.
Mislim da je ovo kraj Murinjove ere u Interu. Koliko god zelim da se desi suprotno, prece u Real Madrid ako osvoji triplu.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Procitaj mu izjavu na sajt, zadnji pasus, i sve ce ti biti jasno.
Znam sto mu je ponudio, ali me ova izjava brka.
Nemam 23, nego 19.
Uvreda je, jer ti na uvredljiv nacin saopstavas to, bisernice moja.
Rimokatalonac.
Case, to sto si napisao - napisao si i tacka. TACKA. Strogo se drzi teme i nema vise vrijedjanja. Ja sam sa tobom zavrsio svaku raspravu.
Drzite se STROGO teme i nema price o seriji A i primeri ovdje.
Last edited by laciale; 29-04-10 at 09:31.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Jesam ljubitelj Barsinog fudbala, i hejter Interovog antifudbala, ali moram priznati da se Barsa ponasala tako ciganski od zavrsetka prvog meca pa do kraja sinocnjeg da je to stvarno bruka. Ajde to sto su navijaci bacali petarde ispred hotela - to je grupica ljudi koja ne predstavlja klub. Ali privodjenje Etoa, ono skakanje Valdesa na Murinja i prskalice na kraju su totalno ciganski, razocarao sam se skroz. Jbg, ljudi su pobijedili krajnje posteno, i ne daju im da se raduju? Lose, lose...
mogu Murinja i njegove momke da dizu u nebo koliko hoce, ali za ovakvo ispadanje je prvenstveno kriva sama Barsa. Uopste nije nikakva takticka magija zatvoriti se onakvim bunkerom, ali Barsa nije bila ono sto jeste.. Tokom cijelog meča ja nisam mogao da vidim JEDNO kvalitetno ubacivanje, ukrstanje, da se promijesa ta odbrana malo, nego se svi poredjali u liniju i dobacuju.. ok, drzi se posjed lopte i sta s tim? njesra.. ono nije bila Barsa...
zasluzen prolaz intera ocigledno se jedino onako moze izbacit BARSELONA u 2 meca
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Sinoc oko 3.00 na aerodromu u Milanu, 5000 navijaca je sacekalo ekipu.
Ispostovan poziv Mourinha!
Ocekuje se skoro cijela Romina Curva Sud u nedelju protiv Lazija.
Release Yourself
Pomalo me nerviraju ove priche od anti fudbalu,dzha bu..
Shta ste ochekivali da ce Inter sa 10 igracha da napada Barcelonu na njihovom stadionu (pritom imaju finu prednost iz predhodnog mecha)
Ja sam sinoc vidjeo jednu odlichnu utakmicu Intera koji je zatvorio centralni prilaz golu,tako da je jedina alternativa malih skakavaca bila neki pokusaji sa boka-koji su naravno bili neutralisani od strane Lucia i Samuela
Crveni karton,ponasanje igraca Barce posle i tokom mecha,prskalice - ne bih komentarisao
Ofsajd je naravno bio,kao i ruka prilikom ponishtenog gola
Inter je dao 3 gola, Barca je dala 2
Bolji je proshao,vidimo se shampioni..
A sad Madrid i Bayern!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Odlicno ti poznajes i gledas ovaj fudbal,bila je to ta Barsa,samo sto je Inter bio maestralan,kako su samo u dzep stavili "najboljeg igraca svih vremena",a "vanzemaljac" da je stvarno "vanzemaljac" bi ucinio nesto sam,dao gol,koliko me pamcenje sluzi najbolji igraci svih vremena su oni koji rjesavaju najvece utakmice i po ko zna koji put,zaustavite Cavija,zaustavili ste Barsu,ako on ima prostora da dijeli one lopte,e onda igra Barsa,e onda igra "covjek iz druge galaksije"
A to sto se izivljavaju nad timovima iz nesretne Primere,od toga ljeba nema.Pa da je imalo pravde oni prosle godine ne da ne bi prosli u finale,nego bi izgubili na Stamfordu 3:0,ali Ovrebo je pogurao.
I juce su imali obilatu pomoc sudija,mozda je samo trebao sudija da ga uvali,ciganska ekipa,ponasanje za nulu.
ALi Murinjo je genije,covjek je genije,kako je samo postavio igru,mag!
E sad cekam neku izjavu tipa ne bi primili gol ni da smo igrali sa 2-3 igraca manje![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ima li dje snimak toga
sto se tice barse, kriv je trener koji nije umio da postavi taktiku, tu je murinjo pokazao da je car, ne moze se igrat protiv svake ekipe sa 200 pasova i sl, oslanjat se na mesija i cavi-a, siguran sam da su imali boljeg trenera sa onim igracima da bi dobili glat intera koliko im treba
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Evo snimka sa prskalicama. Provali zadnju dionicu snimka: http://www.youtube.com/watch#!v=M553ia_Kru8
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks