Nije Pep odabran, vec su se okrenuli njemu kad im je GAZDA dao nogu. Sad bi Gvardiolu pocerali da oce Mou da sjedne za kormilo.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pep je ukrao 3 trofeja. 1 je beznacajan i presmijesan, tako da ostaju 2.
I nije neki skor.
mlad je on jos,vrijeme ce pokazati koliko je dobar trener...ipak mislim da je murinjo trenutno najboljiVAMOS A MADRID
![]()
Mislim da je to bilo u Pariz. Tajni sastanak, Ingla i Murinjo.Tu im je Mou dao DVD sa svojim sistemom rada i sa igračima i sa svim. Sve je tu bilo dogovoreno, samo je jedna stavka kočila, a to je ovabeza da Murinjo neće pravit show na preskonferencije i sve to oko medija. To je zakočilo i prelomilo. Bilo je tu još dosta kandidata. Čak je i Pelegrini bio opcija. Na kraj, ipak su odlučili ispravno. Ne znam kolko je trebalo zapinjat za tu stavku o fino ponašanju. Uvjek ima ispada, svakome se desi, samo ih Murinjo planira i to je to. Treba vodit računa o imidžu kluba, ali ne treba bit ka mazga pa Murinja, koji se dosta nabačivao Barsi, odbit zbog toga. Eto npr. Dani Alveš radi masu prljavih stvari, ali to nikome u Barsu ne smeta, jer su dobri rezultati tu. Tako mislim da bi i sa Murinjom bilo. Ko zna, možda i dođe nekad, da se oduži za šansu koju mu je Barsa pružila. Čudno je to, što je danas jedan od najboljih trenera, lako mogao ostat neđe po Portugalu da bleji - i to samo da je Bobi Robson znao katalonski tj da mu nije treba prevodioc. Jer on nije bio igrač, pa da ga proba neko, niti ga je imao iko pogurat. To mu je bila jedina šansa i čovjek je bezobrazno iskorstio.
Eo jedan fin dokumentarac o njemu, vrijedi viđet:
Last edited by FC_Barcelona; 26-04-10 at 18:16.
Kako mrzim Krojfaaaaaa! Gnjida jedna, ugazio bi ga!
Daje izjave SVAKI DAN KAKO JE FARSA OSTECENA KOD TRECEG GOLA, A NE POSMINJE KAD JE MILITO SPRIJECEN DA DA GOTOVO SIGURAN GO!
SAMO VRSI PRITISAK NA SUDIJE, I ON I KOMPLETAN KLUB.
Jadovi spanski, misevi, sa kompleksima od Reala! Bice UGAZENI!!!
Da bas cudno . . . sad ne bleji u Portugalu nego u Italiji !
ko ima viesti od petka neka procita clanak o murinju pepu i van galu... ima puno zanimljivih stvari
Kako se osililo kad se vodi 3 : 1 pa se udara po Krojfu, a lavovi se nazivaju misevima. Na mrtvoga lava i magarac nogu dize, ali kobna greska lav nije mrtav on drijema . . .
ni ovaj danasnji tekst u vijesti o murinju nije los
http://www.vijesti.me/index.php?id=336251
"Legenda kaže da je Bobi Robson 2003, nakon odlaska Van Gala, nazvao predsjednika Barselone Gašparta i rekao mu je da je Murinjo „the best“, ali je tadašnji prvi čovjek Katalonaca smatrao da je Radomir Antić bolji izbor"
Ovaj tekst iz Vijesti je dosta netačan. Npr. Murinjo se nije posvađao sa presjednikom Benfike, nego je novi presjednik imao svoga kandidata za trenera, pa je zato Mou mora da ide.
Bogomi je taj magarac ubio lava ka najboljiI to prije par dana, ako me sjecanje dobro sluzi. No eto ima druga utakmica, zato bih i interistima porucio da malo obuzdaju tenzije i nalete euforije, a barseloninim navijacima(i ovima sto mrze Inter) da se ne zalijecu puno.
Sve ovo je deja vu - prva utakmica Inter-Celzi, polovina govori o gazenju. Onda su i pred Stemford Bridz slicno govorili. Pa onda pred prvi mec sa Barselonom, tu su se vec spominjale petarde, masakri isl. Eto mozda iz cetvrtog puta budete uspjesni u prognozi, nikad se ne zna.
Forza Inter
najvanija utakmica barse odavno za mene vaznija od onog finala prosle godine....igramo protiv odlicnog tima sa trenerom o kome ne treba troshiti rijeci......da bi prosli treba da odigramo strashnu utakmicu...moda najbolju u zadnje vrijeme....pa shto bude
koliko je kvota na H1?!![]()
Na Lion...Koliko se ja sjecam i Lion igra kuci i igra LS...
Edit: I srecno bilo sa ovom uplatom H1 na Farsu...
Inter dobija 0-1 kao i protiv Celzija...
Last edited by Orgullo; 26-04-10 at 19:16.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ok, moja greska, lapsus calami
zna li ko koliko je H1 na barcu?![]()
Mitro tvoja prica djeluje razumno iako si navijac Intera, nijesi osilio za razliku od nekih.
Kase ja sam protiv toga da se takvi likovi banuju, bez tebe i jos par nikova ovaj forum bi bio preozbiljan![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks