To još nije oficijala postava. Gvardiola to rijetko kad kaže unaprijed. Mislim da će bit neko iznenađenje oko Barsinog tima. Vjerujem da će Anri igrat od početka, jer on zna što znače ovako važni mečevi.
De Blekere je cisti anti-italijanski sudija. 2005 je masakrirao Juventus protiv liverpula smrdljivog.
Hvala Lijepo![]()
Pa njemu je naredjeno da iskasapi Fiorentinu i Celzi, od strane UEFE. Javna tajna.
Tacno tako.
Hahhaha, prica se o formaciji Mou-a...Vrlo neobicnoj. Mozda nikad vidjenoj u istoriji LS. Kakav genijalac..
Sneijder ako ne bude igrao, falice uzasno..Ne mogu da vjerujem..Kakav maler. Najvazniji igrac out, i njegova zamjena (Stankovic) out..
Ali opet im ne ostaje 1 posto sanse za prolazak.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne mogu da vjerujem da De Bleker sudi!!!!!!!!!!!
Ta ***** je izbacila Inter u osmini protiv Liverpoola!!!
PI!!! LADRIIIIII!!!
arogantni prevodilac![]()
...
Evo sad vam ni De Blekere ne valja, zovite sudije iz Italije, dako Interu sviraju koji penal![]()
Predobra slika... A dobro, on je bio Barsin vodonoša, prevodioc, trener golmana, spremačica. Ali je dobro naučio svoj zanat. Van Gal i Robson su od njega napravili profesora! Zato je uvjek super motivisan protiv Barse.
covek nije nista rekao sto nije istina
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Nisam ja ni rekao da je slagao, ali je potcjenjivacki istakao Mourinhov pocetak karijere, koji nije zvjezdan, kao sto je npr. Guardiolin. Ali, opet, Joseu je takav pocetak vjerovatno pomogao da nesto nauci vise u odnosu na Guardiolu (ono nesto, sto mu je omogucilo da mu ocita lekciju prije nedjelju dana).
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Bilo bi zanimljivo vidjet ga u finalu protiv jednog od svojih uchitelja...![]()
#fakenews
abidal je velika rupa i da imaju trenera ne bi nikad zaigrao prije maksvela.
takodje mu jaja ture ne igra.. mislim, ne treba tu bit veliki poznavaoc futbala da bi se shvatile neke stvari, takav igrac u sredini da grije klupu ne djeluje kao razumljiva stvar
pepe je u sustini los trener i to je pokazao protiv intera i reala, lik izigrava nesto tipa pravi neku revoluciju u najgorim mogucim utakmicama.protiv reala mu je proslo ali se u milano zaeba gadno i samo luda sreca moze barsu odvest u finale.
dvije zive legende, ludi van gal i arogantni ali najbolji trener danasnjice, murinjo![]()
Moze li mi ko objasnit zasto jaja ture ne igra?Mozda i najbolji defanzivni vezni na svijetu,u najmanju ruku u TOP 3.
Raise my hammer,take my aim
Dokle si ti spreman da ides covjece...Da nije bilo Matrixovog crvenog, prosa bi Inter.
Hoze Murinjo je (po meni) NAJBOLJI TRENER od kad ja pratim fudbal. Ima uspješnijih, ima i onih koju su ga direktno nadmudrili, ali Hoze nije bio fudbaler, a to se dosta zaboravlja. On je genije! Bojim li se se njega? Pa, više od bilo kojeg drugog trenera, ali ništa posebno. Više se bojim onih igrača na teren. A to za bukvice sa različitim timovima - to ti ne stoji, jer nije nikome čitao bukvice, iako na Kamp Nou nikad nije izgubio sa Čelsijem. Od početka duela Barsa-Murinjo, Barsa je osvojila 2 LŠ a Mou nijednu i to " sa različitim timovima".Ali to nema veze, ne mora uvjek najbolji trener da osvoji sve. Najbolji tim osvaja. A Mou je profesor, pa je od Intera napravio ekipu koja se bori za SVE.
FC Farselona, nane moje, treba da znas da prije nego sto je Gvardiola zaposljen, Laporta ponudio Murinjo posao. Strikirao je sve stavke sto su trazili od njega, osim jedne. To je bila da se odnosi sa postovanjem prema medijima. Laporta ga je molio i molio danima posle, ali je Mou sve odbacio.
Samo tolko da ti napomem. Pametnome dosta da izvede neki zakljucak.
da se nadovezem na ovo....murinjo je upravi barse pokazao klip na kojem je bilo prikazano 14 igracha i ovi su bili impresionirani ali zbog ovoga gore shto je case napisa a i zvog toga shto je krojf umijesa prste pep je odabran za trenera....ali i ovako barsa je dobila odlicnog trenera
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks