Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
Znachi ja imam problem ako se neki kreten nevaspitani ponasha nacionalistichki? Treba li ja tim da se zabrinem? Je li moj problem sto postoje odredjene grupice idiota koji pale kontenjere i blokiraju ulicu s' njima? Je li ja imam problem ako neko baca smece u potok? Nikad kompletno drushtvo nije bilo problem, nego pojedinci. I ako smo svi pod nebom crne gore nismo svi isto drushtvo. Svudje ima ovoga. A da si zasluzio vecu ocjenu ja bi' ti je dao..

I josh neshto, kad je neko tako rodjen daj mu kakve god ocesh uslove on ce i dalje bit isti. Stoka ce ostat stoka.
Mislio sam na društvo u širem značenju od tebe i tvojih pajtaša...

Nažalost svi pod kapom nebeskom koji smo zgurani ovdje na prostoru Crne Gore smo isto društvo, ma koliko mi to željeli ili ne.

Da, ti i ja i svi imamo problem ako grupa idiota dođe i zapali kontejnere i blokira ulicu. Neke stvari se jednostavno moraju uobličiti i definisati, tako da ti kreteni koji pale kontejnere ne pale više u ime svetih nacionalnih ili vjerskih principa, nego radi svojih nagona da pravi ******.

Sa druge strane, ne možeš očekivati od većine ljudi da rezonuju pravilno, NAŽALOST. Da ne treba pišati po ulici ili bacati smeće u potok, te ljude treba naučiti da je to pogrešno ili pronaći neki način da se onemoguće u tome.

Bez obzira ako je neko po tvojim mjerilima stoka , opet i on ima pravo na to...**** ga.