Ja nisam državni službenik već skoro 10 godina. Obzirom da radim za međunarodnu organizaciju DPS mi može pljunuti pod prozor, a ne još uticati na moje stavove. Možeš me lijepiti za vlast koliko želiš to ti neće poći za rukom. O DPS-u sam mali milion puta (i ovdje i na drugim mjestima) rekao što mislim pod ovim istim nick-om. Zna većina ljudi više i moju nijansu a ne boju. Kome je lakše da me svrstava - nek izvoli nek se zabavlja...
O g-đici Uljarević znam mnogo više nego većina ovđe. Imao sam to zadovoljstvo i da se srijećemo i ona me odlično poznaje. Nikakvu mržnju ili averziju nemam prema njoj i već sam rekao da joj prognoziram blistavu budućnost. Problem nije u tome što je ne poznajem, već u tome što sam je upoznao.
Sve što sam rekao, već sam sugerisao ljudima da zanemare. Imaće priliku Daliborku Uljarević bolje upoznat htjeli to ili ne, pa ako ja nisam u pravu - smijaće se meni. Je'l pošteno?
Gđica Uljarević nije privatno lice već javna ličnost i njen javni rad podložan je komentarima. O njoj sam pisao dovoljno slikovito i činjenicama a svačiji zaključak je individualna stvar.
I g-đica Uljarević se ITEKAKO BAVI POLITIKOM. To ni ona neće negirati i nema potrebe da se tu nešto ubjeđujemo.
Što se tiče opozicije...A što reći? Ti, a žao mi je što je tako, razmišljaš ko tipičan opozicionar koji ponižava glasače vlasti opisujući ih ko stoku. Ja to nikada neću pomisliti za glasače opozicije koliko god se s nekima od njih ne slagao. Izgovori tipa brašno, lične karte i sl., neće promijeniti stvarnost da jedna politička grupacija već 20 godina izlazi na izbore (čime potvrđuje da su fer jer samo bi ludaci išli na namještene izbore) i pritom u 15 izbornih ciklusa ne uspijeva animirati dovoljan broj glasača da postane vlast.

Reply With Quote

Bookmarks