View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 26 of 105 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast
Results 626 to 650 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Isto poput EL Rea, vidim i komentare na neke moje teze...Pa da ukratko odgovorim oko Daliborke Uljarević, mada vidim da se protiv te ekipe pokrenula i neka kampanja u kojoj ne želim ni po koju cijenu učesvovat....

Međutim. Ne zamjeram Daliborki što nije protestovala protiv Morinja 1991, no što nije 1997, kad joj nije smetala mladost da protestvuje protiv pokradenih izbora u Beogradu, Nišu i ostalim gradovima đe su bili pokradeni.
    Zamjeram joj što su i ona i Momčilo prvi angažman imali u čuvenom Jaredićevom sekretarijatu za informisanje, po povratku iz Bgd-a. Ukoliko imam pogrešne informacije, nek me ispravi neko.
    Na boldovani dio upozoravam, a za ovo podvučeno ti ruku pružam.

A sad vidi kakvi joj se grijesi spočitavaju. Nije bila tamo i zaposlisa se ovdje. To su grijesi.
    A da je neđe pronevjerila pare ili kupila stan, kuću, rekli bi joj "neka je, snašla se".

I evo, zamjeraš joj ti što nije bila tamo 96/97, a većina tvojih koalicionih partnera bi najrađe rekla da se baš te zime ne sjećaju...

No dobro, ako su to jedine dvije stvari, ja sam zadovoljan. I evo neću je više pominjati. Prvo, jer je ne znam, a bavimo joj se ličnošću, a drugo, što je ona daleko van ove teme.
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Hvala ti za komplimente, no se nadam da naše diskusije neće zalaziti u lične kvalifikacije "vojvodo-serdare" ili " znam mu ja oca"

A čitam druže nego si predugo u toj državnoj službi. Nema tu ništa loše, ali te 12+ godina ( računam od protesta u BG) u jednom okruženju mora malo izolovati od objektivnosti, pa da si od kamena.
    Genralni problem crnogorske politike su Crnogorci (građani CG), a oni su sastavljeni od istog materijala, ma na kojoj strani bili.

Ključna riječ više nije promjena, nego promaja, pošto se od ovog mirisa truleži i inertnosti ne može izdržat.

Zato mislim da od ove vlasti, opozicija ne može biti lošija, samo zbog toga, što postoje naredni izbori.
    I neđe sam rekao prošle godine, a ponavljam i sad, spoljnu politiku i poslove nam ionako vodi EU i SAD, tako da buduća vlast nema drugu agendu bez evropsku.

Što se tiče uspješnosti politike DPS, ta se politika na kraju svodi na "sondažu" javnog mnjenja, odnosno tadovoljavanje ličnih potreba potencijalnih glasača. Problem opozicije je što nije našla način da doturi brašno, otkupi LK i obezbjedi posao svakom potencijalnom preletaču. I to je ta "igra programa".
    DPS je partija koja nameće program svojim glasačima, a ne partija koja osluškuje glas naroda. Nije mnogo drugačije ni u drugim demokratskim zemljama, ali mene ova interesuje.

Da ne zaboravim da me za emotivni nastup najviše zagrijalo pominjanje imena gospođice koja se ne bavi politikom i njeno "raskrinkavanje" koje se jedva dočekalo od nekih dežurnih forumaša. A pogodilo me jer neke privatne detalje znam o njoj još odavno, dok nije počela da se pojavljuje u javnosti. I nimalo ne idu uz sočne detalje koje sam pročitao. Ali neću ništa prepričavati, ne bi bilo u redu.
    Više me in teresuju privatni detalji onih koji troše moje pare. Odnosno način na koji oni privatno troše moje pare.
    Ja nisam državni službenik već skoro 10 godina. Obzirom da radim za međunarodnu organizaciju DPS mi može pljunuti pod prozor, a ne još uticati na moje stavove. Možeš me lijepiti za vlast koliko želiš to ti neće poći za rukom. O DPS-u sam mali milion puta (i ovdje i na drugim mjestima) rekao što mislim pod ovim istim nick-om. Zna većina ljudi više i moju nijansu a ne boju. Kome je lakše da me svrstava - nek izvoli nek se zabavlja...

O g-đici Uljarević znam mnogo više nego većina ovđe. Imao sam to zadovoljstvo i da se srijećemo i ona me odlično poznaje. Nikakvu mržnju ili averziju nemam prema njoj i već sam rekao da joj prognoziram blistavu budućnost. Problem nije u tome što je ne poznajem, već u tome što sam je upoznao.
    Sve što sam rekao, već sam sugerisao ljudima da zanemare. Imaće priliku Daliborku Uljarević bolje upoznat htjeli to ili ne, pa ako ja nisam u pravu - smijaće se meni. Je'l pošteno?
    Gđica Uljarević nije privatno lice već javna ličnost i njen javni rad podložan je komentarima. O njoj sam pisao dovoljno slikovito i činjenicama a svačiji zaključak je individualna stvar.
    I g-đica Uljarević se ITEKAKO BAVI POLITIKOM. To ni ona neće negirati i nema potrebe da se tu nešto ubjeđujemo.

Što se tiče opozicije...A što reći? Ti, a žao mi je što je tako, razmišljaš ko tipičan opozicionar koji ponižava glasače vlasti opisujući ih ko stoku. Ja to nikada neću pomisliti za glasače opozicije koliko god se s nekima od njih ne slagao. Izgovori tipa brašno, lične karte i sl., neće promijeniti stvarnost da jedna politička grupacija već 20 godina izlazi na izbore (čime potvrđuje da su fer jer samo bi ludaci išli na namještene izbore) i pritom u 15 izbornih ciklusa ne uspijeva animirati dovoljan broj glasača da postane vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uljarevicka ,Calovicka i ona gospoja za zastitu potrosaca su moji kandidati iz NVO za Farmu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    1) Ja nisam državni službenik već skoro 10 godina. O

2) Imaće priliku Daliborku Uljarević bolje upoznat htjeli to ili ne, pa ako ja nisam u pravu - smijaće se meni. Je'l pošteno?

3) Što se tiče opozicije...A što reći? Ti, a žao mi je što je tako, razmišljaš ko tipičan opozicionar koji ponižava glasače vlasti opisujući ih ko stoku. Ja to nikada neću pomisliti za glasače opozicije koliko god se s nekima od njih ne slagao. Izgovori tipa brašno, lične karte i sl., neće promijeniti stvarnost da jedna politička grupacija već 20 godina izlazi na izbore (čime potvrđuje da su fer jer samo bi ludaci išli na namještene izbore) i pritom u 15 izbornih ciklusa ne uspijeva animirati dovoljan broj glasača da postane vlast.
    1) Praštaj, nisam ti dobro vido datum u radnoj knjžici
    2) Pošteno
    3) Ne govorim ja kao opozicionar, nego kao isti vuk samotnja ko i ti kome kože i DPS i opozicija pljunut pod prozor. A za mišljenje o gasačima ne citiram opozicionare, nego sve ove koji se bave političkim inženjeringom. Nažalost Elre, više sam ljudi sreo koji objašnjavaju zašto moraju da glasaju za DPS, nego onih koji su mi objašnjavali prednosti Vladajuće partije. A bio sam svjedok raznim obećanjima i činjenjima ne bi li se taj glas dobio. 99% tih činjenja nema nikakve veze sa planom i programom.

I jeste, imamo problem sa narodom. Zato što je neobrazovan, generalno i vijekovima prestrašen i kao takav sklon manipulaciji.

Nije stoka, ali ovi dobro jašu
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Da li se negdje na netu mogu naći podaci o prethodnim lokalnim izborima u tih 14 opština, kao i rezultati sa poslednjih parlamentarnih izbora (u tim istim opštinama)?
    Sklon sam prognozi da DPSDP ne može nigdje imati rast broja glasova, ali ni pad veći od 5%.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Uljarevicka ,Calovicka i ona gospoja za zastitu potrosaca su moji kandidati iz NVO za Farmu.
    a je li moguće ovo
    :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Da li se negdje na netu mogu naći podaci o prethodnim lokalnim izborima u tih 14 opština, kao i rezultati sa poslednjih parlamentarnih izbora (u tim istim opštinama)?
    Sklon sam prognozi da DPSDP ne može nigdje imati rast broja glasova, ali ni pad veći od 5%.
    DPS ima lakši zadatak a to je da izvede sve one koji su ga i dosad glasali, dok opozicija mora uz tradicionalne glasače privući i apstinente.
    I ponavljam, kad govorite o lokalnim izborima, imajte na umu da je Podgorica ta o kojoj zapravo pričamo. Bez nje, sve i da opozicija dobije ostalih 13 (što je SF ali recimo...) - ona će biti zapravo ta koja je izgubila. Ista stvar vrijedi i u obratnom slučaju.
    Ukoliko opozicija dobije Podgoricu (i još makar 3-4 opštine) vlast će biti delegitimisana i time objektivno primorana na vanredne parlamentarne izbore. Ukoliko zadrži Podgoricu stvari ostaju kakve jesu još najmanje 2 godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DPS ima lakši zadatak a to je da izvede sve one koji su ga i dosad glasali, dok opozicija mora uz tradicionalne glasače privući i apstinente.
    I ponavljam, kad govorite o lokalnim izborima, imajte na umu da je Podgorica ta o kojoj zapravo pričamo. Bez nje, sve i da opozicija dobije ostalih 13 (što je SF ali recimo...) - ona će biti zapravo ta koja je izgubila. Ista stvar vrijedi i u obratnom slučaju.
    Ukoliko opozicija dobije Podgoricu (i još makar 3-4 opštine) vlast će biti delegitimisana i time objektivno primorana na vanredne parlamentarne izbore. Ukoliko zadrži Podgoricu stvari ostaju kakve jesu još najmanje 2 godine.
    Upravo tako...Mislim da svi gradovi zajedno imaju manje birača nego sama PG. 137.000 ljudi sa pravom glasa je ogroman broj za CG. Moguće je da na izbore izađe i 100.000 ljudi tako da u sistemu đe je 1% - 1000 glasova, svako rasipanje sa bilo koje strane dobija na težini. Jer je cenzus 3000, i odmah da kažem, ne mislim da ga mogu preći ni LP ni SSN Dobrila Dedeića ni Bošnjačka ni Srpski radikali. Ko će bit na gubitku vlast ili opozicija pitanje je.

Mislim takođe da SDP i DPS nemaju efekat sinergije više, i da bi možda u PG trebali izmjerit svoju popularnost, ka što ko ponese.

Još 22 dana do kraja roka za predaju lista, bit će dosta iznenađenja, vjerujte mi
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Upravo tako...Mislim da svi gradovi zajedno imaju manje birača nego sama PG. 137.000 ljudi sa pravom glasa je ogroman broj za CG. Moguće je da na izbore izađe i 100.000 ljudi tako da u sistemu đe je 1% - 1000 glasova, svako rasipanje sa bilo koje strane dobija na težini. Jer je cenzus 3000, i odmah da kažem, ne mislim da ga mogu preći ni LP ni SSN Dobrila Dedeića ni Bošnjačka ni Srpski radikali. Ko će bit na gubitku vlast ili opozicija pitanje je.

Mislim takođe da SDP i DPS nemaju efekat sinergije više, i da bi možda u PG trebali izmjerit svoju popularnost, ka što ko ponese.

Još 22 dana do kraja roka za predaju lista, bit će dosta iznenađenja, vjerujte mi

Rano je za prognoze oko rezultata. Već sam rekao da DPS još nije krenuo u kampanju, a nemam dilemu da hoće i to žestoko. Suviše toga je igri...
    Ne smije se DPS previše kockat. Ići će on u zagrljaju sa SDP-om iako nije planirao. Ujedinjenje opozicije sve je poremetilo.
    LP ako krene sam (što ne vjerujem) biće to ko pokušaj nekog da se niz Nijagaru spušti u buretu. Ne vjerujem da ćemo više čuti za njih...Bošnjačka stranka je već u vlasti i bio bih više nego iznenađen da ne stanu uz bok DPS-u.
    Što se tiče Dedeića mislim da neće mnogo prosut opoziciji. Momak je puno lutao... i na kraju - zalutao. Pitanje je 'oćemo ili i za njega više čut nakon ovih izbora.

Što se tiče DPS-ovog efekta sinergije...Vidjećemo...Danas je definitivno bez potencijala, a da li će ga vođstvo DPS-a uspjeti proizvesti zavisiće najviše od toga uspiju li opoziciju da predstave kao opasnost. Da bi im to pošlo za rukom - loviće joj svaku i najmanju grešku. Plus, očekujem da se u javnosti (zaslugom DPS-a) naprasno pojave neka "saznanja" iz života lidera opozicije koja će imati za cilj da šokiraju javnost.
    Ono što sam potpuno siguran, na pragu smo jedne od najprljavijih kampanja koja će ličiti na nešto iz vremena Milo-Momir.
    To je neki moj utisak, a vidjećemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post

Attachment 39784

Podaci o rezultatima poslednjih parlamentarnih izbora (sa sajta SNP, izdvojio sam opstine u kojima se odrzavaju lokalni izbori).

_

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...O g-đici Uljarević znam mnogo više nego većina ovđe. Imao sam to zadovoljstvo i da se srijećemo i ona me odlično poznaje. Nikakvu mržnju ili averziju nemam prema njoj i već sam rekao da joj prognoziram blistavu budućnost. Problem nije u tome što je ne poznajem, već u tome što sam je upoznao...
    Eto i ja je znam pomalo, cak mi se cini da je i u studentskim protestima ucestvovala ali me nemoj za rijec hvatat. I najmanje sto moze da se kaze za nju (i ne samo za nju nego i jos neke ovdje pomenute kandidate za Farmu) je da bi bila bolji ministar od 90% sto sad ministruje. A lose je po ovu drzavu u kojoj zivimo to sto svi znamo da ovo nikakva posebna pohvala Daliborki nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao gazdu NVO"farma' ja bi stavio Ljilju Raicevic,ipak je ona ex tashta Ratka Knezevica:fight:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne pominji mu tastu jer ce ga srce skrojiti od stra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao gazdu NVO"farma' ja bi stavio Ljilju Raicevic,ipak je ona ex tashta Ratka Knezevica:fight:
    je pricaas o onoj raicevic, za zene itd.....koja je ono gospodja...vidi joj se u ocima, ,, dolari dolati, euri, marke, dinari....zlatne poluge, kuvajtski dinari, jeni...opea samo sipaj u dzep...GADNA JE DO BOLA AKO JE TO TA
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    je pricaas o onoj raicevic, za zene itd.....koja je ono gospodja...vidi joj se u ocima, ,, dolari dolati, euri, marke, dinari....zlatne poluge, kuvajtski dinari, jeni...opea samo sipaj u dzep...GADNA JE DO BOLA AKO JE TO TA
    pogodio si to je ta,vozila je jedan'humanitarni dzip' a i voli da brine o pravima ugrozenih zena,tako ima i kucnu pomocnicu
    jos jedana iz galerije likova....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve veze imaju imenovane osobe iz NVO sektora sa lokalnim izborima?

Otvorite fino temu "Lov na Vještice- dr Džozef Makkarti" pa prozivajte narod do mile volje

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

ovo bjese ona teba o izborima? kriminal! Kriminal, gospodo, je ono sto prvo treba da padne na um svakome ko pomisli na izbore. Svi znamo da su najkrupnije zvjerke podzemlja u direktnoj sprezi sa najuticajnijim politickim figurama u CG. Kao i koliko su smijesne optuzbe kako su zapravo lideri opozicije najokoreliji kriminalci.. Ne, treba redom! Ako je vlast toliko korumpirana i kriminogena, prvo nju! Ako dodju slicni njima, i njih! Ali treba zmiju od glave tuć', tu nema rasprave. Treba oboriti "ovakav" DPS. Niko vise ne spori tu njihovu sposobnost transformacije, ko zna hoce li upravo oni u buducnosti zaista biti najveci i najuspjesniji borci protiv kriminala, ali sad su oni ti koji su najveca prijetnja! I dok prvo ne padnu, nece biti opravdana ocekivanja da ce se oni promijeniti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da ce sve ostati kako je bilo.
    SDPS pobjedjuje u vecini gradova ukljucujuci PG.Mogu govoriti i za moj grad BP situacija je isto takva.

Glas za spas,SDPS!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Mi koji odiremo guzicu na PRIVREMENOM radu,
    smo izgubili NADU,
    u bilo kakve promjene,
    previshe je KLIJENATA I PACIJENATA na drzavne jasle,
    da bi ta OGROMNA VECINA ista mijenjala,
    njima je DOBRO, sreca jedna NEOPISIVA, ako se promijeni REZIM, moze im neko ponudit POSAO, a oni nijesu navikli da zaradjuju, nego da shede DOMA ili idu na POSA`O da pochinu od supruge ili muza.

Nema te SVIJETSKE SILE, koja ce promijenit nash mentalitet,
    LEZI LJEBU DA TE FUKNEM,
    OD RADA CU JA DA PUKNEM.

Nazdravlje VAM SLUZIO MILO&DPSDPovci,
    sledecih pola vijeka, za tu BOLIJEST nema lijeka bez shjekire.

MUGIJA za dozivotnog GRADITELJA MOSTOVA,
    ka TITA,
    da se zna ko se pita, cipan cijeli MILENIJUM,
    i spushtimo PRIJESTONICU u DONJU GORICU I BIJELI DVOR NA MAREZU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    ovo bjese ona teba o izborima? kriminal! Kriminal, gospodo, je ono sto prvo treba da padne na um svakome ko pomisli na izbore. Svi znamo da su najkrupnije zvjerke podzemlja u direktnoj sprezi sa najuticajnijim politickim figurama u CG. Kao i koliko su smijesne optuzbe kako su zapravo lideri opozicije najokoreliji kriminalci.. Ne, treba redom! Ako je vlast toliko korumpirana i kriminogena, prvo nju! Ako dodju slicni njima, i njih! Ali treba zmiju od glave tuć', tu nema rasprave. Treba oboriti "ovakav" DPS. Niko vise ne spori tu njihovu sposobnost transformacije, ko zna hoce li upravo oni u buducnosti zaista biti najveci i najuspjesniji borci protiv kriminala, ali sad su oni ti koji su najveca prijetnja! I dok prvo ne padnu, nece biti opravdana ocekivanja da ce se oni promijeniti...
    I Beogradski Blic kaze da si u pavu:yipiiii:
    tu je pricu imao i Momir Bulatovic 1997..................
    Dok god Eu nema nikakvih zamjerki na borbu protiv kriminala,i upucuje "cirkularna" saoptenja kao drugim zemljama,ne interesuje me nikakva promjena vlasti.
    Niti nikakvo instaliranje SNP i Nove i dovodjenje njihovih Hercegovackih i Srbijanskih krimosa i Tajkuna.
    Ovi su sada nasi,navikli smo se na njih......
    I Hrvatsku ne smije da prismrdi Drakulic,kao sto u Srbiju ne smije Todoric,tako i mi trebamo da se ponasamo...
    Last edited by minjo; 08-04-10 at 09:40.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Mi koji odiremo guzicu na PRIVREMENOM radu,
    smo izgubili NADU,
    u bilo kakve promjene,
    previshe je KLIJENATA I PACIJENATA na drzavne jasle,
    da bi ta OGROMNA VECINA ista mijenjala,
    njima je DOBRO, sreca jedna NEOPISIVA, ako se promijeni REZIM, moze im neko ponudit POSAO, a oni nijesu navikli da zaradjuju, nego da shede DOMA ili idu na POSA`O da pochinu od supruge ili muza.

Nema te SVIJETSKE SILE, koja ce promijenit nash mentalitet,
    LEZI LJEBU DA TE FUKNEM,
    OD RADA CU JA DA PUKNEM.

Nazdravlje VAM SLUZIO MILO&DPSDPovci,
    sledecih pola vijeka, za tu BOLIJEST nema lijeka bez shjekire.

MUGIJA za dozivotnog GRADITELJA MOSTOVA,
    ka TITA,
    da se zna ko se pita, cipan cijeli MILENIJUM,
    i spushtimo PRIJESTONICU u DONJU GORICU I BIJELI DVOR NA MAREZU.
    +1 (i 10 karaktera)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

minjo,sve te krimose o kojima ti pričaš stvorila je tvoja matica DPS.
    Što se tiče izbora u Pg,nemam namjeru dati glas vladajućoj garnituri.
    A vidim da su agitovanja po stanovima i po kućama već počela.
    Last edited by rain_wind_storm; 08-04-10 at 10:04.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    minjo,sve te krimose o kojima ti pričaš stvorila je tvoja matica DPS.
    Što se tiče izbora u Pg,nemam namjeru dati glas vladajućoj garnituri.
    A vidim da su agitovanja po stanovima i po kućama već počela.
    Glasaj za SDP ili LP,ne dozvoli da postanes dusa
    DEMOSA
    oni imaju blagoslov Amfilohija :devil:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Glasaj za SDP ili LP,ne dozvoli da postanes dusa
    DEMOSA
    oni imaju blagoslov Amfilohija :devil:
    za SDP ne bih ni za 100.000eura
    LP samo neka je zdravo
    a što ako imaju blagoslov Amfilohija???Što sad tu priču potežeš?
    Jel ti smeta SPC u CG?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Dok god Eu nema nikakvih zamjerki na borbu protiv kriminala,i upucuje "cirkularna" saoptenja kao drugim zemljama,ne interesuje me nikakva promjena vlasti.
    Kad bi iznijeli zamjerke koje imaju,i podkrijepili ih vrlo kvalitetnim dokazima koje vjerovatno posjeduju,ne bi bilo druge,morali bi odpoceti proces smjene vlasti.
    To ocigledno iz nekog razloga,jos ne zele.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Page 26 of 105 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)