Quote Originally Posted by El Re View Post
Vidim da sam te dobro naljutio, ali računam da si od boljih ljudi ovđe pa ti neću uzet previše k srcu.
Pošto gotovo sve što si napisao predstavlja komentar nekih mojih postova ja ću samo da te zamolim da ako zaista želiš nešto da razumiješ od onog što si napao, prosto iščitaš to iznova negdje kad budeš manje emotivno zagrijan i vjeruj - izgledaće drugčije.
Ja sam vuk samotnjak i sve što napišem uopšte ne mora biti tačno a još manje predstavljati neki puls naroda. Ponajmanje mislim da će neko zbog mog stava promijeniti svoj.
Prema tome, ukoliko opozicija ne dobije izbore, najmanje za to možeš kriviti ljude poput mene. Problem je moj dragi MonterO, što je ponuda opozicije ISTA kao i septembra 2006. Isti likovi nude isto što su nudili najmanje 10 godina i za što im je već od naroda rečeno - nije dovoljno dobro.
Zašto bi DPS mijenjao išta? Oni na svojoj priči dobijaju izbore i niko normalan ne izvlači iz trke konja koji dobija. Na opoziciji je da ponudi nešto suštinski NOVO. Da li je to učinila? Odgovor će dobiti 23. maja.
Hvala ti za komplimente, no se nadam da naše diskusije neće zalaziti u lične kvalifikacije "vojvodo-serdare" ili " znam mu ja oca"

A čitam druže nego si predugo u toj državnoj službi. Nema tu ništa loše, ali te 12+ godina ( računam od protesta u BG) u jednom okruženju mora malo izolovati od objektivnosti, pa da si od kamena.
Genralni problem crnogorske politike su Crnogorci (građani CG), a oni su sastavljeni od istog materijala, ma na kojoj strani bili.

Ključna riječ više nije promjena, nego promaja, pošto se od ovog mirisa truleži i inertnosti ne može izdržat.

Zato mislim da od ove vlasti, opozicija ne može biti lošija, samo zbog toga, što postoje naredni izbori.
I neđe sam rekao prošle godine, a ponavljam i sad, spoljnu politiku i poslove nam ionako vodi EU i SAD, tako da buduća vlast nema drugu agendu bez evropsku.

Što se tiče uspješnosti politike DPS, ta se politika na kraju svodi na "sondažu" javnog mnjenja, odnosno tadovoljavanje ličnih potreba potencijalnih glasača. Problem opozicije je što nije našla način da doturi brašno, otkupi LK i obezbjedi posao svakom potencijalnom preletaču. I to je ta "igra programa".
DPS je partija koja nameće program svojim glasačima, a ne partija koja osluškuje glas naroda. Nije mnogo drugačije ni u drugim demokratskim zemljama, ali mene ova interesuje.

Da ne zaboravim da me za emotivni nastup najviše zagrijalo pominjanje imena gospođice koja se ne bavi politikom i njeno "raskrinkavanje" koje se jedva dočekalo od nekih dežurnih forumaša. A pogodilo me jer neke privatne detalje znam o njoj još odavno, dok nije počela da se pojavljuje u javnosti. I nimalo ne idu uz sočne detalje koje sam pročitao. Ali neću ništa prepričavati, ne bi bilo u redu.
Više me in teresuju privatni detalji onih koji troše moje pare. Odnosno način na koji oni privatno troše moje pare.