naucite vi fergusona sto ce da radi e qq
italijani ce fino proci zbog ovga, ostace sa 3 tima u LS... i onda i vi tvrdite da je pravedno da u LS igraju 4x raspali bayern... a Mitro nije mi jasno kako mozes rec da je bayern zasluzio, aj m ireci cime, reci mi 1 njihov normalan gol osim ovog zadnjeg za koji stvarno treba cestitati roberyu...
naucite vi fergusona sto ce da radi e qq
Cudna utakmica, glupo bi bilo reci da Bajern nije zasluzio da prodje, ali...
Mislim da je utakmicu izgubio iskljucivo Ferguson. Poslije iskljucenja, Bajern jeste imao inicijativu, posjed, ali nista konkretno nijesu uradili. Riberi je petljao na lijevoj, Roben na desnoj, sa svojim predvidljivim driblinzima koje je Evra naucio napamet, sve do suta koji je zaista majstorija, ali nije rezultat nekakve racionalne igre.
Lako je sad pricat, ali Ferguson je mogao da izvuce utakmicu sa kontrama i jednim spicem. Poslije crvenog mislim da je trebalo izvrsiti duplu zamjenu, spic za umornog spica, bek za Gibsona i postaviti Kerika i Flecera znatno vise. Jednostavno, dozvolio je previse prostora na sredini, dje se svaka utakmica dobija.
Rafael nesretni nije nista kriv. Sa tolikim budzetom kupiti Brazilca defanzivca, jos balavca... pa pametnije je uloziti u Radoje Dakic...
_
Boze, kakva gomila nesrece/tuge na ovom mjestu :oops: Kako se samo pronalaze jadna i bijedna opravdanja za vecerasnje ZASLUZENO ispadanje Mancestera.Teoreticarima zavjere najprije ONO nije start za zuti karton (a svi znamo da je ono definicija zutog kartona), potom im je kriv i sam Bajern sto mu je protiv Fiorentine priznat gol iz ofsajda (a svi kao slucajno zaboravljaju FAKAT da je ta ista Fiorentina i sama DALA gol iz ofsajda u drugom mecu) - a frustracije idu cak i dotle da se u negativnom kontekstu pominje i Real Madrid, i da se lijepe slike Miralema Pjanica.Qq oce, qq majko :hammer:
Prosto ne mogu da vjerujem da je tako tesko priznati prostu istinu: Junajted je ispao zato sto je bio LOSIJI rival.Isto kao sto je i Real ispao zato sto je bio LOSIJI u dvomecu sa Lionom.Isto kao sto je Milan ispao zato sto je bio LOSIJI u dvomecu sa Mancesterom.Jednostavno je...
haha pitam se samo kako ce domacin to da istrpi, jedino ako ne daju overbou da sudi finale i kazu da bayern treba da dobije...
ma sve mi je jasno, ali mi nije jasno ko je taj ko je predlozio ikada uvodjenje pravila golaq u gostima, to je stvar koja je potpuno unistila fudbal, jer do tada nikad nikom nije padalo na pamet da cuva rezultat... i ne znam dal sad ima jednog covjeka koji se slaze sa tim pravilom, a o njegovom ukidanju niko nista ne prica...
Sta je mogao da radi? Sve osim ubacanja O'shea! Sta je postigao sa tim? Jesi li ga vidio idje sa loptom? Je li sprijecio neki napad? Kad je ubacio giggsa, i berbatova? scholes mu sjedi na klupu, a ubaca mi posranog O'shea.
Je li krenuo da napada poslije 74minuta i drugog primljenog gola? I??? imali su neke sanse i ako su sa igracem manje.
I da methodman uciti ono staro govn0 jer se zbog njega ne igra polufinale LŠ i zbog njega se nece uzeti titula premier lige!!!
kako je pocelo mislio sam ponovi se roma, ali ipak...
glory glory, ali bayern minhen![]()
AJMO CRNA GORO !!!
recite mi 1 drugi sport sa priblizno toliko nepravde kao sto je fudbal? (ne mislim samo na nocasnji mec nego uopsteno, koliko puta ste svi zivce gubili zbog tih retardiranih ljudi u drecavo zutim dresovima...) jednostavno je fudbal postao vise biznis nego sport... a onda sve ode u ****
Zbog njega je Mančester ove godine uopšte bio i u konkurenciji za osvajanje LŠ i EPL, jer teško da bi neko drugi dogurao ovaj raspad od ekipe (sa izuzetkom jednog napadača) i do ovde.
Ne može se u LŠ sa skrpljenom ekipom, o tome bili razmišljat prije nego što su ušli u 700 miliona duga.
Inter-Bajern finale je samo Case predvidjao kad ono...
sve ok, eto bayern je prosao, stice i njih pravda kad-tad, al da neki navijaci manchestera ovdje krive Ser Alexa za sve, pa momci ako ste vec neki navijaci onda znate sta je taj covjek radio zadnjih 25 godina i da mu zbog toga niko ne moze nista prigovorit sve dok ne bi ispao iz premier lige...
sto napravi rafael mater li mu jjjjjeebem majcinu glibov gadni ne mogu se smirit koliko me popizdio ciganin brazilski
ne kontam te, ko je rekao da u drugim sportovima uvjek bolji pobjedjuje, al po ovom tvom treba nekad i losiji da pobjedjuje pa makar to bilo nepravdom... mislim da draz fudbala definitivno nije nepravda, nemamo mnogo godina, al kazu da je nekad dok toga nije bilo imao mnogo ljepsu draz...
alkatraz ne moras nas napominjat sta je uradio ali prvi mec je on sjebao, medjutim odlicnom taktikom je sve to nadoknadio u drugi mec dok ono ***** gadno nije sve zhasralo. I osta sezona od odlicne do jednog liga kupa pif
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks