trenutno je tema ec manchester-bayern a ne real ciji igrachi ligu sampiona eo zadnjih 6 god gledaju preko tv
trenutno je tema ec manchester-bayern a ne real ciji igrachi ligu sampiona eo zadnjih 6 god gledaju preko tv
dakle opet Barsa. postaje dosadna ova LŠ.![]()
oba zuta skroz opravdana.Nema price
Nego englezi koliko bjese ono imate predstavnika u 1/2?Manje od spanaca,italijana,francuza i njemaca.Pocinju duvat drugaciji vjetrovi,nadam se...
Raise my hammer,take my aim
nije to nikakav kompleks, jer svakako ako ih ko ima onda ste to vi, nego ne kontam ljude koji mrze sve na svjetu sto im se ne svidi, i samo molim te nemoj reci jos sad da je bayern zasluzio to gdje je dosao...
eto posle 3 godine sa 3 engleza, ove godine 0 engleza, ali i 0 spanaca,
1 *****ri njemacki, 1 francuzi, 1 zabari i 1 katalonci...![]()
Kinetic, digni kredit i uplati na njih onda. Ja cu ti bit zirant, al da das pola para od dobitka![]()
Znaci sudiju cu da bijem,onog komentatora na IN i njega sjutra posle termina. A shvabe,shvabe dabogda im lion napunio mrezu..
Znaci tragicna noc - Prvo rafa nije dao loptu runiju za 4 gol. Rafa 2 zuti karton, sudija vise na strani Bajerna.
Sve je dobro funkcionisalo dok Rafa nije dobio crveni. :/
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Rafael je ako pogledate imao i jedan fin faul prije onoga, baš sladak. No vazda ljudi ovđe imaju opravdanja. Ta prvo poluvrijeme Manchestera dižem kapu, no onako se ne može igrat 90 minuta. Kao jedan od rijetkih koji voli i podržava Bayern ovđe (znam samo još jednog) iskoristiću priliku da nešto poručim ovima što ne umiju da stanu sa pričom ni kad ispanu:
:*
He is a man of logic and should not be taken seriously.
ovaj sudija mi ne bi sudio seria c1/b a ne 1/4 ls
hahahahah pa nije bajern zasluzio da prodje fiorentinu ali kad je vec proso fiorentinu drago mi je da je i mancester...ja ne mrzim nikog drugog osim engleza i njihovog fudbala druze moj...
a proce oni i lion vjerovatno ako ne sudice ovrebo nesto ne brigaj ti ali kljucno je to sto ce mou da sreze sve u korjenu...da italijani zadrze 4 tima za LS ...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Mec je unistio debil od Rafaela koji u situaciji koja nije tolko opasna pravi faul za zuti karton, a vec ima jedan. To je to moj bacjo, sudija je mudato sudio PO PRAVILU. Il je mozda krivac taman Fergi, mjesto da zamjeni ono dijete na poluvrijeme, mali je neiskusan i eto mu ga sad. Al nemojte prebacat nocas nista sudiji. To sto je sudija pokrao Fiorentinu je druga prica, al u ukupnom dvomecu, Bajern je zasluzio da prodje Mancestera.
..i prodje ova 100ka od bajerna dalje..piiii...Ne volim ni ja nesto specijalno Mancestera ali zbog Fiorentine sam cijelim srcem navija za Mancester ka`da je Lovcen..
Šteta što Gibson nije zabio onu povratnu loptu na početku drugog, moga se proslavit noćas.
Simpatičan je ovaj Bajern, a kad bolje razmislim, čovjek na čovjeka imaju i bolju ekipu od Uniteda.
Ma vazi sto se u ovakvoj utakmici daje tako lako drugi zuti,ne zaboravite kako je mali dobio prvi,tako sto je bio fauliran pa mu nije sudio faul,da bi se isfrustrirao i dobio prvi zuti.Van Bujten udara 3 puta mucki,podmuklo Runija po sred onog clanka,pa vidimo se....
Jebo mu pas mater italijansku
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
jednostavno cu prestati da pratim fudbal, zbog Platinija je postao toliko nepravedna igra da to boli... zato je u pioniru i areni vazda zurka i radost, a nepravde ne smije biti...![]()
Rafael je bio odlican LISE kartona.
Bajern zasluzio? Fudbal je cudna igra. Po meni, zasluzila je svaka ekipa koja pobijedi bez uticaja sudijskih gresaka. Tom logikom, da, Bajern jeste zasluzio. Nije bilo velikih gresaka, tolerisala se grublja igra, ali je Rafael jednostavno napravio glupe faulove. Je li mu mogao progledati kroz prste? Naravno, sad se mozda ni hejteri ne bi sjetili da je tu trebao biti crveni, ali kad vec jeste dosudjen, bio je opravdan.
That's it boys.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
manchester pfffff, vidimo se... od kad je napravljen raspored za 1/4 finala mislim da je izvjesno da ce Barsa bit u finalu iako su se mnogi ponadali da nece tj. i dalje se nadaju, i mislim da bi raznijeli bilo Man bilo Bajern iako bi Man mozda pruzio malo veci otpor ali milije mi je shto su proshli njemci jer ce finale Bajern - Barsa, ako oboje prodju 1/2, bit ljepshe za gledanje...
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Sir Alex Ferguson you're ready to retire you bloody bastard!!!!!!!
Zao mi je momke jer su odlicno igrali, ali odluka gore pomenutog magarca da ponovo cuvaju rezultat je dovelo do ispadanja ovih fenomenalnih momaka.
Svu srecu zelim Lyon-u, da makar njih ne prodju na nacin kao sto su prosli Fiorentinu i Manchester!
A naravno zelim Barseloni da osvoji titulu kao sto oce jer od ovih sto su prosli ne moze niko vise da joj blokira put ka peharu!
I da vas zamolim prestanite da kenjate o tome kako je švabe bolji tim i kako su zasluzeno prosli.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks