View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 24 of 105 FirstFirst ... 142021222324252627283474 ... LastLast
Results 576 to 600 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    ...
    Evo opozicija vlada Pluzinama koji lezi na parama,u zadnje dvije godine milioni su legli na racun opstine Pluzine od Epcg...

5. novembar 2009.

PLUŽINE - Elektroprivreda Crne Gore će Opštini Plužine, u cilju ispunjenja obaveza po osnovu izgradnje Hidroelektrane (HE) Piva, obezbijediti 11,5 miliona EUR u roku ne dužem od godinu, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Ministar ekonomije, Branko Vujović se, u okviru posjete Plužinama, sastao sa predsjednikom Opštine Mijuškom Bajagićem i predstavnicima Elektroprivrede u cilju pronalska rješenja za ispunjenje obaveza elektroenergetske kompanije po osnovu izgradnje HE Piva.

Obaveze EPCG po tom osnovu, podsjećaju iz Ministarstva, stoje već duži niz godina u kojima se nije našlo mogućnosti i načina da se izmire.

...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    može bit da je el re u pravu.evo i ova najavljuje promjene :mrgreen:

http://www.revijad.co.me/index.php?n...03&clanak=1317

Ako hoćeš reći da sam najavio smjenu vlasti, onda zaista ne znam iz čega napisanog si to mogao zaključiti. Promjene velike očekujem svakako nakon izbora. ali smjenu vlasti - ne. No naravno daleko od toga da sam tu mogućnost isključio. Opzicija će da bi to postigla morati politički da nadiđe sebe i zablista političkim vještinama i umijećem za šta dosad nema ama baš nikakvog nagovještaja. Ipak, ukoliko ih "neko" drugi bude vodio na svakodnevnoj bazi možda se i dogodi to čudo. Eto, tek to da raščistimo a za takvo očekivanje nijesu potrebne paranormalne sposobnosti, gledanje u šolju i bačanje pasulja. Evo jutros Draško Đuranović ima dobar tekst na portalu Analitika koji kao da je pisao čitajući naš sinoćnji razgovor.
    http://www.portalanalitika.me/politi...edinjeni-.html
    Inače, Violeta i razne nadžak-babe nijesu mi inspirativne, a tu "novinu" čiji si link postovao ne čitam (što bi Darko Šuković rekao) iz higijenskih razloga. Vjerovatno puno gubim zbog toga ali živim nekako.
    Jedna poznata podgorička "Violeta" je sjećam se bila predvidjela maja 1998. kada je Đukanović vodio "Da živimo bolje", da će isti biti ubijen u atentatu na putu do škole u kojoj inače glasa.
    Last edited by El Re; 05-04-10 at 13:12.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

opoziciju glasam na ove izbore,kljakav izbor ali kakav takav.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ako hoćeš reći da sam najavio smjenu vlasti, onda zaista ne znam iz čega napisanog si to mogao zaključiti. Promjene velike očekujem svakako nakon izbora. ali smjenu vlasti - ne. No naravno daleko od toga da sam tu mogućnost isključio. Opzicija će da bi to postigla morati politički da nadiđe sebe i zablista političkim vještinama i umijećem za šta dosad nema ama baš nikakvog nagovještaja. Ipak, ukoliko ih "neko" drugi bude vodio na svakodnevnoj bazi možda se i dogodi to čudo. Eto, tek to da raščistimo a za takvo očekivanje nijesu potrebne paranormalne sposobnosti, gledanje u šolju i bačanje pasulja. Evo jutros Draško Đuranović ima dobar tekst na portalu Analitika koji kao da je pisao čitajući naš sinoćnji razgovor.
    http://www.portalanalitika.me/politi...edinjeni-.html
    Inače, Violeta i razne nadžak-babe nijesu mi inspirativne, a tu "novinu" čiji si link postovao ne čitam (što bi Darko Šuković rekao) iz higijenskih razloga. Vjerovatno puno gubim zbog toga ali živim nekako.
    Jedna poznata podgorička "Violeta" je sjećam se bila predvidjela maja 1998. kada je Đukanović vodio "Da živimo bolje", da će isti biti ubijen u atentatu na putu do škole u kojoj inače glasa.
    Ma zezam se .Ne čitam je ni ja nego viđeh da mlati o nekakvim tumbanjima a na link sam naišao na ovom forumu

A ovo o pisanju textova.Novinari itekako često pregledaju po internetu što su drugi pisali i kopiraju.Sa agencija takođe kopiraju pa nam zato dnevnici na svakoj tv sliče ka jaje jajetu.Ovo znam jer sam dugo vremena radio sa njima.Naravno,kad im to pomeneš odma se uvrijede jer pobogu oni su profesionalci
    Last edited by Dutch; 05-04-10 at 13:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma zezam se .Ne čitam je ni ja nego viđeh da mlati o nekakvim tumbanjima a na link sam naišao na ovom forumu
    Vidi,.. svakom je dosta DPS-a...
    Ja čak tvrdim da je i DPS-u dosta DPS-a. Opšti je umor koji se osjeća kud god zagrebeš. Od visoko pozicioniranih činovnika do običnih građana na ulici. Ljudi žele promjene. No, da li pod tim podrazumijevaju ono što nudi opozicija - to je jedino pitanje i taj ćemo odgovor dobiti 23. maja.
    DPS je nesposoban da se u kratkom roku reformiše i treba im vremena kojeg više nemaju. Globalna kriza poremetila je i njima mnoge planove. Velikih investitora gotovo i da nema. Sve što one u vrhu DPS-a sada jedino brine jeste kako da se ne ugrozi:
    1. privatni interes svakog pojedinca uključenog u tu čitavu kolosalnu mašineriju
    2. obezbjeđenje da politička ostavština DPS-a neće biti dovođena u pitanje jer bi kompromitacija takvog nečeg onemogućila mnoge u DPS-u i samu partiju da se u nekom novom ciklusu i reformisani ponovo pojave kao neka poželjna politička alternativa. Ovo mnogo manje ima veze sa Đukanovićem a mnogo više sa onima koji su se politički ostvarivali i afirmisali uz njega i koji ni izbliza ne žele napustiti politiku kao vrlo profitabilnu djelatnost.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Ja čak tvrdim da je i DPS-u dosta DPS-a.
    Pa što ih glasaš ako ti je dosta?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Objasnio sam juče-prekjuče više nego jasno...Ako te baš interesuje, budi malo vrijedan pa potraži.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Moze li se brze i bolje graditi infrastruktura u Podgorici?
    Nijesam Podgorican
    Evo opozicija vlada Pluzinama koji lezi na parama,u zadnje dvije godine milioni su legli na racun opstine Pluzine od Epcg,pa nije ni rupa zakrpljena na 2 ulice koje imaju...Sem sto je gradonacelinik napravio zgradu u centru bez dozvole,nista drugo SNP nije ucinio u tom gradu,a dobice opet izbore.
    Vidjecemo sta ce Podgoricani reci za DPS-SDP vlast koju imaju....
    samo da Medo ne procita Vidovitu Violetu,pomamice se....
    Samo mi nije jasno govoriš li ti neke neistine namjerno tj. iz obijesti, po nalogu, ili se zezaš...? Od svega tačno je podvučeno.

Plužine ne leži na parama, k'o fol leži ali mi od toga centa ne gledamo, jedan od bitnijih razloga je taj što EPCG za preko 30 godina od početka rada HE Piva nije izmirila ogroman dio obaveza prema Opštini. HE Piva, čiji zaposleni imaju velike i redovne plate, ima i zanimljivu politiku zapošljavanja radnika. Naime, nema šanse da se zaposli neki mještanin Plužina ako nije pristalica drps-a, a ako/kad "prelomi u svojoj glavi" uglavnom dobija posao na nekoliko mjeseci.
    A što se tiče krpljenja ulica, prije 2-3 godine urađeni su novi trotoari i asfaltirane ulice, nekolika parkinga, novi kvart, tako da...

I na kraju da se razumijemo, apsolutno sam protiv lokalne vlasti ,najviše jer ih smatram nesposobnim i neodlučnim da bi učinili bilo šta što bi omogućilo neki razvoj Plužina. I da, vlad'o je ođe i drps nekad, isto s****.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ne bi on ali se mora

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ja čak tvrdim da je i DPS-u dosta DPS-a. Opšti je umor koji se osjeća kud god zagrebeš. Od visoko pozicioniranih činovnika do običnih građana na ulici. Ljudi žele promjene. No, da li pod tim podrazumijevaju ono što nudi opozicija - to je jedino pitanje i taj ćemo odgovor dobiti 23. maja.
    Ovo nije tačno .Znam dosta ljudi koji se mole da ovo ostane kako jes.Oni ne plaćaju struju,porez itd zahvaljujući dps i izborima.Kad dođu izbori malo agituju,mašu zastavama itd i gotovo.Ista stvar je sa sitnim kriminalcima a i krupnijim.Kod mene u DG kad dođu izbori svi se aktiviraju i piče od skupa do skupa da pruže podršku.Malo grdno izgleda kad neki profesor stoji pored uličnog dilera i dobri su drugari tih mjesec dana.Ima dosta njih kojima je interes da se ovakvo stanje održi jer znaju da dosta čega gube promjenom koja je za nas "normalne" poželjna .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam od ulicnih dilera do ljudi koji se bave privrednim kriminalom,koji su protiv vlasti,i koju su za to da dodje opozicija...
    nema tu nekakvog pravila...
    Evo ga glasnu se Batricevic( DC koji je vanparlametarni) i on djeli packe SDP...
    Sada ce se i Peco prikljuciti da daje savjete,pa Baco Mitric.........
    e pa ko se sve nasao u opoziinom paktu i paklu...

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ja kažem da ima dosta ljudi koji ne žele da se mijenja stanje a opstanak dps to garantuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako mislis na "borbu protiv kriminala" to jednino ce biti sa procesom priblizavanja EU,znaci zbog EU a ne zbog nas...
    u Hrvatskoj rotiraju vlast na 4 godine,pa tek kad su dosli pred primanje u EU,poceli su sa rasciscavanjem zemlje od obicnog do privrednog kriminala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mraver View Post
    Samo mi nije jasno govoriš li ti neke neistine namjerno tj. iz obijesti, po nalogu, ili se zezaš...? Od svega tačno je podvučeno.

Plužine ne leži na parama, k'o fol leži ali mi od toga centa ne gledamo, jedan od bitnijih razloga je taj što EPCG za preko 30 godina od početka rada HE Piva nije izmirila ogroman dio obaveza prema Opštini. HE Piva, čiji zaposleni imaju velike i redovne plate, ima i zanimljivu politiku zapošljavanja radnika. Naime, nema šanse da se zaposli neki mještanin Plužina ako nije pristalica drps-a, a ako/kad "prelomi u svojoj glavi" uglavnom dobija posao na nekoliko mjeseci.
    A što se tiče krpljenja ulica, prije 2-3 godine urađeni su novi trotoari i asfaltirane ulice, nekolika parkinga, novi kvart, tako da...

I na kraju da se razumijemo, apsolutno sam protiv lokalne vlasti ,najviše jer ih smatram nesposobnim i neodlučnim da bi učinili bilo šta što bi omogućilo neki razvoj Plužina. I da, vlad'o je ođe i drps nekad, isto s****.
    EPCG je isplatila na ime komunalnih taksa Niksicu,Pljevljima i Pluzinama 2009 godine ulupno 15,9 miliona eura.
    Ta se taksa vise ne placa,a ostao je dug od ranijih godina koji sada krece sa isplatom Pluzinama,samo se ceka potpis Talijana
    Ima u Mratinjama dosta kontra-vlasti zaposljenih,tako da te stvari ne treba komentarisati.
    Te price ne prolaze,pa daih sve Mandic i Milic pustaju
    Mora da tebi neko radi u lokalnoj upravi Pluzina,jer tamo se gleda da slucajno nijesi pro-crnogorski nastrojen,inace,nista od posla u lokalnoj upravi,to govori i trobojka zastava
    A gradonacelnik Pluzina se dobro ovajdio,jos prije 2 godine
    18 Nov 2008.
    Objekat neslućenih razmjera
    Kuća gradonačelnika Plužina Mijuška Bajagića koju, prema sopstvenom priznanju, gradi bez građevinske dozvole, prerasta u zgradu.
    Objekat u strogom centru grada, na skveru ispod bolnice, dimenzija 24 sa 12 metara u osnovi, raste do, kako tvrde Plužinjani, neslućenih razmjera.
    Bajagić je, na sopstveni zahtjev, od Opštine, kao njen predsjednik, odlukom Skupštine opštine, za rješenje stambenog pitanja, iz resornog fonda dobio 50.000 eura, a odbornici su usvojili odluku da mu opština pokloni i plac čija se kvadratura ne navodi.
    Bajagić je ljetos potvrdio neslužbene informacije da je u centru grada počeo izgradnju kuće bez građevinske dozvole. Rekao je da je zemljište i stambeni kredit dobio od Opštine, da je u toku izrada urbanističkog plana Plužina i da će kuća biti uklopljena u njega.

Dobri su ovo iz SNP sto bi im sef Milic rekao postenje,to mi radimo radi svoje djece
    Last edited by minjo; 05-04-10 at 15:26.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Kažem ja,SNP i DPS će se prije ili kasnije ujedinit,isti im je interes

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam odavno...milo milo milo milo milo milo
    mugi mugi mugi mugi
    fico foco fico fico fico
    :)

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    nisam odavno...milo milo milo milo milo milo
    mugi mugi mugi mugi
    fico foco fico fico fico
    sad će skupovi pa se do mile volje divi i daj duši oduška
    i gledaj da se ižljubiš sa svakim i sliku da načiniš,da se imaju đeca sprdat kad odrastu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad će skupovi pa se do mile volje divi i daj duši oduška
    i gledaj da se ižljubiš sa svakim i sliku da načiniš,da se imaju đeca sprdat kad odrastu
    a ti isprintaj meda, milica i mandica...pa stavi tapewete
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

@minjo
    Opet griješiš, nema potrebe da raspravljamo o gradonačelniku jer sam se još u prethodnom postu složio sa onim što si napisao. A što se obaveza EPCG tiče, Opština je od njih na ime taksi prethodne godine prinudno naplatila oko 2 miliona, a jesenas je načelno postignut dogovor o 9 miliona koje je trebalo uplaćivati tokom 2010., ali iz EPCG su opet to prolongirali - toliko o izmirivanju obaveza. No iz Vlade su valjda dali garancije pa ipak mislim da će od toga nešto biti, jedino mi smeta što će ova lokalna vlast raspolagati sa tim novcem.
    Opet si u pravu samo kad kažeš da se u lokalnoj upravi skoro nemoguće zaposliti ako si "pro-crnogorski nastrojen", ali HE Piva pravi kontra-teg samo sa većim parama, vjeruj mi da je tako.
    I zamolio bih te da se ostaviš toga "da li neko moj radi u lokalnoj upravi", nijesi u pravu uopšte.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a ti isprintaj meda, milica i mandica...pa stavi tapewete
    pa da me mrzi u sopstvenu kuću da uđem .a neeee,prevaziša sam komunističko obožavanje idola

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne bi on ali se mora
    Vala izgleda da neki pocrkaše od muke što će El Re glasat DPS. Malo-malo pa traže da im nešto objasnim. Ovom društvu jednom zanavijek: mene zaista ne interesuje ko će za koga glasat i ko koga obožava a ko koga očima ne može gledat. Ajde ljudi svoj posa'. Ako je opozicija superiorna onda se nemojte obazirat naokolo. Sačekajte 23. maj pa će te uživat u pobjedi.
    U odnosu na te nesretnike koje vi glasate i koji bi da prave neku crnogorsku nakazu od države, koja srpski diše i miriše, s nekakvim "domovima naroda" ko u Bosni, gurajući nas u nacionalne torove, DPS je i ovakav kakav je zaista - zlato.
    Vaš problem je u tome što jedan veliki broj ljudi razmišlja baš ovako poput mene. No ja vam za to zaista nisam kriv i tu vam ne mogu pomoći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

države naroda su istorijsko zlo. nipošto dopuštiti te klerofašističke kategorije. ista prava Kinezu i recimo Moračaninu od najstarije loze. no to se desiti neće jer Mandić kolo ne vodi.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Meni je laknulo sto ce El Re i jos poneki da glasaju boljezivecu koaliciju, jos se nije dotaklo dno . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    države naroda su istorijsko zlo. nipošto dopuštiti te klerofašističke kategorije. ista prava Kinezu i recimo Moračaninu od najstarije loze. no to se desiti neće jer Mandić kolo ne vodi.
    Ko god stane uz bok klerofašistima isti je ko i oni. To je pravilo u vascijeli civilizovani svijet. Tamo se takvi kreativno ne tumače kao "dio demokratske opozicije". Taj sport je isključivo i autentično crnogorski. Zato "to" što sebe zove opozicijom nikako ne bi prošlo elementarni test kojim bi zavrijedilo da bude nazvano "alternativa", a još manje "Demos" kako je predloženi naziv te grupacije svih i svakakvih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Meni je laknulo sto ce El Re i jos poneki da glasaju boljezivecu koaliciju, jos se nije dotaklo dno . . .
    Baš mi je drago da ti je laknulo...

Page 24 of 105 FirstFirst ... 142021222324252627283474 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)