Ako hoćeš reći da sam najavio smjenu vlasti, onda zaista ne znam iz čega napisanog si to mogao zaključiti. Promjene velike očekujem svakako nakon izbora. ali smjenu vlasti - ne. No naravno daleko od toga da sam tu mogućnost isključio. Opzicija će da bi to postigla morati politički da nadiđe sebe i zablista političkim vještinama i umijećem za šta dosad nema ama baš nikakvog nagovještaja. Ipak, ukoliko ih "neko" drugi bude vodio na svakodnevnoj bazi možda se i dogodi to čudo. Eto, tek to da raščistimo a za takvo očekivanje nijesu potrebne paranormalne sposobnosti, gledanje u šolju i bačanje pasulja. Evo jutros Draško Đuranović ima dobar tekst na portalu Analitika koji kao da je pisao čitajući naš sinoćnji razgovor.
http://www.portalanalitika.me/politi...edinjeni-.html
Inače, Violeta i razne nadžak-babe nijesu mi inspirativne, a tu "novinu" čiji si link postovao ne čitam (što bi Darko Šuković rekao) iz higijenskih razloga. Vjerovatno puno gubim zbog toga ali živim nekako.
Jedna poznata podgorička "Violeta" je sjećam se bila predvidjela maja 1998. kada je Đukanović vodio "Da živimo bolje", da će isti biti ubijen u atentatu na putu do škole u kojoj inače glasa.

Reply With Quote
.Ne čitam je ni ja nego viđeh da mlati o nekakvim tumbanjima a na link sam naišao na ovom forumu 

Bookmarks