Raise my hammer,take my aim
Orgullo_Vikingo- Fini su majstori. :P, ne kazem ja da ne valjaju spanci - ali i ovi englezi su tu nedje u njihovom rangu, sve zavisi od raspolozhenja igracha. Nekad ces vidjet da npr: kao walkot veze nema, al kad dodje da igra protiv jakog tima - vise je motivisan itd itd. i postigne gol
![]()
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Eo je izgleda Fabregas cio meč igrao sa slomljenom nogom. Taj Venger nije sav svoj... I ovo nije ni prvi ni drugi put da forisra nekoga ko je već povrijeđen.
Fabregas je pokazao da u fudbalu još uvijek postoji nešto što se zove
Kamo sreće da su svi igrači Real Madrida takvi... kud bi mi razum od sreće bio...
6 nedjelja van terena...Bruka...
Igrao 90 minuta sa slomljenom nogom? Kako da ne.
I napuknuce se valjda rachuna u lom, tako da nije nerealno...![]()
#fakenews
noga je bila napukla i prilikom onog divljackog izvodjenja penala (pocjepo je mrezu) kost je pukla...tako procitah na net ...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I Galas i Aršavin i naravno Cesk propuštaju sve do kraja sezone!
Kakva je ovo mutacija grbova beogradskog klubica i madridskog giganta ? Bolje je i nemati avatar . . .![]()
Taman su mutanti
prvi put vidim ovakav sastav barse:
Valdés;
Puyol, Abidal, Piqué, Maxwell,
Touré, Chigrinski, Busquets;
Jeffren, Ibrahimovic y Messi
Normalno da nije jer su suspendovani za CL ovo je vjerovatno za Bilbao
greska
povrijedio se ibra i pod znakom pitanja je za mec s arsenalom.
i ja to mislim iako bi mi mnogi sad oci izvadili. bojan je zakon.
Nije igrao cijeli mec sa slomljenom nogom. Imao je hematom blizu jabucice cjevanice, ali je mogao da igra. Slomio je neku koscicu u duelu sa Puyolom, a osjetio tek posto je izveo penal. A onda je ostatak meca odigrao na jednu nogu, i skupio muda da istrci napad i sutira jednom, doduse, neuspjesno i slabijom nogom. Igraci sa takvim srcem me odusevljavaju.
DICIOTTO
Runi mozda bude spreman za Bajern![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks