Page 179 of 284 FirstFirst ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... LastLast
Results 4,451 to 4,475 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi ne budite smijesni, arsenalu ne igra mozak ekipe, fabregas a i sa njim oni bi bili pogubljeni na kamp nou. zar vas zivot nicemu nije naucio, pa imao je bajern prosle godine riberija, po meni bolji igrac od volkota ali su prosli 4:0

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dude View Post
    ljudi ne budite smijesni, arsenalu ne igra mozak ekipe, fabregas a i sa njim oni bi bili pogubljeni na kamp nou. zar vas zivot nicemu nije naucio, pa imao je bajern prosle godine riberija, po meni bolji igrac od volkota ali su prosli 4:0
    protiv porta nasri preuzeo fabregasovu ulogu i odradio vrhunski posao, shto ne bi mogao protiv barse?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad su svi uzdigli Walcotta, a on po meni nije neko ko pravi razliku. Nisam vidjeo gol sinoc, ali po meni taj momak nije ni blizu klase Riberya, Fabregasa, Arshavina, i slicnih...

EDIT: Hvalili se slon, mrav i nosorog. Kaže slon ja sam najveća životinja na svijetu, mrav kaže ja sam najmanja, a nosorog kaže ja imam najveći nos na svijetu. Sluša to sve lisica, i kaže im da odu po potvrdu kod sove. Vraća se slon sa potvrdom, stvarno je najveća životinja. Vraća se mrav, stvarno je najmanja životinja. Dolazi nosorog i psuje: 'Ko je taj Ibrahimovic, hebo mu mater...'
    Last edited by trojkam; 01-04-10 at 12:52.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

siguran sam da ce arsenal prvi dati gol na Nou Campu, ko smije da se kladi u 100 eura ))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    EDIT: Hvalili se slon, mrav i nosorog. Kaže slon ja sam najveća životinja na svijetu, mrav kaže ja sam najmanja, a nosorog kaže ja imam najveći nos na svijetu. Sluša to sve lisica, i kaže im da odu po potvrdu kod sove. Vraća se slon sa potvrdom, stvarno je najveća životinja. Vraća se mrav, stvarno je najmanja životinja. Dolazi nosorog i psuje: 'Ko je taj Ibrahimovic, hebo mu mater...'
    :lolblue::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, Barsa je bez Pujola i Pikea otpisana. Sinoc je Arsenal imao brdo sansi, zamislite kako ce se tek snac' Markez,Chigrinski ili Gabi..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Ljudi, Barsa je bez Pujola i Pikea otpisana. Sinoc je Arsenal imao brdo sansi, zamislite kako ce se tek snac' Markez,Chigrinski ili Gabi..
    Sigurno bolje no Kliši protiv Mesija... ubiće ga onaj hobit od k*rca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo neke vijesti o povredi runija:

znaci nije uopste ozbiljna povreda kao sto se mislilo, def propusta mech sa Celzijem i Bajernom. Trebalo bi da se vrati za oko 2 ned na teren.
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    siguran sam da ce arsenal prvi dati gol na Nou Campu, ko smije da se kladi u 100 eura ))
    idi u kladionicu i stavi 100 eura.

volkot ima prednost sto je brz i on to na najbolji moguci nacin iskoriscava. a da je neka klasa od igraca - nije i daleko je od toga. gurne loptu ispred sebe i pretrci te.
    Last edited by laciale; 01-04-10 at 15:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post

volkot ima prednost sto je brz i on to na najbolji moguci nacin iskoriscava. a da je neka klasa od igraca - nije i daleko je od toga. gurne loptu ispred sebe i pretrci te.
    A i veca ce mu kvota bit od 2, tako da kad je tako siguran, uzece vece pare u slucaju pogotka...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mediji: "Stari, dobri Deki, bio je na svakom mestu"

Stanković u većini italijanskih medija proglašen za igrača utakmice. Kapiten Srbije odigrao jednu od najboljih partija, kada je najpotrebnije.
    Dejan Stanković je igrač meča između Intera i CSKA. Kapiten Srbije je posle nekoliko slabijih partija podsetio ko je lider tima.

Gotovo svi mediji na Apeninima ističu Stankovića kao najboljeg u minimalnoj pobedi.

„Njegova igra je abeceda fudbala. Neverovatna energija i borbenost, uz sjajne pasove su pokrenuli Inter, šteta što nije dao gol, bio bi to šlag na tortu. Deki je ponovo u formi, pa šanse Intera rastu“, jedan je od komentara.

„Stari, dobri Deki, neumoran i nezamenjiv u ovoj ekipi. Pohapsio je vezne igrače CSKA, oduzeo veliki broj lopti. Sedeo je na klupi par mečeva, odmorio se i ponovo je vođa Intera“, smatra italijanska javnost.

„Niko ne može da traži više, koliko je lopti pokupio, koliko je dao svom timu u ovoj sjajnoj večeri. Bio je svuda i na svakom mestu“, komentarišu novinari.

„Kalčiomerkato“ je najbolje opisao igru kapitena Srbije.

„Ovo je način da se žrtvuješ za tim, da druge nateraš da budu bolji. Najbolji od svih 22 igrača na terenu, Stanković je u svom najboljem izdanju kada je najpotrebnije“, piše ovaj sportski portal.

Što se Krasića tiče, mediji se slažu da je bio solidan u prvom poluvremenu, da je jedan od retkih u ekipi gostiju koji je razmišljao o golu rivala.

„Murinjo je uvideo da bi mogao da stvori problem, pritisli su ga u drugom delu pa je bio bezopasan“, kaže se u nekim izveštajima.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ni meni nije jasno nikad bilo kako neko moze pored carobnjaka Federera da navija za drvosjecu Nadala, antipropagandu tenisa, ali ima vas i takvih
    Ali to je sinisam

E vako, neka moja prognoza:

CSKA-Inter: minimalac Intera dobar rezultat, al su trebali da dobiju i vise. CSKA je dosao u Milano da se brani, vidjecemo na sto ce to da lici kad krenu da napadaju u Moskvi. Imaju neke opasne sutere iz daljine, fizicki su jaki, Krasic je konstantna opasnost... namucice sigurno Inter, mada najvise tu zavisi od toga kako ce crno-plavi uc u mec. Mislim da ce bit dvojka, mozda opet 0-1.

Barselona-Arsenal: Ovo skoro sigurno prolazi Barsa, iako im ne igraju Pike i Markez. Al nema to tolko veze, jer Barsa uvjek igra za gol vise. Napad i sredina su kompletni, Arsenalu ne igraju Galas, Fabregas i Arsavin. Znaci, vrlo male sanse. Po meni ovo Barselona dobija sa 3-0.

Mancester-Bajern: Vece sanse na strani bavaraca. Vraca se Robben, ovima ne igra Runi. Jedino ih moze sjebat losija odbrana, ocekujem neki X.

Bordo-Lion: Ovo ce Bordo da dobije, samo je pitanje oce li dostic razliku. Kuci su opasni, ne znam samo igra li im kompletna ekipa. Ocekujem da Lion odigra iskusno na rezultat, al Bordo ima potencijala da prodje i pored loseg rezultata u prvoj utakmici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Krasic je konstantna opasnost
    nece bit Krasica, nazalost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ni meni nije jasno nikad bilo kako neko moze pored carobnjaka Federera da navija za drvosjecu Nadala, antipropagandu tenisa, ali ima vas i takvih
    Mogu ja, ali iskljucivo u svijetlu cinjenice da je Nadal vatreni MADRIDISTA Inace, mrzim tenis.Hebes sport u kojem kad se nakasljes ili ispustis bilo kakav navijacki krik dobijes opomenu pred izbacivanje sa gledalista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Ali to je sinisam

E vako, neka moja prognoza:

CSKA-Inter: minimalac Intera dobar rezultat, al su trebali da dobiju i vise. CSKA je dosao u Milano da se brani, vidjecemo na sto ce to da lici kad krenu da napadaju u Moskvi. Imaju neke opasne sutere iz daljine, fizicki su jaki, Krasic je konstantna opasnost... namucice sigurno Inter, mada najvise tu zavisi od toga kako ce crno-plavi uc u mec. Mislim da ce bit dvojka, mozda opet 0-1.

Barselona-Arsenal: Ovo skoro sigurno prolazi Barsa, iako im ne igraju Pike i Markez. Al nema to tolko veze, jer Barsa uvjek igra za gol vise. Napad i sredina su kompletni, Arsenalu ne igraju Galas, Fabregas i Arsavin. Znaci, vrlo male sanse. Po meni ovo Barselona dobija sa 3-0.

Mancester-Bajern: Vece sanse na strani bavaraca. Vraca se Robben, ovima ne igra Runi. Jedino ih moze sjebat losija odbrana, ocekujem neki X.

Bordo-Lion: Ovo ce Bordo da dobije, samo je pitanje oce li dostic razliku. Kuci su opasni, ne znam samo igra li im kompletna ekipa. Ocekujem da Lion odigra iskusno na rezultat, al Bordo ima potencijala da prodje i pored loseg rezultata u prvoj utakmici.
    Svidja mi se tvoja prognoza, samo sto bih licno volio da Lion prodje Bordo.Jeste da su izbacili Real , ali su stvarno (po meni) jako dobra ekipa.ZASLUZENO su prosli Real, dokazali da mogu da se nose i sa najvecima, i mislim da definitivno imaju kvalitet za narednu fazu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjeruj mi da je on i tehnicki veoma dobar fudbaler.Naravno, plus sto je brz k'o (skoro) Martins

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prognoziram polufinala:
    Lion - Bayern
    Inter - Barselona
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Prognoziram polufinala:
    Lion - Bayern
    Inter - Barselona
    hahaha a bash ih je teshko sad prognozirat

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Vjeruj mi da je on i tehnicki veoma dobar fudbaler.Naravno, plus sto je brz k'o (skoro) Martins
    najbrzi je fudbaler u premijer ligi - sigurno aposlije njega aron lenon.
    Last edited by laciale; 01-04-10 at 20:36.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Mitro
    iako im ne igraju Pike i Markez
    Pike i Pujol...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

igrace milito, a ocekuje se i da se markez oporavi od povrede
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

abidal treba da igra sa militom - bar ja tako mislim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najbrzi je fudbaler u premijer ligi - sigurno aposlije njega aron lenon.
    Kakav je tek to igrac, kakva masina.Totalna mi je misterija kako jos ne igra u nekom od najvecih evropskih klubova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva krila ima engleska volkot lenon young itd

auuu brate da drhti svaka odbrana kad oni krenu

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    kakva krila ima engleska volkot lenon young itd

auuu brate da drhti svaka odbrana kad oni krenu

lol...mata,silva,pablo hernandez,navas,capel,vicente,pedro leon,pedro,reyes,granero, itd...
    ako pred englezima drhti odbrana ,pred spancima puca po savovima!:mrgreen:

edit: izvinite zbog oFF-a
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Page 179 of 284 FirstFirst ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)