ljudi ne budite smijesni, arsenalu ne igra mozak ekipe, fabregas a i sa njim oni bi bili pogubljeni na kamp nou. zar vas zivot nicemu nije naucio, pa imao je bajern prosle godine riberija, po meni bolji igrac od volkota ali su prosli 4:0
Sad su svi uzdigli Walcotta, a on po meni nije neko ko pravi razliku. Nisam vidjeo gol sinoc, ali po meni taj momak nije ni blizu klase Riberya, Fabregasa, Arshavina, i slicnih...
EDIT: Hvalili se slon, mrav i nosorog. Kaže slon ja sam najveća životinja na svijetu, mrav kaže ja sam najmanja, a nosorog kaže ja imam najveći nos na svijetu. Sluša to sve lisica, i kaže im da odu po potvrdu kod sove. Vraća se slon sa potvrdom, stvarno je najveća životinja. Vraća se mrav, stvarno je najmanja životinja. Dolazi nosorog i psuje: 'Ko je taj Ibrahimovic, hebo mu mater...'![]()
Last edited by trojkam; 01-04-10 at 12:52.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
siguran sam da ce arsenal prvi dati gol na Nou Campu, ko smije da se kladi u 100 eura))
Ljudi, Barsa je bez Pujola i Pikea otpisana. Sinoc je Arsenal imao brdo sansi, zamislite kako ce se tek snac' Markez,Chigrinski ili Gabi..
Evo neke vijesti o povredi runija:
znaci nije uopste ozbiljna povreda kao sto se mislilo, def propusta mech sa Celzijem i Bajernom. Trebalo bi da se vrati za oko 2 ned na teren.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Mediji: "Stari, dobri Deki, bio je na svakom mestu"
Stanković u većini italijanskih medija proglašen za igrača utakmice. Kapiten Srbije odigrao jednu od najboljih partija, kada je najpotrebnije.
Dejan Stanković je igrač meča između Intera i CSKA. Kapiten Srbije je posle nekoliko slabijih partija podsetio ko je lider tima.
Gotovo svi mediji na Apeninima ističu Stankovića kao najboljeg u minimalnoj pobedi.
„Njegova igra je abeceda fudbala. Neverovatna energija i borbenost, uz sjajne pasove su pokrenuli Inter, šteta što nije dao gol, bio bi to šlag na tortu. Deki je ponovo u formi, pa šanse Intera rastu“, jedan je od komentara.
„Stari, dobri Deki, neumoran i nezamenjiv u ovoj ekipi. Pohapsio je vezne igrače CSKA, oduzeo veliki broj lopti. Sedeo je na klupi par mečeva, odmorio se i ponovo je vođa Intera“, smatra italijanska javnost.
„Niko ne može da traži više, koliko je lopti pokupio, koliko je dao svom timu u ovoj sjajnoj večeri. Bio je svuda i na svakom mestu“, komentarišu novinari.
„Kalčiomerkato“ je najbolje opisao igru kapitena Srbije.
„Ovo je način da se žrtvuješ za tim, da druge nateraš da budu bolji. Najbolji od svih 22 igrača na terenu, Stanković je u svom najboljem izdanju kada je najpotrebnije“, piše ovaj sportski portal.
Što se Krasića tiče, mediji se slažu da je bio solidan u prvom poluvremenu, da je jedan od retkih u ekipi gostiju koji je razmišljao o golu rivala.
„Murinjo je uvideo da bi mogao da stvori problem, pritisli su ga u drugom delu pa je bio bezopasan“, kaže se u nekim izveštajima.
Ali to je sinisam
E vako, neka moja prognoza:
CSKA-Inter: minimalac Intera dobar rezultat, al su trebali da dobiju i vise. CSKA je dosao u Milano da se brani, vidjecemo na sto ce to da lici kad krenu da napadaju u Moskvi. Imaju neke opasne sutere iz daljine, fizicki su jaki, Krasic je konstantna opasnost... namucice sigurno Inter, mada najvise tu zavisi od toga kako ce crno-plavi uc u mec. Mislim da ce bit dvojka, mozda opet 0-1.
Barselona-Arsenal: Ovo skoro sigurno prolazi Barsa, iako im ne igraju Pike i Markez. Al nema to tolko veze, jer Barsa uvjek igra za gol vise. Napad i sredina su kompletni, Arsenalu ne igraju Galas, Fabregas i Arsavin. Znaci, vrlo male sanse. Po meni ovo Barselona dobija sa 3-0.
Mancester-Bajern: Vece sanse na strani bavaraca. Vraca se Robben, ovima ne igra Runi. Jedino ih moze sjebat losija odbrana, ocekujem neki X.
Bordo-Lion: Ovo ce Bordo da dobije, samo je pitanje oce li dostic razliku. Kuci su opasni, ne znam samo igra li im kompletna ekipa. Ocekujem da Lion odigra iskusno na rezultat, al Bordo ima potencijala da prodje i pored loseg rezultata u prvoj utakmici.
nece bit Krasica, nazalostKrasic je konstantna opasnost![]()
Prognoziram polufinala:
Lion - Bayern
Inter - Barselona
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pike i Pujol...Originally Posted by Mitro
igrace milito, a ocekuje se i da se markez oporavi od povrede
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
abidal treba da igra sa militom - bar ja tako mislim.
kakva krila ima engleska volkot lenon young itd
auuu brate da drhti svaka odbrana kad oni krenu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks