Another, s tom utakmicom (11:1) je nijedan navijač Reala ne bi trebao ponosit niti je isticat. Molim te ne narušavaj moje mišljenje o tebi, koje je dosta visoko

Skinuh i odgledah Majorka - Barselona. Uh, nije ni čudo što majorka doma razbija. Preteška utakmica, možda i najteža ove sezone u goste. Barsina igra nije nimalo sigurna i efikasna ka prošle godine, tek poneki bljesak i to je to. Prvo poluvrijeme je bilo loše, a to drugo dosta bolje. Najvažnija su ta 3 boda.

Real je besmrtan. Njima bi najbolje bilo da svaku utakmicu počnu sa rezultatom 0:2 za protivnički tim. Jer onda, nema šanse da se može odbranit protivnička ekipa. Sa svake strane non stop se napada. Još kad nema Kake... Kako se sezone približava kraju, meni se čini, tako sam nekako sve ubjeđeniji da će na kraj Real bit 1. A ruku na srce ne bi bilo nezasluženo, nimalo. Totalitarni fudbal... Meč uvjek počnu, nekako, sporo i kao da se plaše, ali kako vrijeme odmiče pretvaraju se u mašinu za golove. Pa sinoć, je sve nekako ukazivalo da će Real dobit. Još kad daju gol na početak 2. poluvremena...

Ipak će, izgleda, meč svih mečeva, odlučit ko će bit prvak za ovu sezonu... A mislio sam da neće to bit slučaj. Barsa i Real su mnogo mnogo ispred svih. Mnogo više no što su "jači" engleski/italijanski timovi bolji od "slabijih" iz svojih liga. El klasiko će i ove godine bit nevjerovatan... Uostalom, ka i svake godine...