Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
vidis li ako ste optereceni. boli vas jako? 6 titula vs 0.
i jos nesto za laku noc...da jos vise boli.
laku noc madridisti isfrustrirani.:shock:
Last edited by laciale; 28-03-10 at 22:20.
hahahah, sta ovde covek moze da procita, ne moze nidje. enivej, real ponovo pobedio, ali ponovo primio gol. secam se ja i prosle godine su se bili ovako zaleceli, pa bi 2:6
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Koja od 3 sive celije koje posjedujes te je navela da pomislis da mi je cika sa avatara idol, i da uopste imam idole - umjesto da, recimo, volim par njegovih dijela?![]()
I zeznuo si se - Real je simbol za fudbal, ne za diktaturu.To je samo u ocima fanove Farse, svi znamo zasto
Mogu biti i sampioni univerzuma, ali ce ostati ono sto jesu - klub koji je osvojio prvi najveci Evropski trofej tek POSLE jedne C.Zvezde...a za ovo boldovano, neka, neka, imas i pravo da se radujes malo, samo ne zaboravi da je trenutno taj provincijski klub trenutno sampion spanije, evrope i svijeta, a trenutno je u igri za odbranu sampionata i evrope...
Btw. nice try...NOT![]()
Kakve veze ima "provincija" sa fudbalom koji igraju Real I Barcelona...
AnotherWorld, prestani da im odgovaraš svima redom, samo se smaraš bez potrebe.
Najbolje je kulirat ove izlive ljubomore koji potiču od simpatizera seljačkog kluba, kao i njihovu priču o 6 trofeja koje im je donio lično Ovrebo... želudac mi se prevrće od toga.
Ja moram još jednom da istaknem koliko je ovaj čovjek
dobro pojačanje za Real Madrid. Nevjerovatno. Plaćen je samo 2 miliona eura, a trenutno (po prikazanoj igri i formi) vrijedi 15ak. Odličan. Kako je samo primio loptu Alonsa (koja nije bila uopšte laka), driblao odbranu Atletika i potezom rasnog centarfora postigao gol. Oduševljen sam. Real konačno ima koliko - toliko dobre bekove na obje strane.
Ramos je noćas igrao štopera, Marselo lijevo (odigrao bez kikseva, koliko sam ja mogao primijetiti, što je stvarno rijetkost) a Arbeloa desno. Odlična partija.
Šlanjav gol Rejesa poslije kiksa Albiola, ali dobro... od njega se to može i očekivati, dade nam auto-gol prošlo kolo. Prsa' je momak.
Odlična partija i Alonsa. Iguain i Ronaldo mi nisu bili nešto posebno aktivni, ali to je za očekivati... jer se čuva snaga za nastavak ove trke i foto-finiš... utakmica na Bernabeuu biće meč sezone.
a vidis li da ne znaju sto pricaju. frka ih je uvatila od derbija.
another, daj izbaci neki rezultat za vrijeme I svjetskog rata koji je bio. aa presmijes
an si sine. 1943![]()
buenas noches da sextacampeon!!!
madrid cabron saluda el campeon !!!
Ponadali se navijači Farse , pa sad puni frustracija i neke negativne energije.
kako je tebi lose prika, auuuuuu. i dalje ne mozes da spavas normalno? jesi uzimao one tablete koje sam ti rekao da uzmes? zovu se "no iniesta no sleep"-potrazi ih u najblizoj apoteci i ako ih ne nadjes onda uzmi ove "sextacampeon" - e one su dobre.
nemoj tako da se nerviras oko jedne glupave utakmice i to jos iz prosle godine. budi jak i zaboravi na to.samo zaboravi i vidjeces da ce ti biti bolje.
laku noc moji madridisti dragi i laku noc i tebi ovrebo - kumarice moja. samo bez nervoze i bez tenzija. sve vas voli ibra dzibra.
Izgleda da vaše komplekse niko ne može da izliječi
zasto bi navijac barse imao ikakve komplekse? osvojeno je sve zivo i sad drugi imaju veliki domaci zadatak. komplekse smo nabili svima a nama ne niko. najbolje da od reala imamo komplekse koji 7 godina ne moze uc medju 8 najboljih u evropi i koga "guze" u kup kralja (njihovo takmicenje) ko prije stigne.
Ne nego ce navijaci najveceg kluba na planeti imati kompleks od nekog ko do juce nije postojao na mapi fudbalske EvropePravi uspjesi se grade decenijama, a ne u jednoj godini...
Na konto price o kupu (cisto informativno) - Barsa je Kup Kralja igrala i dok se zvao Kup Generala (Franka).Sada ga predstavljaju kao najveceg krvnika i zlotvora ravnog Hitleru, optuzujuci Real da je "Frankov klub" a do juce su igrali njegov kup.How sad is it :burp:
eo sad ozbiljno,
sto rece vlado, arbeloa= masinica, lik stvarno igra odlicno, veliki pogodak reala
alonso u zadnjih nekoliko utakmica isto dobar
za higuaina nemam reci, samo da ga ovi mozgovi iz uprave reala ne prodaju.
po svemu sudeci titulu ce ponovo odlucivati el clasico u madridu, barsi je raspored prenatrpan, injesta ponovo povredjen, ibra poceo da daje golove, ali igra mu je ocajna. gvardiola rece da mu je liga prioritet, pa cemo vidjet' kako ce bit'.
vidimo se 11-og aprila u 00:01
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks