View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 8 of 105 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast
Results 176 to 200 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Puno veci problem imas ti kad nikako ne mozes shvatiti da si ti jednak sa Safetom i Mirsadom, a cak i sa Dzanom Rifatom iako ti to tesko pada i to te boli. Sve je jasnija boljka bez prebola i jedino sto je dobro u Crnoj Gori bez ikakve zamjerke sto takvi bas nikad nece dobiti vlast.
    Naravno da smo svi jednaki ali sam ja ovdje govorio( a ti kao i uvjek zlonamjerno tumačio) o Podgorici, Tuzima i glasanju!
    Rekao sam da nije pošteno da zahvaljujući glasovima Mirsada iz Tuzi koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa Podgoricom i dijelom grada preko Morače , mojoj djeci se ipred nosa na korak od zgrade napravi dvospratna garaža te svaki dan udišemo otrovne materije!!!
    Isto sam rekao da nije pošteno ni da moj glas utiče na gradnju ili negradnju Doma kulture u Tuzima jer ja i moja djeca nemamo veze sa tim!!
    Zato je pošteno da Tuzi dobiju opštinu u kojoj će sami brinuti o sebi a neće im drugi određivati što je za njih bolje!
    A zašto je bitno sve ovo?
    Razgolitiće se Mugi i njegova podrška u samom gradu i onda će vidjeti da nema podršku u gradu bez sadašnje gradske opštine!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Takodje samo naivcine mogu misliti da ce bilo ko u CG cistiti partiju od sigurnih glasova...koliko muslimana i katolika ima u SNPu, ima li 0,01%? Mozda zaludni Smajo i par njemu slicnih

I postoji razlog zasto je to tako.
    Ako Mislis na Smaja Sabotica,on je sada potpredsjenik Baca Mitrica partije;Penzionera itd...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Smajo je pojacao Baćovu stranku i sila glasova koju ce on donijeti garantuje mu uspjeh. Ne znam ja koliko je muslimana ili katolika u bilo kojoj partiji i to je nesto zadnje nasto gledam kako se ko moli i da li se moli. Zasto ih nije bilo u SNP ne treba nikom objasnjavati, a SNP je dozivio debelo samoprocisćavanje i ne bi bio bas siguran da bi mnogim manjinskim partijama bilo nesto strasno da sa njima budu u koaliciju. To sto niko ko sebe cijeni nece sa vojvodama i jadikalima je samo veliku plus za one koji znaju s kim neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kaze Baco,mi ce mo samo u koaliciju sa onim ko osvoji vlast,mi samo gledamo svoj interes,car je:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Koja su to mjesta u kojima su Albanci , Muslimani i Bošnjaci ogromna većina a da je izašlo 60%?
    U tim mjestima (Ulcinj,Rožaje,Plav) je skoro data plebiscitna podrška samostalnosti.
    Jedini grad gdje je isto takva većina podržala DA je Cetinje!
    U opštinama gdje je većinsko stanovništvo pravoslavno i gdje manjine nijesu donijele prevagu za opciju DA je Danilovgrad, Budva i Nikšić!
    Podgorica bez Tuzi je rekla NE! Bar takođe NE ( PRIČAM O PRAVOSLAVCIMA)..
    Svi znamo, dovoljno je pogledati rezultate po opštinama, da je ovo istina...
    U stvari pošteno govoreći ne znam zbog čega ovo iznosim kada je to svima opšte poznata činjenica i sopriti istu je kao sporiti da je 2+2=4!
    Plavljani mi nijesu jasni, kao ni odnos vlasti prema Plavu i Gusinjama. U Plavu imate jednu ulicu dugu oko 500m i više od pola godine ona je raskopana (možda i više ali ja znam za pola godine). Na putu Plav-Gusinja 9km pogodićete 10-ak rupa a ostale se mogu zaobići. To je 9km puta. Stanovništvo se konstantno iseljava. Jedan Plavljanin ekonomista sa 30 godina rada tamo kaže da su u Plavu ostali samo prokleti. A DPS tamo redovno dobija 60%+ glasova. Bezobrazno je u najmanju ruku da se odnos vlasti prema tom kraju ne promijeni.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    kaže da su u Plavu ostali samo prokleti. A DPS tamo redovno dobija 60%+ glasova
    slika Crne Gore u malom...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    ne znam da li je bilo pa ako jeste prastajte...
    cuh izjavu nekog od opoicionih likova kako je pravedno da izbori budu nakon proslave nezavisnosti jer ce na taj nacin dps-sdp profitirati na pozitivnoj klimi nakon proslave... e sada vi meni kazite da li ovo ima idje u svijetu na ma kojoj drzavi na mapi da opozicija smatra ''losim vjetrom'' to sto su izbori dva dana nakon drzavnog praznika???
    Koliko jos treba da prodje pa da ti ljudi shvate da su ideje hegemonizma, nacional socijalizma, velikospstva bolesne, nehumane i prije svega utopijske i hoce li ikada skontati dje zive i kako im se zove drzava?
    Evo opet se po forumu pise o godisnjici nato agresije, opet i nanovo a da niko ne napise da su hiljade tih nesrecnika koji su poginuli ubijeni bas od strane tih koji su stvorili i pratili ideju velikosrpstva, nato je tu bio samo metak koji su tadasnje srpske vodje i oni koji su ih podrzavali ispalili sami u sebe.
    Od ove opozicije se to ne može očekivati. Šta ja ima da slavim ako mi to nešto nije donijelo nikakav napredak. Ali u BP jeste i podržaću to.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Plavljani mi nijesu jasni, kao ni odnos vlasti prema Plavu i Gusinjama. U Plavu imate jednu ulicu dugu oko 500m i više od pola godine ona je raskopana (možda i više ali ja znam za pola godine). Na putu Plav-Gusinja 9km pogodićete 10-ak rupa a ostale se mogu zaobići. To je 9km puta. Stanovništvo se konstantno iseljava. Jedan Plavljanin ekonomista sa 30 godina rada tamo kaže da su u Plavu ostali samo prokleti. A DPS tamo redovno dobija 60%+ glasova. Bezobrazno je u najmanju ruku da se odnos vlasti prema tom kraju ne promijeni.
    Znaš kako čim ih glasaju vlast misli da je njima dobro..zašto bi ulagali pare tamo kad mogu fino(za njihove pojmove) da se provedu u Biancu uz neku cecapecu?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Zezate li se da je Baco u politiku? To je onaj sto se povukao iz svakog medijskog pojavljivanja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zacepi nos i glasaj za opoziciju. Mislim da je konacno doslo vrijeme da je prosto nepristojno glasati za vlast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da smo svi jednaki ali sam ja ovdje govorio( a ti kao i uvjek zlonamjerno tumačio) o Podgorici, Tuzima i glasanju!
    Rekao sam da nije pošteno da zahvaljujući glasovima Mirsada iz Tuzi koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa Podgoricom i dijelom grada preko Morače , mojoj djeci se ipred nosa na korak od zgrade napravi dvospratna garaža te svaki dan udišemo otrovne materije!!!
    Isto sam rekao da nije pošteno ni da moj glas utiče na gradnju ili negradnju Doma kulture u Tuzima jer ja i moja djeca nemamo veze sa tim!!
    Zato je pošteno da Tuzi dobiju opštinu u kojoj će sami brinuti o sebi a neće im drugi određivati što je za njih bolje!
    A zašto je bitno sve ovo?
    Razgolitiće se Mugi i njegova podrška u samom gradu i onda će vidjeti da nema podršku u gradu bez sadašnje gradske opštine!
    Evo pošto voliš činjenice, danas u Skupštini grada PG ima 55 poslanika...Od toga 22 DPS(najjači, sa ili bez Tuzi), 6 SDP (druga najjača), 5 SNP, 4 PZP, 4 NOVA, 1 NS, 1 DSS, 1 SSN i....8 poslanika bez kluba! Ili "nezavisnih"...I svi su oni sa lista opozicionih partija, uglavnom PZP-a. I bliži su Mugiju mnogi od mnogih od ova 23 iz DPS-a. Tako da nije Mirsad kriv no ti što si glasa sa SNS, pa danas njihov poslanik radi sa Mugošom, možda baš tu garažu što ti smeta.

Pa pamet u glavu ovaj put
    A inače ako hoćeš baš da znaš....U Tuzima je na vlasti opozicija, a u "srpskoj" Zeti ubjedljivo DPS, pa pitaj Maraše, Stijepoviće, Radonjiće, Klikovce i ostale okle garaža što ti podavi đecu, ostavi Mirsada da se bori na miru protiv Mugija, kad su već tvoji odbornici odlučili da mu pomognu, koliko mogu ...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Zezate li se da je Baco u politiku? To je onaj sto se povukao iz svakog medijskog pojavljivanja?
    za koji ja klinac pisem odje,citaj,Baco je predsjednik partije penzionera a Smajo Sabotic podpredsjednik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Evo pošto voliš činjenice, danas u Skupštini grada PG ima 55 poslanika...Od toga 22 DPS(najjači, sa ili bez Tuzi), 6 SDP (druga najjača), 5 SNP, 4 PZP, 4 NOVA, 1 NS, 1 DSS, 1 SSN i....8 poslanika bez kluba! Ili "nezavisnih"...I svi su oni sa lista opozicionih partija, uglavnom PZP-a. I bliži su Mugiju mnogi od mnogih od ova 23 iz DPS-a. Tako da nije Mirsad kriv no ti što si glasa sa SNS, pa danas njihov poslanik radi sa Mugošom, možda baš tu garažu što ti smeta.

Pa pamet u glavu ovaj put
    A inače ako hoćeš baš da znaš....U Tuzima je na vlasti opozicija, a u "srpskoj" Zeti ubjedljivo DPS, pa pitaj Maraše, Stijepoviće, Radonjiće, Klikovce i ostale okle garaža što ti podavi đecu, ostavi Mirsada da se bori na miru protiv Mugija, kad su već tvoji odbornici odlučili da mu pomognu, koliko mogu ...

Ne mogu da vjerujem da ne znaš da se sem što se glasa za parlament glavnog grada Podgorice, u Tuzima i Zeti glasa i za gradske parlamente!!
    Na nivou grada Tužani daju podršku Mugiju a na nivou Tuzi svojim strankama.
    Zbog toga DPS u Tuzima nema vlast već opozicione albanske partije sa SNP-om!
    Slično je i na državnom nivou.Postoje dvije izborne jedinice.
    Prva na nivou države gdje Albanci daju skoro plebiscitno glas DPSDP-u a na nivou svoje izborne jedinice njihove partije, jer jedino preko albanske izborne jedinice mogu ući u parlament Crne Gore.
    Iz te druge izborne(albanske) jedinice se biralo 4 poslanika...
    Toliko su stvari jasne da ne mogu da vjerujem da ovo nijesi znao...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...ili da još uprostim...DPSDP zajedno u Podgorici i gradskoj opštini Zeti je manjina u odnosu na opoziciju!
    DPSDP-Podgorica-Zeta imaju manje od Opozicije-Podgorica-Zeta
    DPSDP-Podgorica-Zeta-Tuzi imaju više od Opoziocije-Podgorica-Zeta-Tuzi
    Pa zar se ne sjećaš emisije u kojoj je gost bio gradonačelnik Bijelog Polja Milošević, gradonačelnik Herceg Novog Mandić i kada je Tarzan rekao da ze zalaže za lokalne samouprave svugdje gdje je to moguće pa i za Tuzi ako ispune uslove , a da će nedostatak glasova iz sadašnje gradske opštine nadoknaditi pojačanom kampanjom i još boljim odnosom sa građanima , te da će Podgorica i dalje ostati Njihova!
    Ili još plastičnije da Mirsad,Safet,Sead,Ferhat iz Tuzi ne glasaju za parlament glavnog grada , Mugi nebi dobio izbore( čista matematika i poslednji izbori pokazuju) i samim tim nebi bilo dvospratne smrdljive garaže na korak od vrtića,, Ljubica Popović" i na korak(15metara) od moje zgrade!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Strah me od Milica da ne prospe sve ovo sa svojim zahtijevima...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...e zato DPS kaže da Tuzi još nijesu zrele za opštinu ...to je jedan jedini razlog...sve drugo su priče za malu đecu...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Strah me od Milica da ne prospe sve ovo sa svojim zahtijevima...
    Dogovor nikada nije bio bliži.
    Vanparlamente stranke će sigurno biti uključene, prof. Kuljak i Milan Popović kao nestranačke ličnosti, postoji velika šansa da se uključe i intelektualci iz ,,Vijesti", ,,Monitora"...
    Albanci i Bošnjaci ,posebno ovo drugi na sjeveru, su spremni za koaliciju a dvije albanske partije na jugu takođe.
    Po pitanjima oko kojih se ne slažu( ako dođe do koalicije na državnom nivou) svako zadržava pravo da glasa po sopstvenom izboru...
    Mislim da je ovo odlično pripremljeno jer će se akcenat staviti isključivo na onim pitanjima gdje je potpuni koncezus.
    Ponavljam ona pitanja( koja su za nekog najbitnija)ostavljena su partijama( poslanicima,odbornicima) da sami iznose svoj stav jer po sadašnjom zakonu poslanici i dalje raspolažu sa svojim mandatom a ne liste!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Prva na nivou države gdje Albanci daju skoro plebiscitno glas DPSDP-u a na nivou svoje izborne jedinice njihove partije, jer jedino preko albanske izborne jedinice mogu ući u parlament Crne Gore.
    Hoces da kazes da Albanci glasaju dva puta?
    Za njih ne vazi cenzus od 3% i to je citava njihova privilegija. Tacno se sracuna koliko glasova treba za jednog poslanka, i partije sa albanskim predznakom treba da ispune tu kvotu. Cini mi se da su do sada uspijevali da uzmu 3 ili 4 poslanika. Svi oni gradjanji albanske nacionalnosti(a njih ima oko 30%) koji ne glasaju za nacionalne partije ulaze u isti kos sa nama. Musilmani i Bosnjaci nemaju ovu privilegiju jer njih ima znatno vise.
    I ti smatras da je ovo nepravedo? Koja to demokratska zemlja ne dozvoljava svojim manjinama da lakse udju u parlament molim te?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

prof. Kuljak i Milan Popović kao nestranačke ličnosti, postoji velika šansa da se uključe i intelektualci iz ,,Vijesti", ,,Monitora"...
    Imas li neki zvanican izvor za ovo ili si cuo?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da ne znaš da se sem što se glasa za parlament glavnog grada Podgorice, u Tuzima i Zeti glasa i za gradske parlamente!!
    Na nivou grada Tužani daju podršku Mugiju a na nivou Tuzi svojim strankama.
    Zbog toga DPS u Tuzima nema vlast već opozicione albanske partije sa SNP-om!
    Slično je i na državnom nivou.Postoje dvije izborne jedinice.
    Aj, aj, nemoj da se pališ stručnjače, no pazi kakve činjenice iznosiš.

1) U albanskoj izbonoj jedinici za državni parlament se biraju 5 a ne 4 poslanika.
    2) Svi glasovi iz jedne u drugu izbornu jedinicu se prelivaju, tj. ti možeš da glasaš DUA na Cetinje, to ide na njihov konto u posebnoj izbornoj jedinici, isto kao i glasovi NOVE iz Ulcinja u suprotnom pravcu.
    3) Nemoj da miješaš lokalne i državne izbore.
    4) U Tuzima DPS u opoziciji, u Golubovcima ubjedljivo na vlast, i tebi je kriv neko iz Tuzi za to što je DPS na vlast na nivou opštine PG?!
    4) Na kraju, kakve veze ima što je par hiljada (znači par hiljada) ljudi iz Tuzi glasalo DPS-SDP kad je, recimo Mugoša dobio 60.000 glasova ukupno. Ili koalicija 48.000? Pobrini se ti za tvoje komšije koji redovno zaokruže DPS, pa da zajedno obarate vlast, nećeš je oboriti ukoliko budeš prebaciovao odgovornost na Tuzane ili bilo koga drugog (pogotovo što ti daješ tome i nacionalni prizvuk), jer time sigurno nećeš dobiti, recimo, mene ili moje prijatelje - kojima će uvijek multinacionalna CG kao država đe su svi jednaki bit bitnija od garaže, bila ona na dva ili 72 sprata.
    5) Čekam još neko tvoje "otkrovenje" vezano za izbore, posebno za koaliciju opozicionih partija, jer sam sa bio na piće sa funkcionerima dvije od njih 3, pa mi oni rekoše da baš nije sve onako ka što izgeda prosječnom čitaocu Vijesti. No možda ti imaš neke informacije koje bacaju drugo svjetlo na to
    Last edited by OSCAR; 25-03-10 at 12:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Imas li neki zvanican izvor za ovo ili si cuo?
    Zar ti sumnjas ??? On je prije dvije godine ima povjerljivi info da se mijenja himna i zastava

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zar ti sumnjas ??? On je prije dvije godine ima povjerljivi info da se mijenja himna i zastava
    Snila baba što joj milo bilo...Mislim da Milić nije lud za Milanom Popovićem, pogotovo što će iz PZP-a pokušavat da ga nametnu kao jednog od nosilaca liste za PG.
    Last edited by OSCAR; 25-03-10 at 12:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stranka srpskih radikala (SSR) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u svim opštinama.

»Ponudićemo našem narodu najbolji program čije će okosnice biti identitetska pitanja srpskog naroda u Crnoj Gori i borba protiv kriminala i korupcije na svim nivoima«, kazala je predsjednik Vidosava Ostojić.

Una hirundo non facit ver ....ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Stranka srpskih radikala (SSR) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u svim opštinama.

»Ponudićemo našem narodu najbolji program čije će okosnice biti identitetska pitanja srpskog naroda u Crnoj Gori i borba protiv kriminala i korupcije na svim nivoima«, kazala je predsjednik Vidosava Ostojić.

Una hirundo non facit ver ....ali...
    A pi.

Duva li u XIV vijeku?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

kuja Vidosava..
    She is only here to annoy herself!

Page 8 of 105 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)