Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
E bravo ti ga brate moj,ja bi tebi odma dao Monstat da vodis.Sad sto je u nekim mjestima dje su vecina Bosnjaci/Muslimani i Albanci izlaznost bila i ispod 60%,a u nekima dje su Srbi vecina oko 90%,to nikakve veze nema
Inace,ne volim te podjele po nacionalnoj,a posebno vjerskoj osnovi i to jedan od razloga sto mislim da bi pobjeda ovakve opozicije bila vrlo losa stvar za CG.Mi-Oni.Vama je neshvatljivo da takvih podjela ne mora bit i bojim se da cete nam,ako vas zapane,Bosnu napravit od drzave zajedno sa nacionalnim strankama ovih drugih naroda,koje zasad ne mogu 2% zakucit.
Koja su to mjesta u kojima su Albanci , Muslimani i Bošnjaci ogromna većina a da je izašlo 60%?
U tim mjestima (Ulcinj,Rožaje,Plav) je skoro data plebiscitna podrška samostalnosti.
Jedini grad gdje je isto takva većina podržala DA je Cetinje!
U opštinama gdje je većinsko stanovništvo pravoslavno i gdje manjine nijesu donijele prevagu za opciju DA je Danilovgrad, Budva i Nikšić!
Podgorica bez Tuzi je rekla NE! Bar takođe NE ( PRIČAM O PRAVOSLAVCIMA)..
Svi znamo, dovoljno je pogledati rezultate po opštinama, da je ovo istina...
U stvari pošteno govoreći ne znam zbog čega ovo iznosim kada je to svima opšte poznata činjenica i sopriti istu je kao sporiti da je 2+2=4!