Ako imas sociva - 6000K
Ako nemas - ne prekoo 5000.
TAKUMI
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To je stvarno previshe , najbolji su definitivno 5000k ali je problem sto ih slabo dje ima , ili su 4300k ili 6000k pa tamo na dalje
ja sam ove prvenstveno kupio radi izgleda auta sa njima , ali posle ugradnje sam bio preodusevljen vidjivoscu sa njima. evo kazem prije neku noc kad sam isao u Kuce tacnije na Medun (a do tamo nema ulicne rasvjete) , upalih duga svijetla i samo sam ih lagano ugasio , jer sam mnogo bolje vidjeo sa kratkim xenonima nego sa dugim obicnim, i ako su duga bacala dosta dalje svjetolst
sad se vishe koristi FULL FULLOVA![]()
![]()
![]()
....ili totalni ful.
P.S. ja ne znam odakle ta rijec kod nas - ful oprema.
TAKUMI
CASPER jbt...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
aoj sto ucinje lik od onog normalnog i lijepog auta , a ovo nazad je tek prica za sebe WTF
cena je sa carinom i pdv om na ime kupca ,uvoz Belgija,
ovo je nedje u belgiju radjeno , neki pacijent hahahahaha
Reci mu da ga cekaju u DU.
TAKUMI
onaj fiat gore: Oprema: -Tuning
kladim se da mu je tuning ovi spojleri![]()
Pa recite vi nekom dekici u Lajku nesto kad bi pricali...kladim se da pored sebe ima dovoljno hladnog oruzja da nas sve pospremi...mada za neke je dovoljan samo ljuti pogled obozavatelja rusije![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks