I jos takva,pa na plin,a ne no ugradi kumin pa nalazi i stiskaj ga![]()
Mila majko,podigni me malo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
1999 nije bilo xenona.
2000-e su dobili xenon a 2001-e angels i xenon.
TAKUMI
u pravu je fabija, mrzim kad vidim da ljudi na stariji redizajn kace farove i detalje sa novijega, pokusajuci da naprave "djevojku od babe", a vrhunac toga je kacenje ovih LEDova i providnih farova/shtopova na stare kante :roll:
(nečitko)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
uglavnom ispadne ciganisanje, napravis frankenstajna od auta, malo novog, malo starog, malo tushkog, i trt![]()
(nečitko)
Ja bih sad stavio farove, male zmigavce, stopove, lajsne i prednji branik od redizajna. To je OK jer onda nema nikakve razlike, ali stavis angelse a sve drugo je old style...
TAKUMI
i LEDove, i LEDove! :mrgreen:
(nečitko)
zato sto dodatna oprema znaci neshto sto poboljshava, olakshava voznju, u bilo kom smislu (sigurnost, komfor itd itd)...A ksenone moze svako kupit i stavit i na peglicu ako oce...sto ce reci da u nekim slucajevima, bash kao shto su momci rekli, jednostavno se ne uklapaju sa originalnim stilom, idejom auta, samo da jer bi neko htio da mu se okrecu za autom...lol
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Vule ako nije dodatna oprema zato bi se doplacivalo za xenone . Inace sa xenonima je bolja vidljivost pa samim tim i ima veze i sa sigurnoscu i komfornoscu koju ti pominjes
A zbog ovoga ne mozes porediti aftermarket xenone sa fabrickim xenonima koji moraju doci u socivima i josh dosta stvari uz to
ma ok to za novija auta kod kojih postoji fabrichka ugradnja. Ne bih mogao zamislit X6, X5, bez njih, ima i masu drugih auta, sad mi crno kucat...
ali brate kad me oslijepi golf trojka, ili na neka auta na koja ama bash odskachu od ostalog izgleda, i linije, i osjecaja koje auto daje, onda mi je ksenon bash :burp:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
pravi kapitalac![]()
Slazem se.
TAKUMI
jeste li ga mjerili ili onako od'oka?![]()
Sto lazes sad? Ja nemam xenone, nego imam Philips Nightvision.
Xenone je imao kad sam ga uzeo, i odmah sam ih makao, iako nisu bili kineski.
TAKUMI
vidjoh danas stivija sa alficom prodje..
ako znam...mozda da je sva sredjena, i sportski u tom stilu pa bi mi fino djelovalo...
ovako...no hard feelings, ali PO MOM ukusu...nesto mi ne stoje xenoni (ak dobro vidio da ih imas kad se mimoilazismo)
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ti si prvi koji mi je rekao da bi joj bolje stojala zuta svijetla obicna od xenona 6k
da se nadovezem na pricu gore , u farove imam sociva pa mi xenoni funkcionisu perfektno![]()
![]()
a ako bog da idu i duga svijetla brzo isto xenon
duga svijetla iskljucivo iz razloga sto se bolje vidi sa xenonom, prije neku noc kad sam bio malo do kuca nisam palio duga svijetla u onaj mrkli mrak jer mi je xenon kratkih bolje osvjetljavao nego duga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks