Ja sam se zastidio dok sam gledao ovaj link,ne znam shto bi trebali fanovi i igraci Barce da rade..
za Lion nisam neshto najsigurniji, Bordo je lud skroz.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Ja sam se zastidio dok sam gledao ovaj link,ne znam shto bi trebali fanovi i igraci Barce da rade..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
U dvije titule je umiješao prste , prosto nevjerovatno
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_UE...s_League_Final
Kakav smecar od sudije!!! Ovo se nikad ne smije zaboraviti! Treba ovaj klip pushtat sudijama pred utakmicu!!! Uzas...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
kakav je ovrebo brat, treba mu okacit spomenik u barseloni zbog ovoga. svaka cast sto nije dosudio nijedan penal, jer ih nije ni bilo, i ako je pogrijesio katastrofalno zbog kad je iskljucio abidala i svirao potpuno nepostojeci faul za celzi.
pa evo posto sam novi na forum nadoknadih moj komentar o ovome, a likovi koji se vracaju na ovo dok su na pomolu cetvrfinala, mislim da su zreli za posmatranja. kakvi dusevni bolesnici, tuzno...:sad:
svaki put masturbiram kad se sjetim ovoga.... jel ti sad lakse sinko?![]()
kako je mrzan lik pa ovo je nevjerovatno, nikad necu zaboraviti balakovu ruznu grimasu... no kad pojma nema a doveden kao zvijezda, morao je nesto slicno uraditi... i ne znam sto dizete prasinu oko toga sad... kad bi se ljudi uvjek vracali na nepravde koje ima svaki dan na sta bi to licilo... pateticno.
nije.............
Ovaj Balak je vazda bio precijenjen igrac, posebno kad je dosao u Celzi.
balak, maluda, anjelka... dok god celzi bude imao takve rupe nikad ga vise nece zaigravati u finale cl.
aj kad stavljas sve ove slike, stavi i onu ruku balaka
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
simpaticne slike, nevjerovatno bi bilo da barsa nije prosla, nepostojeci crveni karton abidalu i cuvena jurnjava na stemfordu sa igracem manje dok su se mrzni plavci branili kako su znali.... nezaboravne scene nema sto
potom finale i preslisavanje mocnog mancestera u rimu...
ne opravdavam ja njega nista, samo napominjem da je bilo i gresaka u korist celzija
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Poceli ste kao Shofro da prepricavate sta se desavalo u ranijim L.Shampiona. :/ That suck dude.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
hahah evo godinu dana kasnije kada se pogleda dje je barca u svijetu fudbala a dje chelzi mislim da je jasno ko je zasluzio da dobije proslogodisnji duel. chelzijevi igraci imaju jednu profesionalnu deformaciju tj prije ce biti ljudsku - ne umiju cojski da podnesu poraz - prvo barsa sada inter... toliko frustracije, nervoze, zelje da nekoga povrijede ili pak da pozovu na linc sudije ili sto da ne ukidanje uefe i fife.. no frustracija uzima jos veceg maha pa idu u klub neki u nekom od centara londona polome 2-3 vilice i 5-6 arkada (po tome su poznati) a izjutra ili oko podne najebe (ali bukvalno) i po koja supruga najboljeg prijatelja...
...ashes to ashes, dust to dust.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks