Treba pustit navijace Reala na mir..Greote, precrno im je i ovako..
Sto ucinje Miralem!!! Ugasi svaku nadu, upropasti 1000000 zivota..
E Miraleme, Miraleme..
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ubijedjen sam da ce Arsenal proci Barsu, ne znam zasto.
Manchester ce presegati Bajerna.
Bordo ce igrat finale, kako je krenulo ;-)
Inter - Bordo finale![]()
A to da ce Arsenal proć Barsu,je isto ka oću li ka klepit Pamelu Anderson
A kad ih je Atletiko dobio, pretpostavljam da si tada bio kod Angeline?
ne sprdaj se,digli su formu od tada 4 puta. igraju otvoreno jedni i drugi a mislim da je barsa kvalitetnija i da ce arsenal lagano da pukne. zivi bili pa vidjeli. takodje mislim da su interisti previse sigurni u prolaz.to tako ne ide, no nisu naucili kako to ovdje ide..treba svakoga postovat pa ko vise izvuce, nije CSKA mali tim cim je dosao do 1/4 finala ls. bajernu je odbrana previse slaba da nesto ucine. o francuzima nemam rijeci jer postoje kvalitetniji timovi u ligu evrope od njih, npr jedan FULAMsala, sala...
Meni je stvarno žao navijače Milana i Reala,ali ...
Što više tečnosti i biće to ok
Barsa nije ona od prosle godine, tako da sam ubjedjen da nece osvojit.Pogotovo sto su sa boljom ekipom, ispadali do 90og minuta dok nije doso Ovrebo.
francuzi medjusobno, ocekivano
vidim svi su otpisali bajern, a ja sam siguran u njihov prolaz... koji crni mancester ljudi sanse nemaju. vidim napunio vam ja glavu milacic da je bajern los pozadi, no vidjecemo
arsenal-barsa, ocekujem veliki dvoboj, nadam se pobjedi arsenala u prvom mecu da bi vidjeli ludnicu u revansu.... barsa je blagi favorit ali lako moze da ispane.
interu se napokon posrecilo, i zasuzili su... znaci, lagana setnja
sve u svemu dobri parovi, samo mi se ne svidja nesto a to je da se barsa susrece sa interom u polufinale, dakle platini puca na to da vodi jednog predstavnika u finale ako uzmemo u obzir da mancester i bajern su daleko gore ekipe od barse i intera no dobro... ipak ce najbolje ekipe zaigrati finale
cheers![]()
MIRALEM PJANIC srusio real , a mislim da ce lako i bordo tako da ova masina iz francuske iako u prvenstvu nije bas blistala , u ligi sampiona ce dogurati pa cak moze i do kraja i zaigrati na bernabeu zasto da nea ocekujem extra dvomec izmedje arsenala i barse, manchester je jaci od bajerna , i inter od cska , sve u svemu uzivacemo do kraja lige sampiona...
Ja vam kazem, nece Barca lako proc Arsenala. Ja ocekujem da Arsenal prodje. Nisu to vise ona djeca od prije 2-3 godine. Igrali su oni dosta velikih meceva, i uigrali se. Jos ce im doc i Fabregas, a mislim i Van Persi. Nemojte ih otpisivat tako lako.
DICIOTTO
Ako ni zbog ceg drugog, volio bih da ih Arsenal isprasi samo zbog konstantnog "vrbovanja" Fabregasa i price po medijima kako je sve dogovoreno i pitanje je trenutka kad ce potpisat za Barsu.
Seljacki.
Krasica mozda?
Sinoc smo ja i MeDo pricali nesto...Ja sam njemu rekao kako je Arsenal skoro sve derbije izgubio ove god, a tada je on mene reka nesto pametno..: "Pa moraju jedan dobit."![]()
U pravu je 100%.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nikom nista nije sigurno. Barsa i Arsenal igraju najljepsi fudbal, vidjecemo kako ce to izgledat kad se medjusobno sudare.
Mancester dobio laksi raspored, Bajern ima super napad al nikakvu odbranu sa onim pacijentima. Francuzi su simpaticne ekipe, al ce ih Man Utd. rutinski tresnut u polufinalu, i eto ih opet u borbi za pehar. Kako im se oce taj zrijeb ove godine..
Inter je dobio mozda najlaksu ekipu iz sesira, al ne mora nista da znaci. No kako god, ako prodju, ceka ih vjerovatno Barsa u dvomecu = zajebato. Oni mogu da se krljaju sa engleskim ekipama, mislim da bi im sanse sa Mancesterom bile pola/pola, al sa tehnickim ekipama se muce u p.m. No, tu je Murinjo, majstor za velike meceve.
Taman, bice dvije super utakmice, Barselona je favorit svakako, medjutim,
ako Arsenal odigra kako zna s vremena na vrijeme,
ni ova Barsa im nista nece moc'.
Mancester-Bajern - sve je moguce, po kvalitetu igraca su izjednaceni,
sve ukupno, mozda bih čak dao malu prednost Bajernu, vidjećemo.
Druga dva meča su potpuno nebitna, već sada je jasno da će u finalu
igrati pobjednici Barsa-Arsenal i Mančester-Bajern, ukoliko Murinjo ne
na napravi još neko čudo.
Realnije je da bude repriza prošlogodišnjeg, ali kao što rekoh prije 10-ak dana...
:lolblue::lolblue: Mitro legendo
najjaci si lik odje, majke mi![]()
Zasto se iscudjavas samom sebi?
Druze, stvarno mi je zao ako si u mojoj konstataciji da Barseloni stvari/situacije/okolnosti vec jedan dobar vremenski period konstantno idu na ruku (narodski - "vise srece nego pameti") nasao neku logicku, ili bilo kakvu drugu zamjerku.To samo govori u prilog cinjenici da nisi ni razumio sta sam htio reci...prosle sezone, barsa je i cetvrtfinale i polufinale prvu igrala kod kuce, pa tada to nikome nije smetalo
Inace, nekima nije smetalo ni Ovrebovo sudjenje na mecu sa Celsijem, pa nikome nista
EDIT: Zaboravih
@ Case
European titles
European Cup/ UEFA Champions League:
- Winners (2): 1963–64; 1964–65
:joint:
Last edited by AnotherWorld; 19-03-10 at 18:03.
Samo za Farsine navijače
Mada nisam vjerovao da cje se zavrshiti sa francuzima ovako providno. Oh Mishel nisi vishe sladak kao pre.
Lijepo je kad te konachno ne smatraju za favorita lakshe se igra. Naravno da bih volio da se prodje ali Manchester je kompletnija ekipa i ne bi bila nikakva sramota ispast od njih. U svakom sluchaju ko tu prodje mislim da je glat u finale
Ovamo cje Murinjo to da odradi lagano, a za Barcelonu ne znam.
Uzgred vjerujem da je josh nekome zapalo za oko:
http://en.wikipedia.org/wiki/1999_UE...s_League_Final
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_UE...s_League_Final
2 chetvrtfinala ove godine![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
sad nesto gledam na ovaj link sto si izbacio,za finale barsa-arsenal na wiki...
pogodite ko je bio 4. sudija :lolblue:
Raise my hammer,take my aim
nije valjda.... ahahah jeste!
Fourth official:
Tom Henning Řvrebř
He is a man of logic and should not be taken seriously.
sprdate li se to ljudi da ce bajern da izbaci mancestera?
INTER,Lion,Mancester i Barsa>semifinals![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks