Originally Posted by
MonterO
Draga i cijenjena Stara kosko,
reci mi kao pravnik da li je nezakonito davati i uzimati pozajmice iz sindikalnog fonda?
ako je nezakonito, odgovara li onaj koji uzima ili onaj koji neovlašteno daje pare?
Kad si već pomenuo političke teorije, sigurno znaš i za onu teorijsku tehniku koja govori o ličnoj diskreditaciji (političkih) oponenata. To je taktika koju u našem slučaju koriste obavještajne službe. Vjerujem da je i tebi očigledna, pošto se ti sjećaš srpskih medija iz ranih devedesetih. Sćaš se "Pavla i savla" i ostalih pamfleta.
Razmisli Kosko. Čak i ako su pozajmili te pare, na muku su da ih vrate, jer prihoda više nemaju.
A dopisnik PobjeDBe je mogao napisati pod kojim uslovima su uzete, kad je već imao uvid u dokumentaciju.
Nisko, nisko
Ma znam, covjece, ali kazi da strajkujes oko povracaja sindikalnih kredita a ne radi *visih ciljeva*....desetak opozicionara i NVO se, pomeni, izbrukalo i ispalo pateticno posle svih ovih saznanja, sa njihovom krupnim rijecima i podrskama pravednim zahtjevima rudara i drz, udri....kad ono oni bi da *nestanu* fakture njihovih dugova...za mene je razocarenje!
POzdrav.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Bookmarks