Quote Originally Posted by Old Bone View Post
Prije svega zato sto je to podrzavala EU i USA i cio evro-atlanski civilizacijski krug..
...a uprkos svemu krvoprolice je izbjegnuto samo pukim slucajem...jer je dobar dio Legijinih i drugih specijalaca bio za odbranu, i Legija je tek u trecem sastanku u *Japanskom cvijet*-u pored BG je popustio i pristao na ponudu da bude ...to sto je i bio do uistva Djindjica i sto bio i nastavio da bude, da to nije uradio...takodje i Pavkovic ista prica....
...zamiali da su bacili iz helikoptera ogromne kutije sa suzavcem, koje bi odmah RASPLJESKALE nekolicinu, pa kad bi poceli jauci i stampedo....A LETELI SU I HTJELI DA BACE....I ZAMALO, BAS ZAMALO NISU BACILI TAJ SUZAVAC...TO ZNAM 100%!

Isto je bilo i u vojsci....*finansijsko-strateska priprema*, obecanja cinova, polozaja.....a cudo su pare (koje su imali demonstranti u neogranicenim kolicinama).

Imali su i najbolje stratege drzavnog udara kao savjetnika , a to je tehnika (procitati knjigu *****o Malaparte:"Tehnika drzavnog udara"....ko je nadje...jer je povucena iz prodaje; opisuje da je 1000 ljudi odlucnih da umru (oni ni ne moraju biti svjesni da su "spinovani"!), a finansijski dobro potkovani i vodjeni od strucnjaka za subverzije dovoljni da se obori vlada neke prosjecne zemlje...SVE JE TO NAUCNA (vise puta dokazana i isprobana!)TEORIJA VEC)...I UPRKOS SVEMU ZAMALO JE DOSLO DO KRVOPROLICA SA HILJADAMA MRTVIH (jer jedan metak po troje ubija).

Pozdrav,
Ja apsolutno ne vidim nikakav tu problem.Naravno,žrtve moraju uvijek postojati.Nisu ni naši stari išli u borbu zbog zbijanja šale,nijesu ni partizani to radili.EU i ostale zabolje uvo ako ćemo pravo.Njih interesuje da se ostvare interesi koje oni ođe imaju a drugo da smo zdravo,to su više puta dokazali.Da su izbačili taj suzavac i krenuli na narod vjerovatno bi u tom trenu gore prošli jer masa je bila "napaljena" i samo bi došlo do linča,prvo policajaca i službenika a onda i političara.Nijesu ni oni bili nenaoružani koliko znam.Od dostih sam čuo da su nosili lako naoružanje a o palicama i noževima da ne pričamo.

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
Zato sto je cika Sloba izgubio izbore, a nije htio da preda vlast!
Ako ovaj narod nema hrabrosti da glasa protiv vlasti, onda i ne zasluzuje sopstvenu slobodu.
To stoji i to je jedino objašnjenje koje ukratko i u potpunosti daje odgovor na pitanje .
Al i da izgubi izbore džaba bi bilo.Gubio ih je već pa nikom ništa."Gordi","hrabri" narod je izgleda posta gomila tetkica koje više vole pit kafu(pa makar i grku jer šećera nemaju) negoli se oznojit i skvasit po kiši dok traže svoje